Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
PEMBE TONLARINDA MAKYAJ YAPMANIN PÜF NOKTALARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
CLIMAX MASCARA
NARS
Maksimum Hacim Veren Maskara
1.420,00 TL

Makyaj Modelleri

PEMBE TONLARINDA MAKYAJ YAPMANIN PÜF NOKTALARI

  • Temmuz 02, 2020

Modada renk uyumu konusunda aşırıya kaçmak bir hata olarak kabul edilse de, konu makyaj olduğunda yüzünüzdeki renkleri uyumlu tutmak zarif ve güzel bir görüntü ortaya çıkarır. Dior, Pucci ve Isabel Marant'taki pembe gölge 2017 makyaj trendlerine ilham verdi ve son 2 senedir makyajda pembe tonları oldukça trend. Bu rengi, yanaklarınızda özgürce kullanabilirsiniz. Bebeksi, yumuşak ve sağlıklı bir görünüm için... Pembe, çıplak bir yüze tazelik katar. 

 

Pembe tonlarda makyaj nasıl yapılır

 

Pembe tonlarında makyaj yapmanın bazı püf noktaları var elbette. Aşırıya kaçmamak bunlardan ilki. Yanak, dudak ve gözlere aynı oranda pembe yüklemesi yapmamak da ikinci kural.

 

Siyah göz kaleminden uzak durun

 

Yüzünüzün yumuşak rengiyle uyumsuz görüneceğinden siyah göz kalemlerinden uzak durun. Makyajınızın geri kalanıyla benzer bir renk seçin. Örneğin pembe tonlarında bir makyaj yaptıysanız, aynı renk ailesinden bordo bir göz kalemi kullanabilirsiniz. Yüzünüzün hiçbir bölümü genel uyumun dışına çıkarak ön plana geçmemeli. Örneğin, Nars Larger Than Life Long-Wear Eyeliner Bourbon Street göz kalemi iyi bir tercih olur.

 

En önemli püf noktası

 

Pembe makyajı mükemmelleştirmenin püf noktası, mükemmel uyuma odaklanmak yerine aynı tonda farklı renkler kullanmaktan geçiyor. Örneğin, seçtiğiniz rengin daha açık ve yumuşatılmış tonlarını gözlerinizde uygulamalı ve parıltılı bir bitiş ile gözlerinizi bir miktar öne çıkarmalısınız.

 

Nars Orgasm Blush

 

Peki, pembe tonlarında en güzel makyaj nasıl yapılır?

 

-Yanaklara derinlik vermek için Nars Orgasm allığı kullanın. Orgasm'dan sonra highlight etkisi için elmacık kemiklerinin üzerine çok hafif Nars Hot Sand Illuminator uygulayın.

 

- Ruj olarak Nars Velvet Glide Playpen kullanabilirsiniz. Müthiş bir pembe mercan rengi var.

 

Nars Velvet Glide Playpen

 

- Gözlerde Nars Dual Intensity Europa (ışıltılı şeftali pembe) rengini çok hafif kullanın. Burada asıl oyuncu, ışıltılı tekli far Nars Mendozada! Mendoza pembe ışıltılı bronz renkte nefis bir far. Gözlerde gölgeleme ve derinlik için bunu tercih edin.

 

Nars Kohliner Sichuan (kahverengi) göz kalemi ile göz dibine buğulu bir görünüm verin. Nars Climax Maskara ile kirpiklere son dokunuş ve makyajınız bitti.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ