Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Strobıng Makyaj Tekniği Nasıl Uygulanır? - Hamiyet Akpınar
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL

Fondöten

Strobıng Makyaj Tekniği Nasıl Uygulanır? - Hamiyet Akpınar

  • Temmuz 13, 2020

 

Strobing makyajı; ıslak makyaj olarak da bilinen ama aslında yüzün ışık alan bölgelerini aydınlatıcılarla daha çok ortaya çıkarıp yüzü şekillendirme makyajıdır.

 

Strobing makyaj stilindeki en önemli noktalardan biri, ürün seçimidir.  Çünkü makyajın temiz ve duru görünmesi çok önemlidir.  Ünlü makyaj artisti Hamiyet Akpınar, videomuzda strobing makyaj tekniğini, nasıl ve hangi ürünlerle yapılması gerektiğini detaylı olarak gösteriyor. 

 

Makyajımıza ışıltılı bir makyaj bazı ile başlıyoruz ve Nars’ın renkli nemlendiricisini sürerek devam ediyoruz.  Fondöteni daha ince tutabilmek için mutlaka fırça ile sürüyoruz.

 

Göz altlarına kapatıcı sürmeden önce ışıltı vermesi ve kapatıcının çizgi oluşturmaması için gözaltı kremi sürmeyi unutmuyoruz.  Gözaltlarının daha fazla parlamaması için de mat bir kapatıcı tercih ediyoruz.

 

Bu makyajda elmacık kemiklerini ön planda tutmak istediğimiz için aydınlatıcımızı elimizin üzerinde fırçaya yedirip elmacık kemiklerinin üzerine dokundurarak sürüyoruz.  Ayrıca dudak, çene ve burun üzerine ve kaşların daha kalkık gözükmesini sağlamak için de kaş altlarına uygulayabilirsiniz.  Aydınlatıcının uyumunu sağlamak için de elmacık kemiklerinden şakaklara doğru C harfi oluşturarak dağıtıyoruz.  Sonrasında aynı ürünü göz pınarlarına uygulayarak gözün daha aydınlık ve büyük görünmesini sağlıyoruz.

 

Doğal görünümlü bir makyaj yapmak istediğimiz için göz kapaklarına açık tonlarda ama parlak olan farımızı sürüyoruz.  Far sonrası arzu ederseniz kaşlarınızı kalem ile hafifçe doldurabilirsiniz.  Unutmayın, yapay gözükmemesi için kaşı çok doldurmamak gerekmektedir.

 

Maskarayı alt ve üst kirpiklere sürdükten sonra allık için Nars’ın aydınlatıcılı Blush Hotand ürününü kullanıyoruz.  Bu uygulamalar sonrası ten makyajımız çok ışıltılı olduğundan, mat bir ruj tercih ederek makyajımızı bitiriyoruz.

 

Eğer bu makyaj ile dekolte giyecekseniz, bütünlük oluşturması ve daha naturel durması için mutlaka omuz ve dekolte bölgenizi de aydınlatmak gerektiğini söylüyor Hamiyet Hanım.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ