Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MÜKEMMEL FONDÖTEN UYGULAMASI İÇİN FONDÖTEN ÖNCESİ VE SONRASI YAPILMASI GEREKENLER NELER?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
ESSENTIAL ENERGY HYDRATING DAY CREAM SPF20
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı & Uzun Süreli Nem Sağlayan Gündüz Kremi
3.050,00 TL
SOFT MATTE PRIMER
NARS
Cildi Matlaştıran ve Pürüzsüzleştiren Makyaj Bazı
1.880,00 TL
SYNCHRO SKIN SOFT BLURRING PRIMER
SHISEIDO
Cildi Pürüzsüzleştiren Baz
2.050,00 TL
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
MINI LIGHT REFLECTING PRESSED POWDER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Sıkıştırılmış Pudra
1.270,00 TL

Fondöten

MÜKEMMEL FONDÖTEN UYGULAMASI İÇİN FONDÖTEN ÖNCESİ VE SONRASI YAPILMASI GEREKENLER NELER?

  • Haziran 30, 2020

Fondöteniniz ne kadar iyi ve kaliteli olursa olsun, makyaj öncesi ve sonrasında yapacaklarınızla fondötenin duruşundan kalıcılığına tüm performansını ikiye katlayabilirsiniz.
 

 

Fondöten sürmeden önce
 

1) Mutlaka nemlendirici ile makyaja başlayın. Nemli cilt ürünü çok iyi hapseder ve makyajın doğallığını arttırır. Ayıca üzerine yapılan makyaj daha iyi gözükür. Cildi aydınlatan bir nemlendirici kullanırsanız iyi olur. 

 

Shiseido Glow Revival Serum’u temiz cildinize sürün, üzerine Glow Revival Cream’i de sürün. Sonra bu ürünleri cildinizin iyice emmesi için kendinize birkaç dakika ayırın. Glow Revival serisi, ışıltılı bir cilde odaklanır ve cilde müthiş aydınlık bir görünüm ve 24 saat boyunca nem verir.

 

SHISEIDO GLOW REVIVAL SERİSİ HAKKINDA MERAK ETTİĞİNİZ HER ŞEY İÇİN TIKLAYIN!

 

 

2) Nemlendirici üstüne mutlaka makyaj bazınızı uygulayın, bu çok daha pürüzsüz bir tene sahip olmanızı sağlayacak ve ten makyajının dayanıklılığını arttıracaktır. Ayrıca makyaj bazı, yorgunluk belirtilerini en aza indirir. Makyajın daha canlı görünmesini sağlar. Cildinize aydınlık bir görünüm katar. Cildinizin ışığını ekstra arttıran bir primer kullanmak isterseniz Nars Light Optimizing Primer kullanabilirsiniz. Eğer cildiniz üzerindeki renk eşitsizlikleri, solgunluk ve donukluğa odaklanmak isterseniz de renkli primer'ları kullanabilirsiniz. Make Up For Ever’in Step1 Skin Equalizer serisinde renkli ve renksiz olmaz üzere tam 10 çeşit baz bulunuyor. Örneğin, Smoothing Primer, geniş gözenekleri küçültür, cildi düzgünleştirir. Radiant Primer Pink ise,solgun ve donuk ciltleri canlandırır ve aydınlatır.

 

MAKYAJ BAZLARIMIZIN TÜMÜNÜ GÖRMEK VE KENDİNİZE UYGUN OLANI SEÇMEK İÇİN “MAKYAJ BAZIM RENKLİ Mİ OLSUN, RENKSİZ Mİ?” HABERİMİZE TIKLAYIN! 

 

Sıra geldi fondötene... Her zamanki fondöteninizi sürün ve bir sonraki adıma geçin. Nemlendirici ve bazdan sonra sürdüğünüz fondötenin ne kadar iyi durduğunu görüyorsunuz, değil mi?

 

(Bu konuda fondöten değil, öncesi ve sonrası önemli olduğundan size fondöten çeşitlerinden bahsetmiyoruz. Çünkü fondötenden öncesi ve sonrası, hangi fondöteni kullanırsanız kullanın; yapmanızı önerdiğimiz sıralamadır. Fondöten çeşidine göre değişmez. Makyaj artistlerinden öğrendik!)

 

 

Fondöten sürdükten sonra 
 

3) Fondötenden sonra kapatıcı sürün. Göz çevrenize Nars Radiant Creamy Concealer uygulayın.Bu kapatıcının aydınlatıcı etkisi, göz çevrenizi taze ve genç gösterir.

 

 

NARS RADIANT CREAMY KAPATICI ALMAK İÇİN 9 NEDEN!

 

ULTRA HD KAPATICI ALMAK İÇİN 13 NEDEN! TIKLAYIN!

 


4) Nars Light Reflecting Pressed Powder ile fondöteninizi ve göz çevrenizi sabitleyin. Bu transparan pudra sayesinde makyajınız saatler boyu ilk yapıldığı andaki tazeliğini koruyacaktır. Ayrıca bu pudranın cilde aydınlık verici bir etkisi vardır.

 

Ve fondöteniniz artık harika gözüküyor! Üstelik kalıcı, duruşu mükemmel ve cildinizle tam uyum içinde!

 

“Ten makyajı temeldir. Güzel bir makyajın ilk adımı güzel bir ten ile başlar. Eğer cilt güzel görünüyorsa, geri kalan her şey mükemmel görünecektir. Bunu sanki makyajınızın tuvaliymiş gibi düşünebilirsiniz.” – François Nars

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ