Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HATİCE ŞENDİL MAKYAJI NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Ünlülerin Makyajı

HATİCE ŞENDİL MAKYAJI NASIL YAPILIR?

  • Temmuz 10, 2020

Profesyonel makyaj artisti Pınar Gerçek’ten, ünlü oyuncu Hatice Şendil'in makyajını bize uygulamalı olarak anlatmasını istedik. Gerçek, Nars ürünleriyle 4 adımda mükemmel ten makyajını modelimize uyguladı. Püf noktaları ile beraber makyajın tüm detayları yazımızda!

4 adımda mükemmel ten makyajı

1) Baz

İlk olarak ten makyaja çok iyi hazırlanmalı. Bunun için cildi Nars Luminous Moisture Cream ile nemlendirin. Sonra baz uygulaması yapın. Nars Light Optimizing Primer, fondöten altından bile cildin ışıldamasını sağlayan, ışığı yansıtıcı harika bir makyaj bazı. Üstelik SPF15 sayesinde cildi de koruyor. 

2) Fondöten 

Sıra geldi fondötene... Nars All Day Luminous Weightless Foundation’ı kullanmadan önce iyice çalkalayın. Çünkü bu fondöten oldukça likit yapıdadır ve çalkalamazsanız pigmentleri ayrışabilir. Çalkalayın ve tek pompa sıkın. Çok güçlü bir fondötendir, tüm yüz için tek pompa kullanmak yeterli olur. 

Uygulamayı parmaklarla yapabilirsiniz. Parmak ısısı ile fondöten yüze çok iyi oturur ve cilde nüfuz eder. Böylece incecik bir ten makyajı elde edersiniz. Ten makyajının en makbulü de budur. Bu fondötenin en önemli özelliği çok ince olmasına rağmen üstün kapatıcılık özelliğine sahip olmasıdır. 

3) Kapatıcı

Kapatıcı olarak Nars Radiant Creamy Concealer oldukça iyi bir seçim olur. Kremsi yapıdadır ve kapatıcılığı oldukça iyidir . Ürünü göz pınarından başlayarak gözün bitimine doğru dağıtın. Nars Concealer Brush #1 ürünü çok iyi dağıtır. Göz kapağına da uygulayın ki, renk farkı olmasın. . Kapatıcı da en önemli nokta, uygulayacağınız bölgenin asla halka şeklinde kalmamasıdır. Fondöten ile kapatıcıyı çok iyi harmanlamasınız. 
 

4) Toz Pudra

Nars’ın yeni toz pudrası Soft Velvet Loose Powder ile teninize final dokunuşunu yapabilirsiniz. Bunu kabuki fırça ile uygulayın. Yüzdeki parlamaları giderir ve incecik dokusu ile makyajı sabitler.
 

Makyajın geri kalanı

Hatice Şendil makyajının en önemli bölümü olan mükemmel ten makyajı bittikten sonra kaşlarınızı Nars Brow Gel ile belirginleştirin ve Nars Bronzing Powder Casino ile mutlaka cildinize kontür yapın. Kontür ile yüzün doğal boyutlarını ortaya çıkarın. 
 

Makyajı Nars Matte Multiple Laos ile bitirmek ideal olur. Çok hoş pembe bir renge sahip ürünü elmacık kemiğinin üzerine bırakın ve dağıtın. Dudaklarınıza da aynı ürünle hafif bir renk verebilirsiniz. İşte bu kadar!
 

Gördüğünüz gibi Hatice Şendil’den esinlendiğimiz doğal makyaj uygulamasının temeli ten makyajına dayanıyor.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ