Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MELİS SEZEN’İN FAVORİ CİLT BAKIM MARKASI: YENİLENEN WASO SERİSİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER
SHISEIDO
Yağa Dönüşen Jel Yapılı Cilt & Makyaj Temizleyicisi
1.550,00 TL
WASO SHIKULIME MEGA HYDRATING MOISTURIZER
SHISEIDO
24 Saat Etkili Yoğun Nemlendirici Krem – Normalden Kuruya Dönük Ciltler
1.950,00 TL
WASO YUZU-C BEAUTY SLEEPING MASK
SHISEIDO
Nemlendirici Gece Güzellik Maskesi
2.100,00 TL

Ünlülerin Cilt Bakımı

MELİS SEZEN’İN FAVORİ CİLT BAKIM MARKASI: YENİLENEN WASO SERİSİ

  • Ekim 11, 2021

Güzel oyuncu Melis Sezen yoğun set hayatının cildindeki olumsuz etkilerini yenilenen WASO serisi ile gideriyor. Bu seri hem vegan, hem temiz içerikli hem de sürdürülebilirliğe çok önem veren yepyeni bir seri. 

Çok sevdiğimiz Melis Sezen genç bir oyuncu olarak cilt bakımına her daim özen gösteren bir isim. İşi gereği cildinin pürüzsüz ve sağlıklı görünmesi çok önemli. Güzel oyuncunun favori cilt markası ise artık Waso. Neden Waso?

Çünkü Waso serisi yenilendi ve artık eskisinden de özel ve güzel oldu! Bu seri hem vegan, hem temiz içerikli hem de sürdürülebilirliğe çok önem veren yepyeni bir seri oldu. 15 yaşından itibaren herkes bu ürünleri kullanabilir. Z kuşağı dediğimizde yani 15-21 yaş arası olan kişilerin cilt sorunlarının hemen hemen aynı olduğunu görüyoruz. Bu sorunlar ise genellikle sivilce, akne, siyah nokta, geniş gözenekler ve nemsizlik. Fakat Y kuşağı yani 35 yaşa kadar olan kişiler de aynı cilt sorunlarını yaşayabiliyor. Ve bu kişiler ciltlerindeki tüm bu sorunlar için aynı özelliklerdeki ürünleri bakım ritüellerine ekleyebiliyor. İster Y kuşağı olun, isterseniz de Z kuşağı eğer cilt sorununuz sivilce, akne, siyah nokta, geniş gözenekler ve nemsizlik ise tüm bu sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz yenilenen WASO serisi ürünleri tam size göre. 

MELİS SEZEN’İN GÜNLÜK CİLT BAKIM RUTİNİNDEKİ WASO’LAR

1) - Waso Shikulime Get-To-Oil Cleanser: Hem cildi hem de makyajı derinlemesine temizleyen 2’si 1 arada bu ürün çok özel bir formüle sahip. Kullanım esnasında jel-yağ-süt olarak dokusu değişiyor. Suya dayanıklı makyajda da etkili. Ki, bu oyuncular için çok önemli bir konu tahmin edersiniz. Yoğun ve dayanıklı makyajı ciltlerinden çok iyi temizlemeleri gerekir. İyi temizlenmeyen makyaj ciltte birçok probleme sebep olur. 

Bu temizleyici cildi temizlerken nemini de koruyor. Üstelik yüz, göz, dudaklar için uygun. Temiz ve parlak bir cilt ortaya çıkarıyor ve verdiği his harika…

2) - Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer, 24 saat cildi nemli tutan, kolayca yayılan ve asla yapışkanlık hissi bırakmayan, kremsi fakat hafif dokuya sahip bir nemlendirici. Özellikle normalden kuruya dönük ciltler için uygun

Sadece 2 haftada cildin bariyer fonksiyonunu güçlendiriyor ve cildi derinlemesine nemlendiriyor. Pürüzleri ve ince çizgileri azaltmak için 48 saat nemi ciltte tutuyor. Cilt problemlerinin tekrarlanmasını önlemek için cildin bariyer fonksiyonunu onarır. Cildin yenilenmesini iyileştirmek için cildin doğal enerji kaynağını (ATP) destekliyor.

Cildinizi yorgun ve cansız hissediyorsanız, cildinizi temizledikten sonra bu nemlendiriciyi uygulamalısınız. Neme doymuş bir cilt, sağlıklı bir cilttir. Üstelik nemli bir cilt, makyajın da harika görünmesini sağlar. 

3) - Melis Sezen’in bir diğer favori ürünü ise Yuzu-C Beauty Sleeping Mask. Gece uyumadan önce cildine sürüyor, sabah aydınlık, ışıl ışıl nemli bir ciltle uyanıyor. 

Yuzu-C Beauty Sleeping Mask, uyurken cildin nem seviyesini ve parlaklığını yeniden kazandıran nemlendirici gece maskesidir. Siz uyurken, 8 saat boyunca cildinize nem sağlar. Nemi hapsedip, cildin ideal nem seviyesini koruması için cildin bariyer işlevini onarır ve güçlendirir. Cilt donukluğuna karşı mücadele eder. Hafif sulu, taze ve serinletici jel kıvamında cilde hızla emilecek şekilde tasarlanmıştır. Sadece 1 gece kullanımdan sonra bile daha nemli, parlak ve dolgun bir cilt ortaya çıkar. Cilt yorgunluğu giderilmiş, sağlıklı ve dinlenmiş bir görünüm ortaya çıkar.

Mis gibi narenciye kokulu bu gece maskesi Melis Sezen’in vazgeçilmezi oldu bile.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ