Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
VICTORIA’S SECRET MODELLERİNDEN ALACAĞINIZ 3 SIR!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Ünlülerin Makyajı

VICTORIA’S SECRET MODELLERİNDEN ALACAĞINIZ 3 SIR!

  • Temmuz 12, 2020

VICTORIA’S SECRET MODELLERİNDEN ALACAĞINIZ 3 SIR!

 

Hem çok güzeller, hem çok ünlüler... Herkes onların peşinde. Hayranlık uyandıran güzellikleriyle Victoria’s Secret modellerinden basit ama etkili 3 güzellik sırrı kaptık. Bunları okuyunca hayret edeceksiniz çünkü hepimizin bildiği şeyler! Sürekli ve düzenli uygulandığında en temel bakımın bile ne kadar işe yaradığı ortada...
 

 

1) Nemlendirici

 

Evet, ünlü modellerin hangi röportajını okursak okuyalım, hepsinin ilk söylediği şey; nemlendirici sürmeyi ihmal etmemeleri. Nemlendirici, cilt güzelliği için olmazsa olmaz temel bakımlardan biri. Çünkü iyi nemlenmiş, neme doymuş cilt taze ve sağlıklı gözükür, parlaktır. Genç görünür. Kuru bir ciltte ise bunlardan bahsetmek imkansızdır. O yüzden siz de nemlendirici kullanmayı yaz-kış ihmal etmeyin. Sabah ve akşam cildinizin tipine göre uygun bir nemlendirici kullanın.
 

Shiseido Ibuki Multi Solution Gel, stres ve yaşam tarzı alışkanlıklarının neden olduğu birden fazla cilt problemini çözmeye yardımcı olur. Cilt bakımı için yüksek etkili jeldir. Sorunlu bölgelerde makyajın üstünde bile kullanılabilen ürün, cildin bariyer fonksiyonunu hızlıca onarıyor. Sürüldüğü anda cildi rahatlatan ve yumuşatan Ibuki Multi Solution Gel, cildin kaybettiği nemi geri kazandırıyor. Yorgunluk, sağlıksız beslenme ve stresin neden olduğu yağlanmadan ötürü genişleyen gözenek görünümünü minimize etmeye yardımcı oluyor. Günlük cilt bakımınızın vazgeçilmezi olmaya aday olan bu ürün direkt temiz ciltte günlük bakım rutininden sonra veya makyaj üstünde kullanılıyor.
 

Ibuki serisinde yer alan ve ciltteki birden fazla soruna tek çözüm sağlayan Ibuki Multi Solution Gel, içeriğindeki PhytoTarget Complex sayesinde düzenli uygulandığında cildi yeniliyor ve sağlıklı bir ışıltı katıyor. Salisilik Asit sayesinde ise sivilce gibi sorunları çözüyor. 

 

2) Selülit kremi

 

İnanılmaz ama gerçek Victoria’s Secret modellerinin bile selülit problemi var! Çünkü selülitin zayıf olmakla ilgisi yok; fast food beslenme, dolaşım bozukluğu, genetik faktörler de bu probleme sebep olabiliyor.
 

Victoria’s Secret modelleri düzenli olarak vücut sıkılaştırıcı selülit kremlerinden kullanıyor. Tek bir uygulamada selülit görünümünü gidermese de uzun vadeli kullanımla etkisini gösteren bu kremlerden siz de uygulayabilirsiniz.
 

Shiseido Advanced Body Creator Aromatic Sculpting Gel, vücut hatlarını düzelten, cildin görünümüne olumlu etkileri olan serinletici vücut jeli. Ürün, pürüzsüz ve sıkı kontür için selülitin neden olduğu "portakal kabuğu" görünümünü azaltan ve yağların ayrılmasını teşvik eden benzersiz Sculpting Plant Kompleksini içeriyor. Ayrıca Shiseido Advanced Body Creator Aromatic Sculpting Gel, tazeleyici ve canlandırıcı bir kokuya da sahip. Jelin kokusu, baharat ve greyfurt aromalarını içeren etkili SLM kokusu ve narin Japon "KUROHO" kokusuyla geliştirilmiştir.

 

3) Takma kirpik

 

Masum ve seksi bakışlarıyla büyüleyen modellerin hepsi takma kirpik kullanıyor! Eğer kirpiklerinizin doğal halini beğenmiyorsanız, etkileyici bakışlar yaratmak için siz de takma kirpik kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kirpik çizginizin hizasına takma kirpik uygulamak ve maskara sürmek.
 

Make Up For Ever Nude Eyelashes 157, partiler, fotoğraf çekimleri, davetler gibi eğlenceli ve özel durumlar için gözlerde efekt yaratmaya yarar. Bakışlarınıza derinlik katar.



 

Podyumda ya da reklam çekimlerinde onları çok çeşitli makyajlarla görüyoruz. Aslında çok daha sade ve basit görünmeyi seviyorlar. İşte, süpermodellerin günlük hayatta tercih ettiği minimal makyajları... TIKLAYIN: MODELLER GÜNLÜK HAYATTA NASIL MAKYAJ YAPIYOR?

 

Efsanevi makyaj artisti Diane Kendal, süper modeller kadar muhteşem bir cilde nasıl sahip olabileceğimizin tüyolarını verdi. TIKLAYIN: SÜPER MODELLERİN CİLDİNE NASIL SAHİP OLURSUNUZ?

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ