Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MANİKÜRÜN ÖMRÜ NASIL UZAR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Oje Modelleri

MANİKÜRÜN ÖMRÜ NASIL UZAR?

  • Temmuz 12, 2020

Sürekli bakımlı görünen ellere sahip olmanın tek yolu asla sık manikür yaptırmak değildir. Manikür yaptırsanız dahi, bir hafta olmadan tırnak etleriniz kabarıp sizi rahatsız ediyorsa, evde de ellerinize özen göstermelisiniz. Bu şekilde hem manikürünüzün ömrü uzar, hem de her daim bakımlı görünen ellere sahip olursunuz. Bunun için günde 10 dakikanızı ayırmanız yeter de artar bile!

Bunun için size keyifle uygulayacağınız bir el bakım reçetesi hazırladık! Bu nefis bakım ritüeli ile kimse gözlerini ellerinizden alamayacak.


Peeling

 

Öncelikle oje varsa tırnağınızdan ojeyi çıkarın. Sıkılmış limon kabuğu ile tırnaklarınızı birkaç dakika ovun, ardından ellerinizi durulayın ve kurulayın. Limonun içindeki maddelerden dolayı tırnaklarını güçlendirdiği ve beslediği için limonu bu şekilde tırnak bakımına dahil edebilirsiniz.

Şimdi sıra peeling bakımında...

H2O Hand And Cuticle Scrub eller ve tırnaklar için nemlendirici etkili peeling'tir. Ellerinizi ürünle nazikçe ovalayın ve sonra durulayın.

Ellerinizi ölü derilerden arındırır ve pürüzsüz yapar. İçeriğindeki deniz mineralleri cildinizi besler. 


Yoğun nemlendirme

 

Peeling'ten sonra mutlaka ellerinize yoğun nemlendirici özelliği olan bir el kremi uygulayın. Düzenli ve etkili şekilde nemlenen cilt, kurumaz ve manikür uzun süre dayanır. Tırnak etlerinin çıkması gecikir. Bu yüzden Shiseido Benefiance Protective Hand Revitalizer gibi yoğun nemlendirme özelliği olan bir krem tercih edin. Bu krem cildin nem dengesini sağlamak için bitkisel özler içerir. Elleri sertleşmeye ve çatlamaya karşı korur, tırnak etlerini yumuşatır. Ayrıca yaşlanma belirtileriyle savaşır. Biliyorsunuz, yaşlılık lekelerinin en belirgin görüldüğü yerlerden biri ellerdir. 

 

Bu basit ama etkili 2 uygulama sayesinde ellerinizin nasıl da anında güzelleştiğine inanamayacaksınız! Tırnak etlerinden ve pürüzlerden eser kalmayacak.



Durulanan ve nemlendirici sürülmüş ellerinize şimdi ojenizi tekrar sürebilirsiniz. Sizi temin ediyoruz ki manikürünüz en az bir hafta daha idare edecek. Denenmiş bir yöntemdir!

 

Oje

 

Ojenizi Nars'ın en popüler renklerinden seçebilirsiniz. Ellerinize hem temiz, hem de sanki yeni manikürden çıkmış gibi görünüm veren Nars Ithaque, sezonun en gözde ojelerinden biri olmakla beraber, gelinlerinden de en sevdiklerinden biri.

Uçuk pembe rengiyle çok trendi...


Canlı bir renk isterseniz de Nars Madness, turuncu rengiyle tüm mevsimlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ