Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÜNLÜLERİN TERCİHİ NARS SHEER GLOW FONDÖTENİ YAKINDAN İNCELEDİK!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL

Fondöten

ÜNLÜLERİN TERCİHİ NARS SHEER GLOW FONDÖTENİ YAKINDAN İNCELEDİK!

  • Temmuz 08, 2020

ÜNLÜLERİN TERCİHİ NARS SHEER GLOW FONDÖTENİ YAKINDAN İNCELEDİK!

 

 

Kate Bosworth, Bella Hadid, Gigi Hadid, Suki Waterhouse, Reese Witherspoon, Emily Blunt, Alexa Chung, Katy Perry, Taylor Swift, Lady Gaga, Dakota Johanson ve çok daha fazlası.... Dünyanın en ünlü kadınlarının hayranlık uyandıran ciltlerinde hangi fondöten var biliyor musunuz? Nars Sheer Glow Foundation. Çünkü bu fondöten, cilt tonunu eşitleyen, ince yapılı, cildin ışıltısını ortaya çıkaran harika bir fondöten. Hadi ürünün özelliklerini ünlülerin kendi yorumlarından ele alalım!

 

Ünlüler ne ister?

 

Sizce ünlü kadınlar makyajda ne ister? Cevap basit: Herkesi kendine hayran bırakacak, pürüzsüz, kusursuz, sağlıklı, taze görünümlü ve ışıltılı bir cilt. Nars Sheer Glow fondöten, istenilen tüm bu özelliklere sahip olduğu için ünlü yıldızlar arasında çok popüler. Özellikle kırmızı halı makyajlarında en çok kullanılan fondötenlerden biri.

 

“Cildimi aydınlık ve parlak gösteriyor. “Sheer” yani parlak/saten bitişli tüm fondötenlerde olduğu gibi cildi anında taze, genç ve sağlıklı bir hale getiriyor!"

Kate Bosworth

 

 

“Bu fondöten favorim çünkü çizgilere dolmuyor ve ışık efekti ile cildimi gergin ve sıkı gösteriyor. Yorgun olsam bile bu görünümü gizliyor. Cildi çok güzel nemlendiriyor.”

Christina Hendricks

 

“Sorunsuz bir cildim var. Bu yüzden ince, hafif ve saten bitişli fondötenleri seviyorum. Nars Sheer Glow, yüzüme uygulandıktan birkaç dakika sonra cildim ile bütünleşerek ‘yok gibi’ duruyor. Doğal bir görünüm veriyor. Cildim sağlıklı bir ışıltı kazanıyor. İşte bu benim favori görünümüm!"

Taylor Swift

 

“Çok işlevli ürünler bana pratik geliyor. Fazla zaman harcatmıyor. Sheer Glow Foundation’ı tüm cildime sürüyorum sonra kapatıcı olarak da kullanılabildiği için gözlerimin ve dudaklarımın çevresine de uyguluyorum. Bu, kendim makyaj yaptığım zamanlar için büyük rahatlık.”

Katy Perry

 

“Cildim kuru ve kuruya dönük eğilimli. Mevsimsel olarak değişim gösterse de, genel olarak böyle. O yüzden cildimi nemlendiren, yumuşak ve parlak bir görünüm veren fondötenleri tercih ediyorum. Böylece hem daha genç hem de daha taze bir cilt görünümü yakalıyorum.”

Reese Witherspoon

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ