Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SAÇINIZIN İHTİYACI OLAN ŞAMPUAN HANGİSİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Saç

SAÇINIZIN İHTİYACI OLAN ŞAMPUAN HANGİSİ?

  • Haziran 30, 2020

Seçtiğimiz şampuanın saçımızın ihtiyacını karşılayıp karşılamadığına kaçımız özen gösteriyoruz? Aslında saçların güzel ve sağlıklı görünmesinde saç ihtiyacına uygun şampuan kullanmanın önemi çok büyük... Tıpkı cilt bakımında cildinizin ihtiyacına uygun kremi kullanmak gibi.

 

Peki, saçınızın ihtiyacı olan şampuan hangisi?
 

Yağlı saçlar

 

Saçlı derideki yağ oranı fazla olan saç tipleridir. Kullanmanız gereken şampuanlar, saçtaki yağ dengesini sağlamalıdır. Yağlı saçlara sahip olan kişilerin kremli şampuan kullanması saçlarının daha çabuk yağlanmasına neden olur. Bu yüzden kremsiz şampuan kullanmaları iyi olur. Şampuan alırken üzerinde yağlı saçlar için ibaresine dikkat etmenizin önemi burada gizlidir. 
 

Shiseido Extra Gentle Shampoo for Oily Hair, yağlı saçlara zarar vermeden temizleyen bakım şampuanıdır. Saçın doğal parlaklığını ve esnekliğini güçlendirir. Saçları kurutmadan nazikçe temizler, Saçtaki fazla sebumu ve kiri alır. Saç derisinin yağ dengesini düzenler. Yağlı saçlar için tasarlanan bu şampuan, içeriğindeki özel (PLT-7) ile saçların kolay ve yıpranmadan taranmasını sağlar.
 

 

Kuru, yıpranmış, boyalı saçlar

 

Kuru, yıpranmış ve boyalı saçlılar için yenileme ve bakım yapma özelliği olan şampuanlar tercih edilmelidir. Böylece nem dengesini kaybeden saçlar nemini yeniden kazanırken aynı zamanda beslenmiş de olurlar. Besleyici ve nem verici şampuanlar tercih edilmelidir.
 

Shiseido Extra Gentle Shampoo for Dry Hair, çok hafif yapıda canlandırıcı özelliği bulunan şampuandır. Kuru saçlar için idealdir. Kuru saçları yıpratmadan temizleyen bu şampuan, saçlara enerji verir. Saçın doğal parlaklığını arttırır ve esnekliğini geri kazandırır. 
 

Marrakesh Color Care şampuan, boyalı saçlar için özel olarak geliştirilmiştir. Mucizevi argan yağı ile geliştirilmiş içeriğe sahiptir. Tüm tonlarda boyalı saçlar için renk koruması sağlar. Rengin daha uzun süre canlı ve parlak bir şekilde saçta kalmasına yardımcı olur. Saçların sağlıklı görünmesini destekler.
 

H2O+ Sea Marine Revitalizing Shampoo, kolajen, E vitamini, amino asitler ve deniz bitkileri ile zenginleştirilmiş canlandırıcı etkili bir şampuandır. Saçlara enerji verir ve onları canlandırır. Saçlar yeniden parlak, hacimli ve güçlü olur. Nemlendirici etkisiyle saçları yumuşatır. 
 

 

İnce telli ve zayıf saçlar

 

İnce telli saçlar için saçı hacimli ve dolgun göstermeye yarayan şampuanlar kullanılmalıdır. Bunun için saç köklerini besleyen şampuanlara yönelmelisiniz.
 

Ashley Joy Argan & Zeytinyağlı Şampuan, içeriğindeki argan yağı sayesinde saçları nemlendirerek daha parlak ve canlı görünmelerini sağlar. Zeytinyağı ise saç uçlarının kırılmasını önler. Saçlarınızı ağırlaştırmadan temizleyen şampuan, düzenli kullanımda saçlarınızı yeniden yapılandırır, saçlara çok sağlıklı bir görünüm kazandırır. Bu şampuan kadın ve erkek kullanımı içindir. 

 

Marrakesh High Tide şampuan, kenevir ve argan yağı özü içerir. Saç diplerini nazikçe temizler. Saçı besler ve güçlenmesini sağlar. Doğal içeriğinden dolayı en hassas ve alerjik saç dipleri bile güvenle kullanabilir. Hindistan cevizi, limon ve mine kokuludur.

 

Marrakesh Dreamsicle şampuan, kenevir ve argan yağı özü içerir. Saç diplerini nazikçe temizler. Saçı besler ve güçlenmesini sağlar. Doğal içeriğinden dolayı en hassas ve alerjik saç dipleri bile güvenle kullanabilir. Mandalina ve üzüm kokuludur.


 

Normal saçlar

 

Normal saçların bir sorunu yoktur. Saç derisindeki yağ oranı normal olan saç tipleridir. Kullanılması gereken şampuan derinin nem ve yağ oranını dengelemeli. Saçınızı yıkadıktan 24 saat sonra yağlanma olmuyorsa normal saçlar için olan şampuanları tercih etmelisiniz.
 

Shiseido Extra Gentle Shampoo for Normal Hair, saçları nazikçe temizleyen ve yumuşatan şampuandır. Normal saçlar için idealdir. Saçların sağlıklı görünümünü korur ve yıpranmasını önler. Özel içeriği ile saçların kolay ve yıpranmadan taranmasını, şekil almasını sağlar.
 

Marrakesh Original Shampoo, kenevir ve argan yağı özü içeren formülü ile saçları besleyen ve güçlendiren şampuandır. İlk uygulamada saçların yeniden ışıltıya kavuşmasına yardımcı olur. Doğal içeriği ile hassas saç dipleri için uygundur.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ