Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS MULTIPLE İLE NASIL MAKYAJ YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
i
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL

Dudak Makyajı

NARS MULTIPLE İLE NASIL MAKYAJ YAPILIR?

  • Temmuz 09, 2020

Gözlere, dudaklara ve yanaklara kullanılabilen Multiple ile makyaj nasıl yapılır, detaylı olarak yazdık.

 

Multiple’ları tüm dünyada ünlü ünsüz herkes kullanıyor ve ona bayılıyor! Çünkü çok yönlü olan bu stikleri aydınlatıcı, allık, ruj ve far olarak kullanabilirsiniz. Bu kadar çok yönlü olan başka bir ürün daha biliyor musunuz? Biz bilmiyoruz!

 

Nars Multiple Stick, kremsi yapısı ve renkleriyle bütün cilt tonlarında pırıltılı vurgular yaratıyor. Cildi çok güzel aydınlatıyor. E vitamini ve Acai yağıyla zenginleştirilmiş olduğundan cilde renk verirken, cildi nemlendiriyor ve besliyor. En güzel uygulaması ise parmaklarla yapılan. Çünkü cildin sıcaklığı ile mükemmel bir şekilde dağılıyor. Ama parmakla dağıtmak istemezseniz Nars Kabuki Yachiyo Brushı kullanabilirsiniz. 

 

Ünlüler neden seviyor?

Fotoğraflarda daha iyi görüntü verdikleri için! Nasıl mı? Hadi deneyin: Burna yakın, allık-gölge hattına bir şerit olarak Copacabana’yı çekin ve aynada kendinize bakın. Harika! Fotoğraflarda net şekilde ıslak yanaklı çıkarsınız, tıpkı modeller gibi! 

 

Multiple’ı nasıl kullanabilirsiniz?

 

1) Yanaklar, gözler ve dudaklarda kullanabilirsiniz. Cilde ışıldayan bir parıltı kazandırmak için Nars Sheer Glow ya da Nars All Day Luminous fondötenlerinin altına bu ürünü uygulayabilirsiniz.

 

2) The Multiple ile daha fazla parlaklık ve yoğunluk oluşturmak için toz allıkların altında da ürünü kullanabilirsiniz. 

 

3) Copacabana, tüm cilt tonlarına yakışan müthiş bir aydınlatıcı. Parlak inci rengiyle yüzün aydınlatmak istediğiniz her yerinde uygulayabilirsiniz: Burun, çene, yanaklar, şakaklar, elmacık kemiklerinin üzeri, göz pınarları... Göz pınarlarına aydınlık vermek için far fırçası Nars Cream Blending Brush #12 ile ürünü alıp, göz pınarlarınıza ürünü değdirin ve yumuşakça dağıtın. Aydınlık, parlak ve berrak bakışlara sahip olmak bu kadar kolay! 

 

4) Luxor (uçuk pembe), Undress Me (gümüş ışıltılı soğuk pembe) özellikle beyaz tenlilere çok yakışan renkler... Hem aydınlatıcı hem de allık olarak kullanılabilirler.

 

5) G Spot (altın pırıltılı gül kurusu)Lamu (altın ışıltılı uçuk pembe), Maui (ışıltılı gül pembesi), Orgasm(şeftali pembe), Portofino (ışıltılı mercan), Riviera (pembe) renkleri ise açıktan ortaya dönük, buğday ve bronz tenlere çok yakışan renkler... Beyaz tenliler de bu renkleri yumuşatarak kullanabilirler elbette. 

 

Bu renkleri allık olarak yanaklarda, ruj olarak dudaklarda ve far olarak gözlerde kullanabilirsiniz.

 

6) Hot Sand (altın ışıltılı), South Beach (ışıltılı açık kahve), Na Pali Coast (ışıltılı şeftali bronz) renkleri de özellikle bronz tenlilere ve esmerlere çok yakışan tonlardır. Cilde sıcaklık, parıltı ve renk katarlar. Ayrıca South Beach rengiyle kontür de yapabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ