Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ZARAFET VE KİŞİSEL TARZIN GÜCÜ: NARS CLAUDETTE KOLEKSİYONU
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Ruj

ZARAFET VE KİŞİSEL TARZIN GÜCÜ: NARS CLAUDETTE KOLEKSİYONU

  • Mayıs 04, 2021

Zarafet ve kişisel tarzın gücünü yansıtan eşsiz bir koleksiyon. 

70’li yılların özgür ve cesur ruhunu Claudette koleksiyonu ile yansıtmaya hazır mısınız? 1970’lerin Paris Rive Gauche nostaljisinden ve cüretkar ruhundan alan her renk tonu, koşulsuz sevginin samimi bir portresini çiziyor. Güncel trendlere göz attığımızda 70’lerin sınır tanımayan özgürlükçü ruhunu ve eşsiz renklerini bu koleksiyonda görüyoruz. 

Koleksiyonun ilham kaynağından kısaca bahsetmemiz gerekirse, François NARS’ın ilham perisi olan annesine ithafen bu özel koleksiyonu tasarladığını söyleyebiliriz. Sizce de çok romantik değil mi?

Koleksiyon ürünlerini daha yakından inceleyelim.

1) Audacious Sheer Matte Lipstick: Bu koleksiyona özel tasarlanmış yeni bir formüle sahip kadifemsi mat ruj. Dokusu ve bitişi ile hem dudaklarınızdaki duruşuna, hem de sürüş kolaylığını çok seveceksiniz. 

Daha berligin bir görünüm isterseniz önce dudak kalemi kullanabilirsiniz. Daha boyutlu bir görünüm için ise rujun üzerine parlatıcı sürebilirsiniz.

2)  Audacious Lipstick: Birbirinden harika renkleri ile anında dudak formunuzu belirginleştirir. Rujunuzun uzun süre kalıcı olması için dudak kalemi ile dudak hattınızı belirginleştirdikten sonra rujunuzu uygulayın.

3)  Duo Cheek Palette: Eşsiz tasarımı yanı sıra mat canlı şeftali ve kızarmış kehribar rengi ile anında cildinizi ısıtır ve sağlıklı bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Sıcak bir görünüm için şeftali tonları ile yanaklarınızı ısıttıktan sonra kehribar tonu ile de elmacık kemiklerinizi belirginleştirebilirsiniz. Aynı zamanda her iki rengi karıştırarak far gibi de uygulayabilirsiniz. Böylece dengeli ve sıcak bir makyaj görünümü yakalarsınız.

4)  Eyeshadow Palette: Sıcak ve nötr tonlara sahip 6 renkten oluşan bu palet ile gözlerinizin formunu zahmetsizce ve doğal bir şekilde belirginleştirebilirsiniz. İnanılmaz renkler bu palette!


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ