Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TÜRKİYE’NİN EN İYİ MAKYAJ ARTİSTLERİ NARS VELVET MATTE SKIN TINT’I DEĞERLENDİRDİ!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün

Fondöten

TÜRKİYE’NİN EN İYİ MAKYAJ ARTİSTLERİ NARS VELVET MATTE SKIN TINT’I DEĞERLENDİRDİ!

  • Temmuz 08, 2020

Renkli nemlendiricilerin şahikası diyebileceğimiz Nars Velvet Matte Skin Tint’i bu kadar farklı ve özel kılan nedir? Neden kullanan herkes ona bayılıyor? Erkan Uluç, Hamiyet Akpınar ve Fevzi Altun’un görüşlerini okuduktan sonra, siz de bu ürünü makyaj çantanıza katmak için sabırsızlanacaksınız!



 

Erkan Uluç
 

“Pürüzsüz ve kadifemsi ciltleri çok seviyorum. Bunu elde etmenin yeni bir yolunu keşfetmiş olmaktan da çok mutluyum! Nars Velvet Matte Skin Tint’e renkli nemlendirici diyoruz ama aslında marifetleri bir renkli nemlendiriciden çok daha fazlasını kapsıyor. Çok ciddi sorunu olmayan ciltler için tatmin edici bir kapatıcılık sağlıyor, en az fondöten kadar kalıcılığa sahip, üstelik güneş koruma faktörü 30 ile cildi yaz ve kış korumayı hedefliyor. Kadifemsi ve mat bir bitiş sağlıyor. Yağsız olması da birçok kadını memnun ediyor. Bu ürünü şu ana kadar kime uyguladıysam, yüzüne ne uyguladığımı özellikle sordu! Bence önümüz yaz ve yaz makyajı için vazgeçilmez bir renkli nemlendirici olacak...”



 

Hamiyet Akpınar
 

“Yağsız, hafif ve mat bitişli olmasını çok sevdim. Doğal ve günlük makyajda cildi taze ve güzel göstermek için Nars Velvet Matte Skin Tint’i kullanmayı sevdim. Sadece makyaj yaptığım kişilere değil, kendi yüzüme de kullanıyorum. İstediğim pürüzsüzlüğü ve sağlıklı görünümü en doğal şekilde elde etmeme yetiyor. Cilt tonunu eşitliyor, ince çizgileri ve kusurları flulaştırıyor. Cilt daha canlı ve sağlıklı görünüyor. Çok beğendim, yaz ve kış kullanırım. Üstelik güneş koruma faktörü 30 olduğu için öncesinde başka koruyucu bir ürün kullanmama da gerek kalmıyor.”
 


 

Fevzi Altun
 

“Çok çok çok beğendim! Bunu da hemen sosyal medyada paylaştım aten. Özellikle normal, yağlı ve karma ciltler için yağsız, kadifemsi bitiş sağlayan bu renkli nemlendirici cildi pürüzsüzleştiriyor ama asla suni bir görünüm yaratmıyor. Az/orta arası kapatıcılık sağlıyor. Bence bu yeterli, maksimum kapatıcılık isteyenler zaten bu özelliği taşıyan fondöten kullanabilirler ama Nars Velvet Matte Skin Tint, hafif ve kadife yapılı bir ürün. Yumuşacık... Cildi harika bir şekilde pürüzsüzleştiriyor ve gözenekleri sıkılaştırıyor. Cildi hiç kurutmuyor, aksine tüm gün nemli kalmasını sağlıyor.Ayrıca 8 saat boyunca ciltteki parlaklığı ve yağlanmayı kontrol ediyor. Bence bir renkli nemlendiriciden daha fazlasını beklemek de artık haksızlık olur!”

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ