Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
WASO'DAN C VİTAMİNİ BOMBASI 2 YENİ ÜRÜN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WASO YUZU-C EYE AWAKENING ESSENCE
SHISEIDO
Anında Canlandıran & Aydınlatan Göz Çevresi Bakım Kremi
1.750,00 TL
WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT SERUM
SHISEIDO
Anında Parlaklık & Nem Veren 2 Fazlı Serum
2.390,00 TL

Cilt Bakım

WASO'DAN C VİTAMİNİ BOMBASI 2 YENİ ÜRÜN

  • Ağustos 11, 2022

Yepyeni Yeni Waso ürünleri ile tanışmaya hazır mısınız?

İddia ediyoruz Waso Ailesine katılan bu 2 ürünü çok seveceksiniz.

Geçtiğimiz yıl yenilenen Waso serisi bu yıl ise yepyeni harika 2 ürünü ile gönülleri fethetmeye aday.Yenilenen Waso serisi vegan olmasının yanı sıra; temiz içeriklerle elde edilen formülleri ve sürdürülebilir ambalajları dikkat çekmeye devam ederken Japonya’nın tam kalbinden olan Yuzu özünden elde ettiği C vitamini ile geliştirdiği YUZU-C GLOW-ON SHOT serum ve YUZU C EYE

AWAKENING ESSENCE göz çevresi bakım kremi ile kusursuz, parlak ve ışıl ışıl görünen bir cildi hedefliyor. Gelin bu 2 ürünü bir de yakından tanıyalım ve Nedir, ne işe yarar ve kimler için uygundur sorularının cevaplarını birlikte inceleyelim.

WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT: Cilde anında parlaklık ve ışıltı kazandıran Japon süper bileşeni Yuzu ve C Vitamini ile formülle edilmiş çift fazlı bir serumdur. İlk uygulamadan itibaren anında %36 daha parlak bir cilt sunarken aynı zamanda 24 saat boyunca da nemlendirme sağlar. Elbette sadece bu kadarla sınırlı değil, hem yağda hem de su da çözünebilen 2 farklı C vitamini kompleksi ve doğal yağlar içeriği ile cildi yumuşatma, erken yaşlanma belirtilerini önleme, cildin bariyer işlevlerini güçlendirme ve nemi cilde hapsetme özelliğine de sahiptir. WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT serumu cildinde ışıltı,canlılık, parlaklık ve nem ihtiyacı duyan herkes kullanabilir.


YUZU-C EYE AWAKENING ESSENCE: Anında parlayan göz çevresi için Japon süper bileşeni Yuzu ve C Vitamini ile temiz içerikli ve vegan sertifikalı Göz bakım kremidir. Göz çevresini 12 saat boyunca nemli tutma özelliğine sahip olan göz çevresi bakım kremi aynı zamanda göz çevresindeki koyu halkaları ve şişkinliği hedefler. İlk uygulamada daha parlak ve ışıltılı bir göz çevresi sunar. İçeriğinde ki geliştirilmiş yuzu özü C vitamini ile yoğun nem desteği sağlarken, Berraklığı artırmak için cildin nem bariyerini güçlendiren Vitamin E ile desteklenmiştir. Göz çevresini anında rahatlaması için serinletici bir etkiye sahiptir. Tüm bu özelliklere ek olarak ise göz çevresini dijital yorgunluğa karşı da koruma özelliğine sahiptir. Sabah akşam bakım rutininin son adımında göz çevresine uygulanır. İhtiyaç duyulması halinde gün içerisinde makyaj üzerine de uygulama yapılabilir. 15- 25 yaş aralığı için uygundur.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ