Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TEN RENGİNE GÖRE LİKİT AYDINLATICI NASIL SEÇİLİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Highlighter

TEN RENGİNE GÖRE LİKİT AYDINLATICI NASIL SEÇİLİR?

  • Haziran 28, 2020

Yorgun yüzünüzü aydınlatmak için çok fazla püf noktası ve makyaja ihtiyacınız yok, tek ihtiyacınız likit aydınlatıcı ve belki dudak parlatıcısı!

 

Likit aydınlatıcıların kuru ciltlerde daha iyi olacağını tahmin edebilirsiniz. Yağlı ciltler de bu aydınlatıcıları kontrollü kullanırlarsa istedikleri görünümü elde ederler. Likit aydınlatıcılar cilde doğal nemli bir görünüm verirler ve ışığı çok güzel yansıtırlar. Bu yüzden minimal bir görünüm için çıplak tene uygulanmaları da iyi sonuç verir. İster fondöten üzerine, ister çıplak tene... Tercih sizin. 

 


Likit aydınlatıcı seçimi nasıl olmalı?

 

Makyaj sanatçısı Tobi Henney, "Bronz ve altın ışıltılar taşıyan aydınlatıcılar bronz, buğday ve esmer tenlerde harika görünür. Açık tenliler ise içinde pembelik taşıyan aydınlatıcılara yönelmeli” diyor. 

 



Kime hangi renk yakışır?

 

Copacabana (çok açık incimsi pembe): Çok beyaz tenlilerden esmerlere kadar herkes kullanabilir. Çok açık inci pembesi rengi tüm ciltlerle uyum sağlar.

 

Orgasm (şeftali pembe): Buğday tenliler, orta tenliler ve hatta koyu renk tene sahip olanlar da kullanabilir. Cilt üzerinde sağlıklı ve taze bir görünüm yaratır. 

 

Super Orgasm (ışıltılı şeftali pembe): Orgasm ile aynı renk olmasına rağmen, Super Orgasm’da pembe biraz daha ağırlıklı olarak hissedilir. Bir de Orgasm’ın daha ışıltılı versiyonudur. En çok beyaz ve açık tenlilere yakışır. 

 



Laguna (bronz):
 Bronzlaşmış, esmer ve buğday tenliler için ideal bir aydınlatıcıdır. 

 

Hot Sand (şampanya): İçinde altınımsı ışıltılar vardır. Altın ışıltılı açık şeftali rengi de diyebiliriz. Bronzlaşmış, esmer ve buğday tenliler için ideal bir aydınlatıcıdır.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ