Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SONBAHARDA VÜCUT BAKIMININ ÖNEMİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ADVANCED BODY CREATOR SUPER SLIMMING REDUCER
SHISEIDO
Vücut Sıkılaştırıcı Krem
3.650,00 TL
POLAR NIGHT MOISTURIZING BODY MILK
POLAAR
Nemlendirici Vücut Sütü
1.525,00 TL 990,00 TL
THE GENUINE LAPLAND BODY LOTION
POLAAR
Bebekler, Çocuklar ve Yetişkinler için Nemlendirici Vücut Losyonu
1.350,00 TL 875,00 TL

Vücut Bakımı

SONBAHARDA VÜCUT BAKIMININ ÖNEMİ

  • Ekim 18, 2021

Yüzümüz kadar vücudumuz da ayrıcalıklı ve detaylı bir bakımı hak ediyor. Özellikle yaz aylarından sonra! 

Tüm yaz sahillerin, denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarttık. Fakat birçoğumuz yüzümüze gösterdiğimiz özeni vücudumuza göstermedik. Güneşlenme ve hava sıcaklıklarının etkisi ile vücudumuz nem kaybetti ve kurudu, kim bilir belki de soyulmalar, pul pul dökülmeler bile oldu. Tüm bunlara ek olarak genel konuşacak olursak da, genellikle zorlu ortamlara maruz kalırız, yanlış duş jeli veya vücut kremi alerjiye veya cilt tahrişine neden olabilir. Ayrıca, yaz aylarında birçok dirsek ve diz soyulmaya başlar ve hoş olmayan bir kaşıntı hissi ruh halini bozabilir. 

Tüm bu olumsuzlukları onarmak ve olmasını önlemek için vücut bakımımız oldukça önemlidir. Ve özellikle cildinizin kış aylarında daha fazla beslenmeye, yaz aylarında ise neme ihtiyacı olduğunu unutmayın. Havaların soğuması ile birlikte özellikle eller, boyun ve vücut çok etkilenir, bu nedenle daha kapsamlı bir bakıma ve nemlendirmeye dikkat etmeliyiz.

En etkili vücut nemlendiricileri:

Polaar The Genuine Lapland Body Lotion: %98 doğal içeriklere sahip bebekler, çocuklar ve yetişkinler için nemlendirici vücut losyonu. Cildi yoğun bir şekilde nemlendirir, onarır ve rahatlatır. Yağlı bir his bırakmaz. Çok uzun süreli nemlendirme sağlar. Hızlı emilen kremsi bir dokusu vardır.

Polaar Night Body Milk: %98 doğal içeriklere sahip ince ve hafif bir dokuya sahip vücut sütüdür. Cildi nemlendirir ve yatıştırır.

Cilde hoş bir parlaklık kazandırır. Tüm vücuda uygulanabilir ve tüm cilt tipleri için uygundur.

Vücut ürünlerinden sadece nemlendirmenin dışında bazı beklentilerimiz de olabiliyor elbette, özellikle de spor yapıyorsak yaptığımız spor ile birlikte çalışacak ve daha fazla etki görmemizi sağlayacak sıkılaştırıcı ve inceltici özelliklere sahip ürünleri de rutinimize ekleyebiliriz. Shiseido’nun Bilimsel olarak kanıtlanmış Doğu Botanikleri ve güçlü aromacholoji biliminin bir karışımı ile sarkma, kuruluk ve zayıf kan dolaşımını hedefleyen yüksek performanslı vücut kremleri:

Shiseido Super Slimming Reducer: Cildi sıkılaştırırken güçlü inceltme ve selülit önleyici etki sağlayan nemlendirici jel krem. Shiseido daha ince bir görünüm, vücut hatlarını şekillendirmek ve selülit görünümünü iyileştirmek için nötr yağların parçalanmasını, yakılmasını ve aşırı birikmesini önleyen kapsüller ile geliştirdi. Aynı zamanda cildi nemlendirir ve yumuşatır.

Shiseido Advanced Body Creator Aromatic Sculpting Gel: Vücut hatlarını incelten, cildin pürüzsüz, sıkı ve nemli olmasını sağlayan hafif, serinletici, yapışkan olmayan bir vücut jeli. Selülit görünümünü azaltır ve portakal kabuğu görünümünü azaltır. Cildi yoğun bir şekilde nemlendirir.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ