Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÜZELLİK DÜNYASININ ÖDÜLLÜ ÜRÜNLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili ürünler
URBAN ENVIRONMENT AGE DEFENSE OIL-FREE SPF30
SHISEIDO
Cildi UV Işınlarına Karşı Koruyan & Yaşlanma Karşıtı Günlük Güneş Kremi SPF30 - Yağsız
2.150,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING CREAM ENRICHED
SHISEIDO
Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Zengin İçerikli Krem - Kuru/Çok Kuru Ciltler
6.350,00 TL
POLAR NIGHT REVITALIZING ELIXIR
POLAAR
Canlandırıcı ve Yenileyici Gece Serumu
1.825,00 TL 1.145,00 TL
LIGHT REFLECTING FOUNDATION
NARS
Cildin Işığını Ortaya Çıkaran & Cilt Bakım Etkili Fondöten
2.380,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 30ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
3.950,00 TL
POWERMATTE LIPSTICK
NARS
Uzun Süre Kalıcı Mat Ruj
1.540,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
1.490,00 TL
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
No. 4C BOND MAINTENANCE CLARIFYING SHAMPOO
OLAPLEX
Derinlemesine Temizleyen & Bağ Güçlendiren Şampuan
1.490,00 TL
No. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
1.490,00 TL

Saç Bakımı

GÜZELLİK DÜNYASININ ÖDÜLLÜ ÜRÜNLERİ

  • Ocak 17, 2023

Makyaj artistleri, saç stilisleri, Hollywood ünlüleri ve daha pek çok kullanıcı… Sıkça tercih edilen ve yıldızları parlayan ürünleri keşfederek siz de onları güzellik rutininizin bir parçası haline getirebilirsiniz.

Özellikle sosyal medyanın da gücüyle pek çok yeni ürünü keşfetme fırsatı buluyor, hatta makyaj artistleri, saç stilisleri ve Hollywood ünlüleri tarafından ne kadar övüldüklerine tanıklık edebiliyoruz. Bu noktada çoğunlukla aklımızdan geçen şey ise “Ben de bu ürünü denemeyelim.” oluyor. O halde sizin için işi kolaylaştıralım ve ödüllü ürünleri bir araya getirelim. 


Shiseido Urban Environment Age Defense Oil-Free SPF30: Söz konusu SPF içeren ürünler olduğunda artık yaz/kış ayrımı yapılmayacağının bilincindeyiz. Zira tüm yıl boyunca cildimizi zararlı UV ışınlarından korumamız gerekiyor. Cildinizin güzelliğini artırmak ve yaşlanma faktörlerine karşı savaşmak için güneş ışığının bir kısmını faydalı ışığa dönüştüren ve Allure Dergisi’nin 2022 kazananlarından olan bu ürün, UV ışınlarından korunmaya da yardımcı oluyor.


Shiseido Uplifting and Firming Cream Enriched: Eğer cildinizi sıkılaştırmak, sarkma, elastikiyet kaybı ve leke gibi yaşlanma belirtileriyle savaşmak istiyorsanız, Town & Country Dergisi’nin Luxury Beauty Awards 2020 kazananı bu nemlendiricisine mutlaka şans vermelisiniz. Hem gündüz hem de gece kullanılabilen Uplifting and Firming Cream Enriched, özellikle kuru ve çok kuru ciltler için ideal.


Polaar Night Revitalizing Elixir: Cruelty-free ve vegan ürünlerin sayısı her geçen gün artarken, %99’u doğal içerikli olan Polaar Night Revitalizing Elixir nemlendirici ve besleyici özellikte bir yağ aslında. Ancak ciltte asla ağırlık yapmıyor. Bu canlandırıcı serumun görevi ise gece boyunca yaşlanma belirtileriyle savaşmak.


NARS Light Reflecting Foundation: Makyaj yaparken cilt bakımının da mümkün olduğunu söylesek? İşte bu ürün tam olarak bunu başarıyor. %70 cilt bakım bileşenlerinden oluşan bu fondöten sayesinde cilt hemen aydınlanıyor. Üstelik zamanla da cildin berraklığını ve parlaklığını artıyor. Yani bir taşla iki kuş!


Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate: Karşınızda ödüllere doymayan bir ürün var; tam olarak 224 güzellik ödülü… Pek çok güzellik otoritesinin onayladığı bu serumun özellikler ise adeta saymakla bitmiyor. Cildi nemlendirip stres, doğal yaşlanma ve hava kirliliğinin zararlı etkilerine karşı koruyor, cildin esnekliğini artırıyor, cilde parlaklık, dayanıklılık, pürüzsüzlük sağlıyor.


Nars Powermatte Lipstick: Dudaklarında kalıcı renkler isteyenler için biçilmiş kaftan bir ruj! 10 saat kalıcılık sağlayan Nars Powermatte Lipstick, mat yapısına rağmen dudaklarda yumuşacık bir his bırakıyor. 

SAÇ KATEGORİSİNİN ÖDÜLLÜ ÜRÜNLERİ
Saç kategorisinde ödüllü ürünlerden bahsedeceksek tabii ki öncelik Olaplex’in!

Olaplex N°3 Hair Perfector: Allure, Harper’s Bazaar ve Cosmopolitan başta olmak üzere pek çok mecra tarafından en iyi saç ürünü olarak ödüllendirilen N°3 Hair Perfector gerçek bir yıldız! Çünkü kim saçlarının daha canlı ve sağlıklı olmasını istemez ki? Boya, ısı, güneş ve çevresel faktörlerden dolayı yıpranmış, hasar görmüş tüm saçları güçlü şekilde onarırken, saçın sağlıklı görünümünü ve dokusunu da geri kazandırıyor.


Olaplex Nº.4 Bond Maintenance Shampoo: Eğer yüksek oranda nemlendirici ve onarıcı bir şampuan arıyorsanız, 2022 Allure Readers Choice Awards kazananı N°4 Bond Maintenance Shampoo’yu devreye sokmak tam zamanı. Her yıkamada saçları daha parlak ve sağlıklı hale getirmesi de en büyük artısı!


Olaplex Nº.4 Bond Maintenance Clarıfying Shampoo: Saç derisini düzenli olarak arındırmak, saçların daha sağlıklı olması için atlanmaması gereken bir adım. Yağlı saç derisini kontrol altına almaya yardım eden bu şampuan, haftada bir kullanıldığında saç derisini temizlerken daha hacimli görünmesini sağlıyor.


Olaplex Nº 8 Bond Intense Moisture Mask: Saç bakımı güçlü bir maske olmadan olmaz. Olaplex’in patentli Bond Building teknolojisi bu güçlü nem maskesinin de yıldızı ve hasar görmüş bağları onarıyor. Glamour Dergisi tarafından 2022 yılında ödüllendirilen Nº 8 Bond Intense Moisture Mask’in normal maskelere göre 4 kat daha fazla nem sağladığını da ekleyelim.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ