Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KIRIŞIKLIKLARA MEYDAN OKUYAN EN ETKİLİ 5 ÜRÜN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BENEFIANCE OVERNIGHT WRINKLE RESISTING CREAM
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Gece Bakım Kremi
5.100,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING DAY EMULSION SPF20
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Gündüz Emülsiyonu SPF20
4.900,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CONTOUR SERUM
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Serum
5.350,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING DAY CREAM SPF25
SHISEIDO
Kırışıklık Önleyici Yoğun Gündüz Kremi SPF25
4.750,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CREAM ENRICHED 50ML
SHISEIDO
Kırışıklık Onarıcı Krem (Kuru ve Çok Kuru Ciltler)
4.750,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CREAM 50ML
SHISEIDO
Kırışıklık Onarıcı Krem (Normal, Karma ve Yağlıya Dönük Ciltler)
4.750,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EXPRESS EYE MASK
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Ekspres Göz Çevresi Maskesi -12 Çift
4.350,00 TL
VITAL PERFECTION INTENSIVE WRINKLESPOT TREATMENT
SHISEIDO
Gülme Çizgileri, Derin Kırışıklık & Leke Uzmanı Yüksek Performanslı Bakım Ürünü
4.500,00 TL

Kırışıklıklar

KIRIŞIKLIKLARA MEYDAN OKUYAN EN ETKİLİ 5 ÜRÜN

  • Ekim 26, 2021

Kırışıklıklar için en etkili ürünlerden bahsetmeden önce, kırışıklıklara meydan okuyan ince çizgi ve kırışıklık bakımı yapan ürünleri ne zaman kullanmaya başlamalıyız sorusuna cevap verelim.

Kırışıklık bakımı yapan ürünleri cildimizde ilk olarak ince çizgi oluşumunu fark ettiğimizde kullanmaya başlamalıyız. Özellikle de cilt yapımız kuru ve nemsizse kırışıklıklar maalesef eninde sonunda bizimle olacaktır. 30’lu yaşların başında ciltte ince çizgi oluşumu ve ilk kırışıklıklar görülmeye başlanıyor. 

Genellikle ilk olarak göz çevremizde görmeye başladığımız bu ince çizgiler zamanla yerini kazayağı kırışıklıklarına, kaş ortası ve dudak üstü kırışıklıklarına bırakıyor. Bunları görmeye başladığınızda bir kırışıklık karşıtı krem kullanmaya başlamanızın da zamanı gelmiş demektir. 

Şimdi sizlere kırışıklıklara meydan okuyan en etkili ürünlerden biraz bahsetmek istiyoruz.

(1)Shiseido Benefiance serisi ürünlerinin ciltteki odak noktası ince çizgiler ve kırışıklıklardır. Düzenli kullanımda ciltteki ince çizgi ve kırışıklık görünümünü minimize eder. Ve gelecekte oluşacak hasarı en aza indirir. Aynı zamanda cilde yoğun nem verir ve cildinizin daha sağlıklı, aydınlık ve canlı görünmesini sağlar. 

Göz çevresinde ise yine Benefiance serisine ait olan (2) Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream göz çevresindeki kaş ortası dahil 6 tip kırışıklık üzerinde etkilidir. İçeriğindeki Aqua Peptide sayesinde kırışık oluşumuna karşı göz çevresinde dayanıklılık sağlar ve cildin esnekliğini arttırır.

Kırışıklıklar ile savaşmada ciltteki kolajen üretimini arttırmaya yardımcı olan ince çizgi ve kırışıklıklar üzerinde oldukça etkili olan retinol içerien ürünleri de bakım rutinimize ekleyebiliriz. Bunun için en etkili ürünlerden biri hem gündüz hem gece kullanılabilen içeriğinde Retinol Soft Caps teknolojisi olan (3) Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum dikey ve derin kırışıklıkları hedefleyen, gözle görülür bir şekilde kırışıklıkların azalmasını sağlayan serumdur.

Retinol içeriğinden ve özelliklerinden bahsetmişken bakım rutininize mutlaka eklemelisiniz dediğimiz bir ürün tavsiyemiz daha var. Bu ürün göz çevresi bakım kreminize ek olarak kullanabileceğiniz içeriğinde saf retinol olan çok yönlü bakım yapan ve anında gözle görülür sonuçlar almanızı sağlayan bir göz maskesi. (4) Shiseido Vital Perfection Uplifting &Firming Express Eye Mask göz çevresindeki ince çizgi, kırışıklıklar, elastikiyet kaybı, renk eşitsizliği ve torbalanmalar üzerinde çok etkilidir. Günlük olarak kullandığınız göz çevresi bakım kreminizin haricinde haftada 2 kez bu göz maskesini kullanarak yaşlanma belirtilerine karşı daha fazla direnç kazanabilir; cildin doğal hyalüronik asit ve kolajen üretimini artırabilirsiniz.

Ve son olarak eşi benzeri olmayan, derin kırışıklıklar üzerinde çok etkili yüksek performanslı (5)  Shiseido Vital Perfection Intensive WrinkleSpot Treatmentdan söz etmezsek olmaz. İçeriğinde safretinol olan ve özel olarak geliştirilmiş bu ürün kaz ayakları, gülme çizgileri ve aynı zamanda lekeler üzerinde lokal olarak kullanabileceğiniz derin kırışıklık bakım ürünüdür. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ