Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KUSURSUZ TEN MAKYAJI İÇİN AYRILMAZ 3’LÜ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING CONCEALER
SHISEIDO
Yüksek Kapatıcılığa Sahip Dayanıklı Likit Kapatıcı
1.850,00 TL

Fondöten

KUSURSUZ TEN MAKYAJI İÇİN AYRILMAZ 3’LÜ

  • Temmuz 09, 2020

Fondöten, fondöten fırçası ve kapatıcı... Bu 3 ürün kusursuz bir ten makyajı için yeterli. Nasıl yeterli olabilir ki diye sorarsanız eğer, ürünlerin niteliklerine bağlayabiliriz. Doğru özellikler ve doğru kombin! İşte bu üçlünün birleşiminden oluşan sonuç o yüzden mükemmel bir ten oluşturuyor. 
 

Ayrıca küçük bir sır: Makyaj Trendi’nin güzellik ekibi olarak bizim de favori kombomuz bu!
 

1) Hangi fondöten?
 

Cildi kusursuz göstermek için kalın ve yoğun dokulu fondötenler kullanmak doğru değil. Çünkü bu fondötenler cilt üzerinde kalın bir tabaka oluşturarak maske gibi duruyorlar. Artık incecik yapılı ve doğal görünüm veren üstelik ciltteki kusurları büyük bir nezaketle kapatan fondötenler mevcut. O yüzden en sevdiklerimizden biri de Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid Foundation SPF20!

Bu fondöten, cildin doğal canlılığını yüzeye çıkaran ve gerçek ışıltısını gözler önüne seren, cilt ile senkronize olan likit bir fondöten. Hafif ve yağsız bir formüle sahip. Ciltte yağlanmayı ve terlemeyi engelleyen yapısı ile cilt yumuşak ve taze görüntüsünü saatlerce koruyor. Modern mat ama aydınlık görünümlü doğal bir bitiş sağlıyor.
 

2) Hangi fondöten fırçası?
 

Fondöteni parmaklarınızla da uygulayabilirsiniz tabii ama bizim makyaj artistlerinden gördüğümüz ve deneyerek emin olduğumuz bir şey var ki; fondöteni fırça ile uygulamak çok daha iyi bir sonuç veriyor. Ve çok şanslıyız ki Shiseido Perfect Foundation Brush diye bir fondöten fırçamız var! 
 

El yapımı özel bir teknikle üretilen ve özel kıllara sahip olan fırça, her türlü fondöteni çizgi ve iz bırakmadan yüze kusursuz şekilde uyguluyor. Makyaj artisti Burcu Gözde, fondöten sürerken mutlaka Shiseido Perfect Foundation Brush kullandığını çünkü cildi mükemmele ulaştırdığını söylüyor. Çünkü cilt mükemmel olunca, makyaj da mükemmel oluyor. “Bu fırçanın en mükemmel yanı, küçük, kompakt ve kullanımının kolay olması. Fırçanın kıl yapısının ince ve sıkıca bir araya getirilmiş olması, ten makyajının cilt ile mükemmel uyumlu olmasını sağlıyor. Kontrolü kolay olan bu fırça ile istediğiniz miktarda ürünü alabilir ve istediğiniz kapatıcılığa kolayca ulaşabilirsiniz.”
 

3) Hangi kapatıcı?
 

Cildi yormayan, hafif ama etkili bir kapatıcı ile göz altlarınızı aydınlatabilirsiniz. Shiseido Sheer Eye Zone Corrector, özellikle ince dokulu kapatıcı tercih edenler için ideal. Hafif, ciltte asla ağırlık yapmayan bir kapatıcı. 
 

“Bu kapatıcı aynı zamanda ‘renk düzeltici’ bir özellik taşıyor. Bir kapatıcı için eşsiz bir nitelik! Çünkü farklı tonları olması, göz altındaki morluklara göre seçim yapma olanağı sağlıyor. Shiseido'ya özel bu ‘koyu halka gideren renk tonu’ teknolojisi, herkese göre değişebilen göz altındaki koyu halkaların görünümünü etkin bir şekilde ortadan kaldırıyor. O bölgedeki rengi cilt tonu ile eşitliyor. Böylece göz çevresi bir anda aydınlık ve dinlenmiş görünüyor.” – Erkan Uluç, makyaj artisti
 

Şimdi bu 3 üründen öncesi ve sonrası olmak üzere fotoğrafınızı çekip, aradaki farka şaşırabilirsiniz! Laf aramızda, biz bunu cidden yaptık!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ