Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KIRIK SAÇ UÇLARINI ONARMAK İÇİN HAFTALIK BAKIM RUTİNİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
1.490,00 TL
REPAIR GAME CHANGER HAIR MASK
WE ARE PARADOXX
Yoğun Onarıcı Mucize Etkili Vegan Saç Maskesi
1.940,00 TL 1.550,00 TL
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
REPAIR SHAMPOO
WE ARE PARADOXX
Yoğun Onarıcı & Yapılandırıcı Şampuan
1.220,00 TL
THE ULTIMATE REPAIR KIT
OLAPLEX
Saçları Yoğun Şekilde Onaran & Bağ Güçlendiren & Saçları Kusursuzlaştıran Bakım Seti
2.980,00 TL
No. 0 INTENSIVE BOND BUILDING TREATMENT
OLAPLEX
Bağ Yapılandırıcı Yoğun Saç Bakım Spreyi
1.490,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
1.490,00 TL

Saç Kırıklarına Bakım

KIRIK SAÇ UÇLARINI ONARMAK İÇİN HAFTALIK BAKIM RUTİNİ

  • Şubat 20, 2023

Saçlarınız uçlardaki kırıklar nedeniyle sağlıksız bir görünüme büründüyse, onlara hayat vermenin yolu haftalık olarak düzenli bakım yapmaktan geçiyor.

Pek çoğumuz saçlarımıza deyim yerindeyse gözümüz gibi bakıyor, gerektiğinde ısı kullanmamaya özen gösteriyor ve sağlıkla uzamaları için gayret ediyoruz. Ancak bazı durumlarda biz bir şey yapmasak bile çevresel faktörlerden dolayı bile zarar görebiliyor ve kırılmaya müsait hale gelebiliyorlar. Peki, durumu tersine çevirmek için yapılabilecek bir şey yok mu?

Aslında cevap basit. Düzenli saç bakım rutinleriyle saçlarınıza hayat ve canlılık vermek elbette mümkün. Özellikle saç uçlarının kırılmasıyla durumun ciddiyetini kavrarken, saç kırıkları çoğunlukla sık sık boyatmaktan, maşa ya da düzleştiricilerle şekillendirmekten ve tabii ki gerekli bakımları es geçmekten kaynaklanıyor. 
 

Kırık saçları onarmak için haftalık saç bakım rutini nasıl oluşturulur?
Boyadan, ısıdan ya da çevreden… Saç uçları kırıldığında yoğun onarıcı bakımların devreye girmesi şart. Hele ki saçlarınızı sık sık boyatıyorsanız, sizler ekstra dikkat etmelisiniz. Bu aşamada haftalık olarak kullanabileceğiniz ve saçlarınızı sağlıkla parlatacak bakım ve ürün önerilerimiz şu şekilde;


1-    Maske adımını asla unutmayın
Saç kırıklarına ne iyi gelir? sorusunun cevabını ararken, öncelikle saç bakım maskelerini mutlaka bakım rutininize dahil etmelisiniz. Zira yoğun bir şekilde onarma gücüne sahip maskeler, hem kullanım kolaylığı sunuyor hem de gözle görünür sonuçlar vadediyor. 
Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask: Hasar görmüş saçı tedavi etmek için yoğun nem sağlayan bu onarıcı maske, saçtaki hasar görmüş bağları da kuvvetlendiriyor. 4 kat fazla nem sağlarken, duş esnasında 10 dakika bekletip ardından durulamanız yeterli.
We Are Paradoxx Repair Game Changer Hair Mask: Bu yüksek performanslı saç maskesi donuk, hasar görmüş ve kuru saçları hayata döndürüyor. Elektriklenmeyi giderip saçları parlaklaştırıyor. İster 5 dakika, isterseniz de gece boyu saçta bırakarak maskeyi uygulayabiliyorsunuz. 


2-    Şampuan seçiminizi doğru yapın
Haftalık bakımda da tıpkı maske gibi onarıcı ve nemlendirici etkilere sahip bir şampuan tercih ederek saçlarınıza ekstra yumuşaklık kazandırabilirsiniz. 
Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo: Bu şampuanı her gün kullanmanızda da asla bir sakınca yok. Aksine çok daha iyi! Çünkü her kullanımda saçları daha parlak ve sağlıklı hale getiriyor. Kopan bağları yeniden bağlayarak saçları onarıyor ve kırılmaları azaltıyor. 
We Are Paradoxx Repair Shampoo: Saçı ağırlaştırmadan nazikçe temizleyen bu şampuan %98 doğal içeriklere sahip ve vegan bir formülü var. Ayrıca saçlara parlaklığı geri kazandırıyor, pürüzsüz ve ipeksi bir saç görünümünü destekliyor.

 

3-    Özel bakımlara şans verin
Belki de saçlarınızın onarılması standart pek çok ürünle mümkün olmayabilir. O takdirde de devreye daha özel içerikli ürünleri sokmalısınız. Mesela Olaplex The Ultimate Repair Kit gibi…

 

Aşırı derecede yıpranmış saçları onarmayı hedefleyen bu set No. 0 Intense Bond Builder ve No. 3 Hair Perfector’dan oluşuyor. No. 0 Intense Bond Builder Olaplex’in patentli bağ oluşturma teknolojisinin en yüksek konsantrasyonuna sahip ürünü. Yani saçlarınızı onarma noktasında oldukça başarılı. Bununla birlikte de kopmuş bağları onararak, zarar görmüş saçı yoğun şekilde onaran No. 3 Hair Perfector ile mükemmel ikiliyi oluşturuyorlar. Önce No.0 ile 10 dakika bekledikten sonra üzerine N°.3’ü uygulayıp 20 dakika bekletmeniz ve durulamanız yeterli. 30 dakika sonunda ise saçlarınızın parlaklığına şaşırmamanız için hiçbir sebep yok!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ