Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SONBAHARDA CİLT BAKIMI NASIL YAPILIR
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PERFECT CLEANSING OIL
SHISEIDO
Makyaj Temizleyici Yağ
2.200,00 TL
ICEPURE MICELLAR WATER
POLAAR
Makyaj Temizleyici Misel Su
1.090,00 TL 872,00 TL
DEEP CLEANSING FOAM
SHISEIDO
Lekeye Meyilli, Yağlı ve Problemli Ciltler İçin Köpüren Temizleyici
2.250,00 TL
CLARIFYING CLEANSING FOAM
SHISEIDO
Tüm Ciltler İçin Arındırıcı Köpüren Temizleyici
2.250,00 TL
EXTRA RICH CLEANSING MILK
SHISEIDO
Kuru/Hassas Ciltler İçin Köpüren Jel Temizleyici
2.250,00 TL
NORTHERN LIGHT MICRO-PEELING FOAM
POLAAR
Mikro-Peeling Cilt Temizleme Köpüğü
1.450,00 TL 945,00 TL
WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER
SHISEIDO
Yağa Dönüşen Jel Yapılı Cilt & Makyaj Temizleyicisi
1.550,00 TL
COMPLETE CLEANSING MICROFOAM
SHISEIDO
Nemlendiren Cilt Temizleyici Köpük
2.350,00 TL
TREATMENT SOFTENER ENRICHED
SHISEIDO
Normal/Kuru Ciltler İçin 24 Saat Etkili Yumuşatıcı Losyon
2.950,00 TL
TREATMENT SOFTENER
SHISEIDO
Karma/Yağlı Ciltler İçin 24 Saat Etkili Yumuşatıcı Losyon
2.950,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 75ML - REFILL
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre - REFİL & POMPASIZ
6.250,00 TL 5.000,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 75ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
6.250,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 30ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
3.950,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 15ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
2.250,00 TL

Cilt Bakım

SONBAHARDA CİLT BAKIMI NASIL YAPILIR

  • Ekim 19, 2021

Yaz boyunca yıpranan cildimize vakit ayırmanın tam zamanı!

Havaların soğuması ile birlikte ve yaz boyunca da cildimizin nem kaybettiği gerçeğini düşünürsek yavaş yavaş hepimiz cildimizdeki bazı sorunlar ile yüzleşmeye başladık. 

Bu dönemde aslında cildimizin mevsim geçişine karşı daha dayanıklı olması, yaz aylarında aldığı hasarların onarılması ve kışa hazırlanması için yapacağımız cilt bakım rutinimiz çok önemli. 

Peki nasıl bir bakım rutini oluşturmalıyız? 

Her zaman olduğu gibi bu mevsimde de cilt temizliği en önemli adımların başında gelir. Cilt yapınıza uygun olan bir temizleme ürünü ile sabah ve akşam düzenli olarak cildimizi temizlemek hem cildimizin daha sağlıklı ve canlı görünmesini sağlayacak hem de yaptığımız bakımlarımızın daha etkili olmasını sağlayacaktır. Burada tabii ki yine 2’li temizleme yönteminin öneminden tekrar bahsetmeliyiz.

1.adımda; Yağ bazlı bir temizleyici ile cildimizde ki makyajı, SPF’i ve sebumu  temizlemek.

2.adımda ise; Cilt yapımıza uygun bir temizleme köpüğü ile cildimizdeki kirleri derinlemesine arındırmak.

Ya da mutlaka 2’si 1 arada bir temizleyici kullanmak. 

Temizlemenin 1. Adımı için en etkili ürünler: 

1. Shiseido Perfect Cleansing Oil: Ciltteki tüm yağı, kiri ve kalıcı makyajı dahil etkili bir şekilde temizler. Göz ve dudak makyaj temizliğinde de kullanılabilir. Tüm cilt tipleri için uygundur.

2. Shiseido Creamy Cleansing Emulsion: Cildin nem dengesini bozmadan etkili bir şekilde temizleyen süttür. Cildi rahatlatır, göz makyajında da kullanılabilir. Tüm cilt için uygundur.

3.    Polaar IcePure Micellar Water: %95 doğal içeriklere sahip makyaj temizleme suyudur. Makyajı ve kiri ciltten nazikçe temizler. Göz ve dudak makyaj temizliğinde de kullanılabilir. Tüm cilt tipleri için uygundur. 

Temizlemenin 2. Adımı için en etkili ürünler:

1.    Shiseido Deep Cleansing Foam: Cildi ve gözenekleri derinlemesine temizleyen temizleme köpüğüdür. Temiz ve parlak bir görünüm için gözeneklerin tıkanmasına sebep olan kirleri, kalıntıları ve oksitlenmiş sebumu etkili bir şekilde temizler. Lekeye meyilli, yağlı ve problemli ciltler için özel olarak tasarlanmış suyla köpüren temizleyicidir.

2.    Shiseido Clarifying Cleansing Foam: Cildi ve gözenekleri derinlemesine temizleyen temizleme köpüğüdür. Cildin nemini koruyarak daha pürüzsüz ve ışıltılı cilt için kirliliğe neden olan tüm makyaj, yağ ve ölü deri kalıntılarını nazikçe temizler. Tüm cilt tipleri için uygundur. 

3.    Shiseido Extra Rich Cleansing Milk: Kuru ciltler için özel olarak formüle edilmiş süt kıvamlı su ile temas edince köpüren bir temizleyicidir. Nemlendirici bileşenleri ile ciltte nemli ve taze bir his bırakır. Cildi yumuşatırken ve güçlendirirken, kirleri etkin şekilde temizlemeye yardımcı olur.

4.    Polaar Northern Light Micro-Peeling Foam: %95 doğal içeriklere sahip mikro-peeling köpük temizleyicidir. Cildi derinlemesine temizler ve 3'ü 1 arada etkiye sahiptir. Cildi aydınlatır, hücre yenileyicidir ve ciltte kirlilik önleyici kalkan oluşturur.

Tüm cilt tipleri için uygundur.

2’si 1 arada olan en etkili temizleme ürünleri: 

1.    Waso Gel-to-Oil Cleanser: 2'si 1 arada cilt ve makyaj temizleyicisidir. Kullanım esnasında Jel-Yağ-Süt olarak dokusunu değiştirir. Suya dayanıklı makyajda bile etkilidir. Temizleme işlemi sırasında cildin ideal nem seviyesini korur. Tüm cilt tipleri için uygundur.

2.    Shiseido Complete Cleansing Microfoam: Cildi mükemmel şekilde arındırırken etkili şekilde de nemlendiren temizleyici köpüktür. Cildi kirden, makyajdan derinlemesine temizler ve arındırır. Yumuşak, nemli ve pürüzsüz bir cilt ortaya çıkarır. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Temizleme adımından sonra cildimizi neme doyurmak, yatıştırmak, canlandırmak ve üzerine kullanacağımız bakım ürünlerine hazırlamak için losyon kullanmak da cilt bakımında olması gerekenlerdendir.

1.    Shiseido Treatment Softener: Ciltte nemi hapseden, cildin netliğini arttıran ve ince çizgilerin görünümünü iyileştiren normal, karma ve karmadan yağlıya dönük ciltler için uygun olan antioksidanlar, yaşlanma karşıtı ve nemlendirici bileşenler içeren 24 saat etkili yumuşatıcı losyondur.

2.    Shiseido Treatment Softener Enriched: Ciltte nemi hapseden, cildin netliğini arttıran ve ince çizgilerin görünümünü iyileştiren normal, kuru ve çok kuru ciltler için uygun olan antioksidanlar, yaşlanma karşıtı ve nemlendirici bileşenler içeren 24 saat etkili yumuşatıcı losyondur.

Cildimizi yaz aylarında güneş ışınlarına karşı koruduk, bakımlarımızı da yaptık aslında ama bilinmesi gereken bir gerçek var ki tüm bunları yapmış olsak da cildimiz güneş ışınları, sıcak hava, deniz suyu gibi faktörlerden oldukça fazla etkileniyor. Bunun sonucunda da maalesef cilt bariyerimiz zayıflıyor. Cilt bariyerinin zayıflaması hiç de istemediğimiz o cilt problemlerini beraberinde getiriyor. Bu durumda yapılacak en etkili şeyde bakım rutinimize mutlaka cilt bariyerini güçlendirecek, cildin savunma gücünü artıracak bir ürün eklememiz.

(YENİ) Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate: Cildin savunma gücünü artırmaya yardımcı ola, cilt bariyerini güçlendiren global yaşlanma karşıtı serumdur. Cildinizi ideal durumuna getirmek için cildin mikrosirkülasyonunu uyarır, kılcal damarları güçlendirip, cildinizde ki her bir hücreyi besler. Cildi nemlendirir stres, doğal yaşlanma ve hava kirliliğinin etkilerine karşı korur.

Ve tabii ki cildimizin temel ihtiyacı olan ‘’Nem’’. Mevsim geçişlerinde yaşadığımız en büyük sorunlardan biri sıcak havalardan bir anda soğuk havalara geçiş yapmamız ve bu durumun cildimiz üzerindeki olumsuz etkileri. Hem cildimizin sıcak havalarda özellikle de ter ile birlikte kaybettiği nemi geri kazandırmak hem de sonbaharda oluşabilecek cilt kuruluğunu gidermek için, cildin sık sık nemlendirilmesi gerekir. Özellikle sonbahar ve kış aylarında tüm ciltler daha fazla neme ihtiyaç duyar. Nem maskelerinden de bu dönemde mutlaka destek almalıyız.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ