Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÖZLERİNİZİ KAMAŞTIRACAK YEPYENİ BİR SERİ: SHISEIDO GLOW REVIVAL
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Highlighter

GÖZLERİNİZİ KAMAŞTIRACAK YEPYENİ BİR SERİ: SHISEIDO GLOW REVIVAL

  • Temmuz 02, 2020

 

Her kadının hayali parlak yani sağlıkla ışıldayan, genç görünümlü ve taze bir cilttir. Özellik bu istek, 30’lu yaşlardan itibaren daha çok önem kazanır. İlerleyen yaş, stres, şehir hayatının olumsuz çevresel faktörleri direkt cildimize yansır. Bu da matlık, kuruluk, mimik kırışıklıkları ve çizgilenmeye sebep olabilir. Bazı ciltlerde bu problemler daha erken ve belirgin olurken, bazılarında aynı şekilde olmaz. 

 

Cilt bakımında en gelişmiş teknolojileri kullanan ve cildimiz için elinden geleni yapan Shiseido, tüm bu sorunlara odaklanan Glow Revival Serum’ı geçtiğimiz yıl piyasaya sunmuştu. Parlak bir cilt yaratmaya odaklanarak cildi kusursuzlaştıran çok fonksiyonlu bu serumun yanına şimdi nemlendirici krem ve göz çevresi bakım kremi de geldi! Tüm hedefleri ışıltılı, taze ve sağlıklı bir cilt yaratmak olan 2 yeni kremin bu işi nasıl yapacakları gelişmiş teknolojilerinde gizli. Tıpkı serumda olduğu gibi!

 

Size bir sır verelim mi? Bu iddialarını TAM olarak gerçekleştiriyorlar. 30’lu yaşlara geldiyseniz, bu seri tam size göre!

 

Hadi bu müthiş 3’lüye yakından bakalım! Cilt bakım rutininizde bu ürünleri nasıl kullanacaksınız.

 

 

1) Bop Glow Revival Serum

 

Homojen bir cilt tonu, sıkılaşmış ve yaşlanma belirtileriyle mücadele eden bir cilt yaratmak için Shiseido’nun orijinal içeriği 'Multi-Capisolve 1124™*' ile formüle edilmiştir. Bu özel içerik sayesinde Glow Revival Serum, cilt tonunu etkin bir şekilde düzeltir; kızarıklık, kırışıklık ve gözenek görünümünü en aza indirir. 'TXG Complex' ve Vitamin C Kompleksi ile renk dengesizliğini ve koyu lekeleri azaltır. Tüm bunların sonucunda aynada gördüğünüz aydınlık ve pürüzsüz bir cilt olur. 
 

Tüm cilt tipleri için uygun olan bu serumu sabah ve akşam kullanabilirsiniz. Özellikle renk eşitsizliği olan bölgelere lokal olarak masajla uygulama yaparsanız etkili bir sonuç alırsınız. Serumdan sonra nemlendirici kremi sürebilirsiniz.
 

CİLDİNİZE GÜÇ VE IŞILTI KATAN İKİLİ İLE YENİLENİN! TIKLAYIN!

 

 

2) Bop Glow Revival Cream

 

Bu, cildi yenileyen ve aydınlatan bakım kremi, eşit olmayan cilt tonundan başlayarak çoklu cilt problemlerini çözer. En önemli özelliği, cilde müthiş bir ışıltı ve 24 saat boyunca nem verir!
 

Cildin kılcal damar sistemini onaran bu krem sayesinde cilt enerjiyle ışıldar. Cilt tonu daha berrak ve canlı hale gelir. Kızarıklık, koyu halka ve belirgin gözeneklerin görünümü minimize olur. Sonuç olarak, cildin genel görünümünü mükemmelleştirir.
 

Shiseido Glow Revival Cream’i cilt bakım rutininizin son aşaması olarak Glow Revival serumdan sonra sabah-akşam kullanın. Spatula yardımı ile inci tanesi büyüklüğünde ürünü cildinize sürün ve parmak ucunuz ile kremi tüm yüze nazikçe yayın.
 

 

3) Bop Glow Revival Eye Treatment

 

Göz çevresinin genel görünümünü düzelten ve çoklu şikayetleri hedef alan 24 saat nemlendirici etkili göz çevresi kremidir. Göz çevresini aydınlatır ve ışıltı verir. Koyu halka görünümünü ve ince çizgileri minimize eder. Torbalanmayı yok eder.
 

Kılcal damarları canlandırarak, göz çevresinin genel görünümünü düzeltmeye yardımcı, çoklu şikayetleri hedef alan bu kremi Kassa masaj tekniğiyle uygularsanız en etkili sonucu alırsınız. 
 

Kassa Masaj Tekniği ile uygulama

 

1. Adım: İnci tanesi büyüklüğünde ürünü yüzük parmağınıza alın ve nazikçe göz çevrenize uygulayın, ürünü yayın. 

 

2. Adım: Kaşın iç kısımından başlayıp kaş boyunca kayarcasına ürünü uygulayın. Bu adımı aplikatörün ucunu kullanarak yapın, 6 kez tekrarlayın.

 

3. Adım: Alt göz kapağında iç köşeden başlayın, yumuşak bir şekilde kayarcasına ürünü uygulayın. Bu sefer aplikatörün kıvrımlı ucunu kullanın. 6 kez tekrarlayın.

 

Bop Glow Revival Eye Treatment’ı sabah ve akşam cilt bakımınızın son aşaması olarak göz çevrenize uygulayabilirsiniz. 


Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ