
Videonun ikinci bölümünde Yasemin Özilhan’ın highlight&kontür uygulamasının nasıl yapıldığını ve hangi ürünleri kullandığını göreceksiniz.
Makyajımıza kontür ve aydınlatıcı uygulaması ile devam ediyoruz. Dudağınızı ileri doğru uzattığınız zaman yanaklarda oluşan hattın alt çizgisine kontür, üst tarafına ise aydınlatıcı sürmenin doğru olduğunu öğretiyor Hamiyet Hanım ve saç diplerine doğru fırçada kalan kontürü sürerek devam ediyor. Bu noktadaki amacımız yüzde tek hat halinde bırakmadan uyum sağlamaktır.
Aydınlatıcıyı ise elmacık kemikleri ve dudak üzerine, kaş altına ve üzerine ve biraz da göz yanlarına hafif dokunuşlarla uyguluyoruz. Sonrasında da yüz fırçasıyla bastırmadan yanak bölgesinde ikisini birbirine karıştırıyoruz.
Kuru aydınlatıcının gözleri daha büyük göstermek ve birbirinden ayırmak için göz pınarlarına da sürülebildiğini unutmayalım. Ayrıca burun yanlarını daha küçük göstermek isterseniz, fırça ile hafifçe bastırarak yan taraflara ve burun ucuna kontür geçebilirsiniz.
Ayrıca Hamiyet Akpınar ile makyaj üzerine fikir alışverişinin bolca yapıldığı ve birçok tüyonun konuşulduğu bu sohbetin sonunda, Hamiyet Akpınar sevgili Yasemin Özilhan’a harika bir makyaj yaptı.