Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
#SHOWERTOK TRENDİ İLE VÜCUT BAKIMI ÖN PLANDA
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
NIGHT REVITALIZING SHOWER GEL
POLAAR
Cildi besleyen duş jeli
850,00 TL 545,00 TL
DETOX SCALP + BODY SCRUB
WE ARE PARADOXX
2’si 1 Arada Vegan Saç & Vücut Peelingi
1.475,00 TL 1.175,00 TL
THE GENUINE LAPLAND BODY LOTION
POLAAR
Bebekler, Çocuklar ve Yetişkinler için Nemlendirici Vücut Losyonu
1.350,00 TL 875,00 TL
ICEPURE MINERAL DEODORANT
POLAAR
Terlemeyi Düzenleyici Mineral Deodorant
875,00 TL 695,00 TL
WASO MULTI RELIEF SOS BALM
SHISEIDO
Çok Amaçlı Cilt & Saç Bakım Balmı
1.650,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING HAND CREAM
SHISEIDO
Ultimune Yaşlanma Karşıtı Nemlendirici El Kremi
2.100,00 TL
MOISTURE SUPER FUEL FACE, HAIR + BODY OIL
WE ARE PARADOXX
Nemlendirici & Besleyici Kuru Yağ - Yüz&Vücut&Saç
1.475,00 TL 1.106,25 TL

Vücut Bakımı

#SHOWERTOK TRENDİ İLE VÜCUT BAKIMI ÖN PLANDA

  • Kasım 27, 2023

Detaylı bir duş rutini ve sonrasındaki vücut bakımını kapsayan ShowerTok trendini ve bu trende uyumlu ürünleri keşfetmeye ne dersiniz?

Yeni trendlerle birlikte yeni kelimeler de öğrenmeye devam ediyoruz. Bir kez daha TikTok'ta popüler olan ve hayatımıza giren #ShowerTok, bu sosyal mecranın 2023'te en çok aranan terimlerinden biri olmuş durumda. İsminden de tahmin edilebileceği üzere duş rutinini mercek altına alırken, bunu biraz daha detaylı bir ritüel haline dönüştürmeye odaklanıyor.

ShowerTok trendi nedir?
Oldukça detaylı bir duş rutini yapmanın trend haline geldiğini belirten ShowerTok, duşta saç derisi bakımından vücut peeling'ine kadar geniş bir vücut bakımı yapmayı, duştan sonra da bakım ritüeline devam etmeyi kapsıyor. 

Bunun aslında wellness açısından da faydaları mevcut. Uzun ve kişisel bakımın ön plana alındığı duş rutini, zihinsel sağlığın, enerji ve üretkenliğin artması açısından da etkili. Ayrıca kendinizi yenilenmiş hissetmenizi sağlayacak derin bir temizlik da yapmış oluyorsunuz. Peki, ShowerTok akımıyla ilgili bilinmesi gereken şeyler neler?
1-    Temiz içerikli ve cildinize iyi gelecek ürünler tercih etmelisiniz.
2-    Saç ve vücut bakımı için detaylı adımlar oluşturabilirsiniz.
3-    Duş sonrasında da nemlendirici ve losyonlarla vücut bakımınızı devam ettirmelisiniz.

ShowerTok trendine uygun 7 ürün önerisi
Eğer bu trende bir şans vermek isterseniz, duş jellerinden peeling’e ve vücut kremlerine farklı önerilerimizi sizlere sunalım;

1- Polaar Night Revitalizing Shower Gel
%97 doğal içeriklere sahip bu duş jeli, ciltte tazelenmiş ve beslenmiş bir his bıraktığı için ShowerTok trendi için oldukça uyumlu. Cildin kan dolaşımını uyaran boreal alg özü ile formüle edilirken, cildin tonunu eşitler, tıkanıklığı giderir ve yatıştırır. Köpük jel formülü sayesinde yapışkan değildir ve kolay bir kullanım sağlar.

2- We Are Paradoxx Detox Scalp + Body Scrub
Hem vücudunuza hem de saçınıza uygulayabileceğiniz Detox Scalp + Body Scrub, cildi yumuşatırken yatıştırır, derinlemesine temizler, nazik bir şekilde vücuttaki pul pul olmuş tabakayı temizler. Cildi pürüzsüz yapar. Saç diplerinde ise kepek, kuruluk, kaşıntı, kızarıklık ve hassasiyeti giderir. Anında saç köklerini rahatlatır, ferahlatır ve tertemiz yapar. Vitamin A, B, E, Bakır + Çinko bakımından zengindir.

3- Polaar The Genuine Lapland Body Lotion
Duştan sonra vücudu nemlendirme adımında bu üründen destek alabilirsiniz. İçeriğindeki 3 kutup meyvesi kokteyli ile cildi rahatlatır, korur ve onarır. Cilde anında nüfuz ederek 24 saat nem sağlar. Formülündeki bitkisel yağlar ise kaşıntıyı yatıştırır ve cildi besler.

4- Polaar IcePure Mineral Deodorant
%99u doğal içeriklerden oluşan bu roll-on, Polaar’ın yıldız ürünlerinden biri. Beyaz ya da sarı iz bırakmadan terlemeyi düzenler ve kötü kokular etkisiz hale getirir. İçeriğinde arktik pamuk bulunur. Arktik pamuk İskandinav ülkelerinin vahşi doğasında yetişir. Tundranın sert iklimlerine uyum sağlamayı başarmış bir bitkidir. O yüzden en hassas ciltleri bile rahatlatan özelliktedir.


5- Shiseido Multi Relief SOS Balm
Eğer dirsek, topuk ve diz bölgenizde ekstra kuruluk yaşıyorsanız, kuruluğa karşı 8 saat yoğun nemlendirme sağlayan Multi Relief SOS Balm’ı da duş sonrası vücut bakım rutininize dahil edebilirsiniz. Yoğun nemlendirme ve besleme için Japon kamelya yağı da dahil olmak üzere 4 bitki yağının özel karışımı ile zenginleştirilmiştir.

6- Shiseido Ultimune Power Infusing Hand Cream
Kuruluk ve diğer dış hasarlardan koruyarak daha pürüzsüz, daha güzel ellere sahip olmanızı sağlayan Ultimune Power Infusing Hand Cream, ShowerTok trendinin detaylı vücut bakımını bir üst seviyeye çıkarma gücüne sahip. Çünkü ULTIMUNE serumundaki ImuGeneration Technology™'ye ek olarak, "Multi-Defense Shield" adı verilen yeni bir teknoloji ile donatılmıştır. Nemlendirici etkisi, nemi tutarak cildin bariyer işlevini korurken, polen, toz ve kir gibi havadaki partiküllerin yapışmasını önlemek için cilt yüzeyini yağla kaplar. Elleriniz anında yumuşar ve asla yağlı hissetmez.

7- We Are Paradoxx Super Fuel Face, Hair + Body Oil
Bu kuru yağ, yüz, vücut ve saç için kullanılabiliyor. Maracuja, Abyssinian ve Argan yağlarının karışımı cildinizi ve saçınızı besler, yumuşatır ve nemlendirirken çok sayıda vitamin ve antioksidan içeriği ile de korur ve onarır. Vücut için ıslak veya kuru cilde uygulayabilirsiniz. Saç için ise az miktarda ürünü ellerinize dökün ve ortadan uca kadar temiz, havluyla nemi alınmış saçlarınıza uygulayın.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ