Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
LAMINATED SKIN TRENDİ NEDİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili ürünler
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT SERUM
SHISEIDO
Anında Parlaklık & Nem Veren 2 Fazlı Serum
2.390,00 TL
ESSENTIAL ENERGY HYDRATING DAY CREAM SPF20
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı & Uzun Süreli Nem Sağlayan Gündüz Kremi
3.050,00 TL
WASO SHIKULIME COLOR CONTROL OIL-FREE MOISTURIZER SPF30
SHISEIDO
Cildi Yağlandırmadan Renk Eşitleyen Nemlendirici – Tüm Ciltler
1.950,00 TL

Cilt Bakım

LAMINATED SKIN TRENDİ NEDİR?

  • Ocak 18, 2023

Ciltte gün içerisinde doğal bir şekilde oluşmuş ışıltıyı destekleyen laminated skin trendi, bu görünümü makyaj ürünlerinden ziyade cilt bakımıyla yapmayı tavsiye ediyor.

Spordan ya da uzun bir yürüyüşten sonra cildinizdeki o terlemeyle birlikte gelen doğal ışıltı hissinden hoşlanır mısınız? Cevabınız evetse laminated skin trendine de kesinlikle denemelisiniz! Geçtiğimiz Londra ve New York Moda Haftası’nda karşımıza çıkan bu uygulama, glass skin ve glazed donut skin gibi iki trendin bir benzeri niteliğinde ancak arada küçük bir fark söz konusu.


Laminated skin trendi nedir?
Burada az önce bahsettiğimiz o doğal ışıltılı görünümü makyaj malzemelerinden ziyade cilt bakım ürünleriyle elde etmeniz tavsiye ediliyor. Instagram onaylı bu güzellik trendi, istediğiniz ışıltılı cilde sahip olmanın da mükemmel bir yolu.


Laminated skin trendi nasıl uygulanır?
Laminated skin trendine uyumlu bir görünüm yaratmanın anahtarı, ultra nemli bir cilt için nemlendiricileri ve nemlendirici özellikli yüz mist’lerini kullanmak. Bu doğal ışıltılıyı sağlamak adına elbette makyaj malzemelerinden destek alabilirsiniz ancak en büyük farkı ultra nemlendirici özellikli cilt bakım ürünleri verecektir. Nemlendirilmiş bir baz oluşturmak, laminated skin elde etmenizi sağlayacaktır. 
-    İlk aşamada daha fazla yüz misti uygulayarak canlı parlaklığı vurgulamaya çalışabilirsiniz. Bu tarz ürünleri krem veya renkli nemlendiricinizin üstüne de tekrar uygulayabilirsiniz.
-    Matlaştırıcı ürünlerden kaçınmak laminated skin trendinin önemli bir parçası. 
-    Cilt tipinize uyumlu bir nemlendiriciyi baz olarak kullanarak üzerine sadece gerekli noktalara kapatıcı uygulayarak da bu görünümü elde edebilirsiniz.
-    Eğer laminated skin için cilt bakım ürünlerine ek olarak bir makyajı dahil etmek isterseniz, likit formdaki ürünleri tercih etmeniz daha iyi olacaktır.


Laminated skin trendi için hangi ürünler kullanılabilir?
Bu trendi denemeniz için size önereceğimiz ürünler ise şöyle;


Nars Radiance Primer SPF35: Ekstra ışıltılı bir ciltle bu trende adım atmak için eğer yüz mistiniz yoksa Nars Radiance Primer SPF35 kullanabilirsiniz. Donuk ve yorgun cildi anında canlandırırken, cilde anında nem vererek cilt yüzeyinin daha pürüzsüz görünmesini destekler.
Shiseido Waso Yuzu-C  Glow-On Shot: Canlı, parlak ve ışıltılı bir cilt… Tüm bu etkileri tek bir şişede görmek isterseniz, Waso Yuzu-C  Glow-On Shot tam size göre! İçeriğindeki C vitamini cildin daha canlı görünmesini sağlar ve gün boyunca derin nemlendirme sağlar.
Shiseido Essential Energy Hydrating Day Cream SPF20: Sağlıklı, ışıltılı ve canlı bir cilt için uzun süreli nemlendirme sağlayan bu krem SPF20 özelliğiyle güneş koruması da sağlıyor. Cildin kendi doğal hyalüronik asit üretimini teşvik ederek cildi derinlemesine nemlendiriyor.
Waso Shikulime Color Control Oil-Free Moisturizer SPF30: Laminated skin trendinde cildinizin renginin eşitlenmesine ihtiyaç duyduğunuzu düşünüyorsanız, o halde renk eşitleme ve koruma için cilt tonunuza uyum sağlayan yağsız, renkli nemlendirici Color Control Oil-Free Moisturizer SPF30’u deneyebilirsiniz. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ