Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAŞLANMA BELİRTİLERİNİ GİZLEYEN EN İYİ 7 KAPATICI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
LIGHT REFLECTING EYE BRIGHTENER
NARS
Göz Çevresini Aydınlatan Kapatıcı
1.630,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EYE CREAM
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Göz Çevresi Kremi
4.950,00 TL

Ten Makyajı

YAŞLANMA BELİRTİLERİNİ GİZLEYEN EN İYİ 7 KAPATICI

  • Ağustos 31, 2023

İnce çizgilerden koyu lekelere, yaşlanma belirtilerini gizleyecek kapatıcı arayışındaysanız, size bazı önerilerimiz olacak.

Tıpkı ilerleyen yaşlarda cilt bakımı konusunda daha spesifik endişelere göre uygun bir bakım rutini geliştirmeye çalışıyorsak, aslında aynı durum makyaj için de geçerli. Mesele olgun ciltleri ele alalım. Yaşlanma belirtilerine karşı doğru ürünler kullanmak, cildinizin çok daha pürüzsüz ve canlı görünmesini sağlar. Ancak cilt tipinize uygun olmayan makyaj ürünleri seçtiğinizde ise çizgileriniz ortaya çıkabilir ya da ağır bir görünüm oluşabilir. Eğer yaşlanma belirtilerini doğru şekilde gizleyen kapatıcı arayışındaysanız, sizi yazının devamını okumaya davet ediyoruz.

1- NARS Radiant Creamy Concealer
Göz çevresi, yorgunluğu ve ince çizgilerle birlikte yaşlanma belirtilerini en çabuk ele veren bölgedir. Haliyle gözaltınızda bir kapatıcı kullandığınızda çizgilere dolmaması ve aydınlık bir görünüm yaratması çok önemli. Göz çevresindeki halkaları ve koyulukları etkili şekilde örten ikonik kapatıcı Radiant Creamy Concealer, aynı zamanda cildi nemli ve sağlıklı gösteriyor. Yorgunluk belirtilerini azaltması ve kat kat uygulasanız bile çizgilerde birikme yapması diğer önemli artılarından.

2- NARS Light Reflecting Eye Brightener
Eğer göz çevrenizde yoğun koyu halkalar varsa, burada devreye Radiant Creamy Concealer ile birlikte Light Reflecting Eye Brightener ürününü de dahil edebilirsiniz. Peki, neden? Öncelikle sadece bir makyaj ürünü değil. Aynı zamanda cilt bakımı faydaları da sunuyor. koyu halkaları ve solgun görünümü ortadan kaldırırken, Hyalüronik Dolgu Küreleri ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü dolgunlaştırıp pürüzsüzleştiriyor. Hem kapatıcının altına hem de üstüne uygulanabiliyor. Yani Radiant Creamy Concealer ile kullandığınızda çok daha aydınlık bir göz çevresi elde edebilirsiniz.

3- NARS Soft Matte Complete Concealer
Ciltte küçük küçük ortaya çıkan koyu lekeler de yaşlılığın bir başka belirtisi. Bunları kapatmak istediğinizde ise daha yoğun kapatıcı özelliğine sahip ürünlere şans vermelisiniz. Yüksek örtücülük özelliğine sahip NARS Soft Matte Complete Concealer, bunu yaparken ağır bir görünümün aksine çok doğal duruyor. Kusurları flulaştırıp, gizliyor ve yumuşak odak efektiyle cildin pürüzsüz  görünmesine yardımcı oluyor.


4- Clé de Peau Beauté Concealer
Hem göz altlarında hem de ciltteki farklı renk eşitsizliklerinde kullanılabilen bu kapatıcı, makyaj artistleri arasında da oldukça popüler. Cildin doğal görünümünü iyileştirirken nemi 6 saat 1 boyunca hapsediyor ve 16 saat süren kalıcılık sunuyor.

5- Laura Mercier Flawless Fusion Ultra-Longwear Concealer
Bir renk düzelticiye benzer şekilde çalışan Laure Mercie imzalı kapatıcının deri altındaki kan damarlarından kaynaklanan mavi tonları ve kahverengi pigmentasyonu flulaştırma özelliği mevcut. Gliserin katkılı formül ise kırışıklıklara dolmasını engelliyor. Ter, su ve nem karşısında da kalıcı olmayı başarıyor.

6- ILIA True Skin Serum Concealer
C vitamini içeren formülü sayesinde koyu lekelerin azalmasına yardımcı oluyor ve zamanla cilt tonunu da eşitlemeyi vadediyor. Hafif bir yapıya ve orta kapatıcılığa sahip. Çevresel stres faktörlerine karşı cildi korumaya yardımcı olurken daha parlak, pürüzsüz ve daha eşit bir cilt sağlıyor. 

7- Westman Atelier Vital Skin Foundation Stick
Cilt tipi veya tonu ne olursa olsun, özellikle yaşlılık lekelerini kamufle etmek ve gizlemek için bu ürün oldukça iyi bir seçenek. Skualen, kamelya tohumu yağı, hindistancevizi yağı ve berryflux vita özü içeren formülü, cildin nemli ve olmasını sağlıyor. Üstelik fondöten olarak da kullanılabiliyor. 

Olgun Ciltlere Kapatıcı Nasıl Uygulanır?
Kapatıcı ne kadar iyi olursa olsun, olgun cilde sahip kadınlar için cilt hazırlığı çok önemlidir. Göz maskeleri ve göz kremleri bu noktada ciddi bir yer hak ediyor. Çünkü iyi nemlendirilmiş göz altı, daha dolgun bir görünüm sunar ve bu da ince çizgileri ve kırışıklıkları düzeltmeye yardımcı olur. Göz kremini sürdükten sonra kapatıcı uygulamadan önce ise beş dakika beklemeniz, kapatıcının daha iyi uygulanmasını sağlıyor. 

Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream ise yaşlanma ve yorgunluk belirtilerine karşı daha fazla direnç için cildin doğal hyalüronik asit üretimini destekliyor. Göz çevresini sıkılaştırıp toparlıyor. Sarkma, koyu halka ve kırışıklık gibi yaşlanma belirtileriyle savaşıyorsanız, mutlaka bakım rutininizde olmalı diyoruz!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ