Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KIŞIN CİLDİNİZİ KORUMAK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN 7 ÜRÜN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Kış Cilt Bakımı

KIŞIN CİLDİNİZİ KORUMAK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN 7 ÜRÜN

  • Temmuz 07, 2020

Yazın güneşten, kışın soğuktan olumsuz etkilenen cildimizi güneş koruyucu ürünler kullanarak olası zararlardan korumalıyız. Çünkü UVA/UVB ışınlarına kışın da maruz kalıyoruz ve özellikle karda/kayakta bu ışınlar direkt cildimize yansıyarak gözümüzle göremediğimiz ama uzun vadede hücresel bozulmaya kadar gidecek bir tehlike oluşturabiliyorlar.

Buna ek olarak, kışın bir de soğuk havanın yarattığı ciddi cilt kuruluğu, yaşlılık belirtilerini tetikleyen en önemli faktörlerden biri. Nemsiz kalan, kuruyan ciltte kırışıklıkların çizgilerin belirmesi kaçınılmaz oluyor... Bu yüzden de cilde maksimum nem veren, güneş koruma faktörlü ve anti aging özellikli ürünler kullanmalıyız. Böylece cildimizi güçlendirip olumsuz tüm çevre koşullarına karşı dayanıklılığını arttırmış oluruz.

Kışın cildimizi korumak için ihtiyacımız olan 7 ürün:

1) Zengin içerikli nemlendirici: Kışın cildinize gündüz ve gece çok iyi bakmalısınız, cilt tipiniz ne olursa olsun cildiniz kurur ve yüksek neme ihtiyaç duyar. Shiseido Ibuki Refining Moisturizer Enriched, cildi neme doyuran zengin içerikli bir gündüz nemlendiricisidir. Kuruluğun neden olduğu sertliği, ince çizgileri, belirgin gözenekleri ve sivilcelerin durumunu düzeltirken, cildi gün boyu nemli tutar. Pürüzsüz ve rafine cilt dokusu yaratır.

Hayalinizde daha iyi bir gündüz nemlendiricisi olabilir mi? 

Eğer yaşınız 30'dan büyükse ve cildiniz kuruluktan çok muzdaripse o zaman Shiseido WrinkleResist24 Intensive Nourishing And Recovery Cream'i kullanmalısınız. Bu krem kuru ciltlere olağanüstü nem sağlar. Kırışıklıkları onarıcı yoğun bakım kremidir aynı zamanda. Matlığı ve donukluğu giderir. Cilde kısa sürede toparlar. 

Yaşınız ve cilt tipiniz ne olursa olsun, nemlendiricinizden önce Ultimune cilt güçlendirici konsantreyi uygularsanız, nemlendirici ürününüzden daha çok fayda sağlayabilirsiniz. Çünkü Ultimune cildin bağışıklığını kuvvetlendirir. 
 


2) Şehir hayatı için yüksek koruma: Shiseido Urban Environment UV Protection Cream SPF30, kışın şehir hayatında cildi için yüksek koruma arzu edenlere göre... Şehir hayatında cildi yaşlandıran faktörlerin başında gelen UV ışınları, kuruluk ve oksidasyon etkilerine karşı cildi etkin bir şekilde korur. Tüm bu zararlı etkenlerden cildi korurken nemlendiren, tüy gibi hafif günlük güneş kremidir. 365 gün kullanılabilir. Cildiniz daha sağlıklı görünürken, ürünün sıra dışı ve güçlü formülüyle, cildiniz erken yaşlanmaya neden olan zararlı UVA/UVB ışınlarından korunur.

Ayrıca harika bir fondöten bitişi için makyaj bazı olarak da kullanılabilir.

3) Canlandırıcı ve aydınlatıcı makyaj bazı: Nars Radiance Primer SPF35tek başına ya da fondötenden önce UVA ve UVB ışınlarına karşı gözle görülmez ve ideal koruma sağlar. Hafif ve yağsız formülü cilde incimsi bir parlaklık verir. Makyaj için mükemmel zemin hazırlar. Cildi nemlendirir ve cilde çok güzel, çok taze bir görünüm katar.



4) Dudak çatlaklarına karşı güçlü koruma: Shiseido Sun Protection Lip Treatment SPF20, güçlü UVA/UVB ışınlarına karşı yoğun besleyici dudak kremidir. Dudaklarda optimum nem dengesini sağlar. Dudakları kuruluktan korur ve olabilecek hasarları onarır. İster tek başına kullanın, ister üzerine rujunuzu sürün.

5) Kızarıklıkları kapatır, kuruluğu önler: Shiseido Perfect Hydrating BB Cream SPF30, cildin doğal güzelliğini gizlemeden kızarıklıkları, kusurları kapatır ve belirgin gözeneklerin görünümünü sıfırlar. Cilt, saydam bir mükemmellikle canlı görünür ve renk kazanır. SPF30 ile cildi korur ve nemlendirir.

6) Aydınlık Veren Renkli nemlendirici: Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30, fondöten yerine daha hafif bir ürün kullanmak isteyenlere göre. Cildi SPF30 ile koruyor, renk ve tazelik veriyor, nemlendiriyor ve çok sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. Üstelik 4 hafta içinde ciltteki lekelerin görünümünü farkedilir şekilde azaltıyor.

7) Göz çevresine en etkili koruma: Shisedio Sun Protection SPF25 Eye Cream, zengin bileşimli göz çevresi kremidir. Narin göz çevresini güneşin zararlı ışınlarından korur. Kışın soğuk havanın yarattığı kuruluğa karşı cildi nemlendirir ve kırışıklıkların oluşumunu azaltır. Özellikle kayak yapanların ve çok soğuk havada uzun süre dışarda kalanların kullanması tavsiye edilir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ