Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
RENK VEREN Mİ, TRANSPARAN AYDINLATICI MI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürün

Highlighter

RENK VEREN Mİ, TRANSPARAN AYDINLATICI MI?

  • Temmuz 07, 2020

Aydınlatıcı öne çıkarmak istediğiniz yerler için kullanılır. Çünkü aydınlatıcı sürülen yerler hafif parlaklıkla beraber daha fazla belli olurlar. Aydınlatıcı en çok elmacık kemikleri, çene, alın ve göz çevresi gibi yerlerde kullanılır.



Renkli aydınlatıcılar, tek başına veya fondötenle kullanılabilirler. Tek başına sürüldüklerinde parlak bir renk verirler ve tercihe göre allık kullanmaya da gerek kalmayabilir. Hatta bazı bronz aydınlatıcıları hem allık hem far olarak da kullanabilirsiniz. Bu yüzden özellikle yaz için daha çok tercih edilirler. Açık renk ve mat fondötenlere karıştırıldığında da ışığı yansıtan bir fondöten etkisi verirler.

Renksiz aydınlatıcıları da tek başına ya da fondöten ile karıştırıp uygulayabilirsiniz. Ama transparan olduklarından parlaklık haricinde bir etkisi olmaz, üzerine allık sürme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Renk kaygısı olmadığı için her tip fondöten ve günlük nemlendiricinizle dahi karıştırıp yüzünüze sürebilirsiniz. Cildinize doğal bir ışıltı verirler.

Renksiz aydınlatıcılar genelde göz çevresini aydınlatmak için de tercih edilir. Göz pınarlarına ve kaş altına sürülerek gözleri daha büyük ve aydınlık gösterirler. Bir de dolgun dudak etkisi için ruj sürdükten sonra dudağınızın ortasına biraz değdirirsiniz etkili sonuç alırsınız.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ