Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SAÇ KIRIKLARINA NE İYİ GELİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İLİŞKİLİ ÜRÜNLER
REPAIR GAME CHANGER HAIR MASK
WE ARE PARADOXX
Yoğun Onarıcı Mucize Etkili Vegan Saç Maskesi
1.940,00 TL 1.550,00 TL
MOISTURE HANGOVER HAIR ELIXIR
WE ARE PARADOXX
Çok Yönlü Nemlendirici Vegan Saç İksiri
1.475,00 TL 1.175,00 TL
MOISTURE HEAT PROTECT SPRAY
WE ARE PARADOXX
Yüksek Isıya Karşı Koruyucu Sprey
1.050,00 TL 735,00 TL

Saç

SAÇ KIRIKLARINA NE İYİ GELİR?

  • Aralık 02, 2022

Saç kırıkları pek çoğumuzun derdi. Ancak onlardan kurtulmak doğru ürünlerle ve önlemlerle hiç de zor değil!

Saç yapımız ne olursa olsun, hepimiz kırık saç uçlarından muzdaripiz. Kimimiz boyadan kimimiz ise ısıl işlemlerden dolayı saç kırıklarıyla mücadele ederken, sağlıklı ve güçlü saçlara sahip olmak özellikle de nereden başlayacağınıza dair bir yol haritanız yoksa zorlayıcı olabiliyor. Ancak bu hiç sorun değil çünkü şimdi size saç kırıkları ve saç kırıklarına ne iyi gelir gibi konular hakkında bazı tüyolar vereceğiz.

Saç kırıkları neden olur?
Başlangıç noktasında çözümü aramak için önce saç kırıkları neden olur? sorusunu incelemeye almakta fayda var. Saç kırıkları saçınızın uçları kuru, kırılgan ve yıpranmış hale geldiğinde ortaya çıkar. Sert hava koşullarına maruz kalmak, fön ve maşa gibi saç şekillendiricileri sık ve ısıya karşı koruyucu kullanmadan saça uygulamak, saç uçlarının kırılmasına neden olabilir. Ayrıca saçlara yoğun açıcı işlem uygulamak da sorunun önemli nedenlerinden.

Bu konuda saçlarınızın hangi işlemlerden ötürü zarar gördüğünü belirlemek önemli. Eğer boya dolayısıyla böyle bir durum yaşıyorsanız boyadan yanan saç nasıl düzelir? başlıklı yazımızı inceleyebilir, eğer kırılan saçların tekrar eski haline dönüp dönmeyeceğini merak ediyorsanız da kopan saçların onarılması mümkün mü? konusunu gözden geçirebilirsiniz. 

Saç kırıklarına ne iyi gelir?
Saç kırıkları neden meydana gelebilir öğrendiysek, sıra onları önlemeye geldi. İşte bunun için güzellik rutininize dahil edebileceğiniz adımlar;


 

İyi bir maske ve seruma yatırım yapın
Saç kırığı, saçları nemli ve bakımlı tutmayı zorunlu hale getiriyor. Bunun için güçlü nem veren ve saçları bekleyen maske ve serumlara bakım rutininde yer vermek önemli. We Are Paradoxx Repair Game Changer Hair Mask ve We Are Paradoxx Moisture Hangover Hair Elixir, cansız ve nemsiz saçları hayata döndürme konusunda harika sonuçlar vadediyor. 

Isıyla şekillendirmeye dikkat edin
Saç kırıkları neden olur? sorusunun en net yanıtlarından biri de saçları sürekli ısıyla şekillendirmek. Kırk saç uçlarından şikayetçiyseniz, fön ve maşa gibi şekillendiricilerin kullanımını en aza indirgemeli, en azından ısı koruyucuyla önlem almalısınız. Saçları 210 dereceye kadar ısı hasarına karşı koruyan,  saçı koruyup güçlendiren, yumuşatır ve kolayca taranmasını sağlayan We Are Paradoxx Mouisture Heat Protect Spray ise bu aşamada size destek olmaya hazır.

Aşırı sıcak suyla saçlarınızı yıkamaktan kaçının
Kaynar seviyedeki su, saç uçlarının kırılmasına neden olabilir. Çünkü saç kütikülü şişer ve kırılmaya daha yatkın hale gelir. Bunun aksine biraz daha ılık suyla saçlarınızı yıkamayı deneyebilirsiniz. Özellikle durulama zamanı geldiğinde, saçın dış tabakasını kapatmak için soğuk su kullanılmasını saç uzmanları tarafından önerilen bir tüyo. 
 

Saç uçlarını düzenli olarak kestirin
Saç uçlarınızı olabildiğince sağlıklı tutmak için saçınızın uzunluğuna bakılmaksızın her altı ila sekiz haftada bir kuaförünüzden randevu almalısınız. Saçınızı kesmek için ne kadar uzun süre beklerseniz, uçlarınız o kadar yukarı doğru ayrılır ve uzatmak giderek zorlaşır.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ