Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
PANTONE 2023 RENGİ BELLİ OLDU: VİVA MAGENTA
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
BİRLİKTE MÜKEMMEL UYUM
PRECISION LIP LINER
NARS
Yüksek Pigmentli Mat Dudak Kalemi
1.150,00 TL 975,00 TL
POWERMATTE LIP PIGMENT
NARS
Uzun Süre Kalıcı Mat Likit Ruj
1.450,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Ruj

PANTONE 2023 RENGİ BELLİ OLDU: VİVA MAGENTA

  • Aralık 02, 2022

Her yıl merakla beklenen o an geldi. Pantone Yılın Rengi olarak bu sene kökleri kırmızıya dayanan Viva Magenta rengini seçtiğini açıkladı.

Hem makyaj hem de moda ve güzellik dünyasında trendler büyük bir yer kaplar. Bu birbirini tamamlayan iki dünyanın ortak noktası ise haliyle renkler oluyor. Pantone ise her sene seçtiği bir tonla birlikte  farklı sektörleri yönlendirmeye devam ediyor. 2021 senesinde Illuminating ve Ultimate Gray olmak üzere iki seçimde bulunurken, 2022’de Very Peri isimli canlı bir mor tonuyla karşımıza çıkmıştı.

2023 Pantone Yılın Rengi ise bugün itibariyle görücüye çıktı; Viva Magenta…

Kökleri kırmızıya dayanan, cesur ve korkusuz olarak tanımlanan Viva Magenta, 2023 için güçlendirici olmayı hedefliyor. Pantone, yaptığı açıklamayla Viva Magenta renginin cesur, espri dolu ve her şeyi kapsayan bir renk olduğunu ifade ederken, yaşam için aynı şevke ve asi ruha sahip herkesi ve herkesi memnuniyetle karşılayacağını da ekliyor. 

Eğer herkesin önüne geçerek daha 2023 başlamadan bu canlı rengi makyaj görünümlerinize dahil etmek isterseniz, size bazı önerilerimiz var;

Nars Velvet Glide / La Main Bleue - Macenta Pembesi

Dudaklarda kadifemsi bir yumuşaklık bırakan yarı mat bitişli Nars Velvet Glide, pürüzsüzlük etkisini ise Oil Infusion Complex teknolojisinden alıyor. La Main Bleue isimli Macenta Pembesi rengi de Pantone Yılın Rengi trendine şimdiden uyum sağlamanızın önünü açmaya hazır. 

Nars Precision Lip Liner / Sainte Maxime - Macenta Pembesi

Rujunuzu aynı tonlarda bir dudak kalemiyle taçlandırmak, güçlü ve dolgun dudaklar yaratmanın değişmez formüllerinden. Yüksek pigmentli mat yapısı, kremsi ve nemlendirici formülüyle Nars Precision Lip Liner, Viva Magenta renginin büyüsünü makyaj görünümlerine dahil edebilme gücüne sahip. 

Nars Powermatte Lip Pigment - Give It Up

Dudaklarınıza hem Pantone 2023 yılının rengi Viva Magenta’nın canlılığını taşımak hem de makyajınızı daha enerjik bir seviyeye çıkartmak isterseniz, mat ve uzun süre dayanıklı Nars Powermatte Lip Pigment serisinden Give It Up rengine şans verebilirsiniz. 

Nars Audacious - Vera

Viva Magenta, her ne kadar kırmızı kökenli olsa da, içerisinde hafif bir pembelik de taşıyor. Ruj koleksiyonunuzu 2023 yılında bu renk çerçevesinde genişletmek için, listenize kesinlikle Nars Audacious ruj serisinden Vera rengini de almalısınız!
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ