Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MİMİK ÇİZGİLERİYLE SAVAŞMAK İÇİN 8 ÖNERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EYE CREAM
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Göz Çevresi Kremi
4.950,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EXPRESS EYE MASK
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Ekspres Göz Çevresi Maskesi -12 Çift
4.350,00 TL

Kırışıklıklar

MİMİK ÇİZGİLERİYLE SAVAŞMAK İÇİN 8 ÖNERİ

  • Haziran 29, 2020

Bunlara mimik denmesinin sebebi ise yüzde gülme, kaş çatma ya da sürekli yapılan bir mimik sonucu o bölgede oluşmasından kaynaklanıyor. Herhangi bir yüz hareketi yapılmadan yıllar içinde oluşan kırışıklıklar "statik kırışıklık", mimik hareketlerine bağlı kırışıklıklar ise "dinamik kırışıklık" olarak adlandırılıyor. Elbette mimik çizgilerine (dinamik kırışıklıklar) karşı alabileceğiniz önlemler var. 
 

Şimdi bu çizgilerle savaşmanız için 8 ürün önerisi hazırladık size:
 

 

1) Retinollü Yüz Maskesi

 

Shiseido Benefiance Pure Retinol Intensive Revitalizing Face Mask, cildin doğal iyileşme fonksiyonunu destekleyen ve cildin yüzeyini güzelleştiren yoğun nemlendirme sağlayan, 4 adetlik konsantre cilt bakım maskesidir. Kırışıklara, matlığa, kuruluğa, yorgun ve stresli cilde odaklanır. Tek bir uygulama ile cilde aydınlık görünüm verir. Kolajen üretimini arttırarak daha genç bir görünüme erişmenizi sağlar. Shiseido’nun orjinal Saf Likit Retinol İletim Sistemi ile formüle edilmiştir. Ayrıca cildin kendi doğal kolajen yapı taşlarını destekleyen yüksek teknoloji ürünü amino asit olan Hidroksiprolin de içerir. Haftada maksimum 2-3 kez kullanabilirsiniz.

 

20’Lİ YAŞLARDAYIM AMA GÖZ ÇEVREMDE KIRIŞIKLAR OLUŞMAYA BAŞLADI! NE YAPMALIYIM? TIKLAYIN!

 

2) Retinollü Göz Çevresi Maskesi

 

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 Pure Retinol Express Eye Mask, kırışıklıkları anında pürüzsüzleştiren göz çevresi maskesidir. Göz altındaki kırışıklıklar ve kaz ayağı kırışıklıklarını hedef alır. Yoğun hayatın göz çevresinde yarattığı, yorgun ve donuk görünümü minimize eder. Her kullanımda göz çevresi cildinin dokusunu pürüzsüzleştirir ve esnekliğini arttırır. Sadece 15 dakikalık bir uygulama sonrasında kırışıkların görünümünü iyileştirir. Retinollü göz maskesi, 24 saatlik nemlendirme ile cildi dolgunlaştırır. Haftada maksimum 2-3 kez kullanmanız yeterlidir.
 

SHISEIDO’NUN GÖZ KREMLERİNİ KARŞILAŞTIRDIK: HANGİSİ SİZE UYGUN? TIKLAYIN!

 

 

3) Dudak Çevresine Özel Çizgi Bakımı

 

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Full Correction Lip Treatment, dudakları nemlendirir ve besler, pürüzsüz bir doku sağlar. Dudakları dolgun gösteren besleyici balsam, içeriğindeki deniz kolajenleri ile dudakları neme doyurur. Shiseido markasına özel Anti-Photowrinkle System ile çizgi bakımı yapar. İnce çizgiler, kuruluk ve donukluk gibi yaşlanma izlerinin görünümünü minimize eder. Yoğun nem ve zengin içeriği dudaklara sabitlemek için Super Fix Formula ile geliştirilmiştir. Dudakların genç görünümünü devam ettirmek, kuruluk ve buna bağlı çizgilere karşı bakım yapmak isteyenler için her yaşta kullanılabilecek bir üründür. Shiseido Benefiance Full Correction Lip Treatment’ı rutin bakım olarak sabah-akşam kullanabilir veya gün içinde ihtiyaç halinde tekrarlayabilirsiniz. 
 

NEDEN EN FAZLA GÖZ ÇEVREMİZ KIRIŞIYOR? GÖZ ÇEVRESİ BAKIMI NASIL OLMALI? TIKLAYIN!

 

4) Göz Çevresindeki Tüm Kırışıklıklar İçin Krem

 

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Intensive Eye Contour Cream, göz çevresinde görülen 5 farklı kırışıklık tipini hedef alır. Gözlerin iç köşe kırışıkları ve göz altı kırışıklarından göz etrafındaki kaz ayakları, göz kapağı çizgileri ve göz altındaki yatay çizgilere kadar, göz çevresindeki tüm kırışıkların görünümünü gözle görülür şekilde iyileştiren, ultra zengin yaşlanma karşıtı kremdir. Göz çevresinde kuruluk ve derin kırışıklık şikayeti, endişesi olanlar kullanabilir. Her sabah ve akşam kullanabilirsiniz.

 

AYDINLIK VE STRESTEN ARINMIŞ IŞIL IŞIL BİR GÖZ ÇEVRESİ İÇİN 3 ÜRÜN! TIKLAYIN!

 

5) Göz Çevresi İçin Çoklu Şikayetleri Hedef Alan Bakım Kremi

 

Shiseido Glow Revival Eye Treatment, kılcal damarları canlandırarak, göz çevresinin genel görünümünü düzeltmeye yardımcı, çoklu şikayetleri hedef alan, eşsiz Kassa masajı aplikatörüyle cildinizi 24 saat kusursuzluğa kavuşturan göz kremidir. oyu halka görünümünü ve ince çizgileri minimize eder. Shiseido Glow Revival Eye Treatment’i, cilt bakım rutininizin son aşaması olarak sabah-akşam kullanın. Ürünün faydalarını arttırmak için Kassa masajı aplikatörü ile uygulayın. 
 

FERDA ÖNER: GÖZ ÇEVRENİZİN BAKIMINI MASAJLA YAPAN MUHTEŞEM KREMLE TANIŞIN! TIKLAYIN!


 

6) Yaşlanmanın Tüm Belirtileriyle Savaşan Göz Çevresi Kremi

 

Shiseido Bio Performance Super Corrective Eye Cream, göz çevresini onarır, kırışıklıkları gözle görünür şekilde azaltır ve göz altı morluklarını giderir. Hyalüronik asit enjeksiyonlarının cildi dolgunlaştıran etkisinden esinlenilmiştir. Bu yüzden sıkı göz kontürü elde etmek için anahtar madde olan hyalüronik asit üretimini arttırmak adına Bio-Defining Complex ile formüle edilmiştir. 1 haftada: Çizgileri gözle görülür şekilde pürüzsüzleştirir. Göz çevresini yeniler. 3 haftada: Göz çevresindeki gençleşme farkedilir. Kırışıklıklar gözle görülür şekilde azalır ve koyu halkalar minimize edilir. 

 

GÖZ KREMİNİN ETKİSİNİ NASIL ARTTIRIRSINIZ? TIKLAYIN!

 

7) İnce Çizgileri Onarıcı Göz Kremi

 

Valmont Expression Line Reducer Eye Factor I, mimik çizgilerine ve yeni oluşmuş çizgilere karşı etkili göz kremidir. Özel kırışıklık karşıtı komplekslerle birlikte belirli aktif maddeler, Vitamin A, biyo-mimetik peptid ve tripeptid ile ifade kırışıklıklarını ve çizgileri giderir. Göz kontürünü içten dışa doğru düzeltir. Göz çevrenizdeki ifadeniz gençleşir. Valmont Expression Line Reducer Eye Factor I, sabah ve/veya gece göz çevresinin dış kısmından iç kısmına doğru yumuşak hareketlerle göz çevresine uygulayın.

 

UYURKEN GÜZELLEŞTİREN CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ NELER? TIKLAYIN!

 

8) Tüm Yaşlanma Belirtilerine Karşı Göz ve Dudak Çevresi Yapılandırıcı Bakım

 

Shiseido Eye and Lip Contour Regenerating Cream, göz ve dudak bölgesindeki çizgi ve sarkma oluşumunu önler, etkin bir şekilde cildi onarmaya yardımcı olur. Uygulama anında cilde nüfuz eden olağanüstü nemlendirici dokuya sahiptir. Cilde kadifemsi bir ışıltı katarken belirgin kırışıkları, ince çizgileri ve koyu halkalara odaklanır. Cildin ferah, gergin olmasını sağlar ve kırışıklıkları fark edilir derecede azaltır. Ayrıca ürün kapatıcı ve fondöten altında kullanılabilecek kusursuz bir makyaj bazıdır. Cilt bakım rutininizin son aşaması olarak sabah-akşam kullanın.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ