Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YORGUN BAKIŞLARI CANLANDIRMANIN 3 YOLU
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
ULTIMUNE POWER INFUSING EYE CONCENTRATE
SHISEIDO
Ultimune Çok Fonksiyonlu Göz Çevresi Bakım Kremi
3.850,00 TL
LIGHT REFLECTING EYE BRIGHTENER
NARS
Göz Çevresini Aydınlatan Kapatıcı
1.630,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
STAINLESS STEEL FACE & NECK ROLLER
AURELIA GENEVE
Paslanmaz Çelikten Yüz & Boyun İçin Roller
1.690,00 TL 1.267,50 TL
STAINLESS STEEL GUA SHA
AURELIA GENEVE
Paslanmaz Gua Sha - Çelik
1.190,00 TL 892,50 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EXPRESS EYE MASK
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Ekspres Göz Çevresi Maskesi -12 Çift
4.350,00 TL
RADIANCE TO GO BUNDLE
NARS
Orijinal & Mini Boy Radiant Creamy Kapatıcı Seti
2.510,00 TL 2.133,50 TL
LIFT & LIGHT & IGNITE BUNDLE
NARS
Göz Çevresini Aydınlatan & Canlandıran Kapatıcı Seti
3.170,00 TL 2.694,50 TL

Cilt Bakım

YORGUN BAKIŞLARI CANLANDIRMANIN 3 YOLU

  • Nisan 17, 2024

Gözleriniz biraz yorgun görünüyorsa bunu tersine çevirmek ve gözlerinizi canlandırmak aslında oldukça kolay!

Göz çevresindeki yorgun görünüm bazen genetik olabilirken bazen de uykusuzluktan ya da cilt bakımındaki eksikliklerden de kaynaklanabilir. Gerçek olan bir şey var ki, bakışların canlılığı da göz çevrenizde saklıdır. Bazılarımız için yorgun gözler bazen saklanması imkansız gibi gelen bir sorun olabilir. Eğer yorgun bakışlarınıza çare arıyor ve daha aydınlık bir göz çevresi elde etmek istiyorsanız, sizin için derlediğimiz önerilere göz atmaya hazır olun.

1-    Göz çevrenize nem veren bir krem kullanın
Kuru ve koyu halkalara sahip göz çevresi, cildiniz de daha donuk görünmesini sağlar ve elbette yorgun bakışları beraberinde getirir. Bu durumu yaşamamak için önceliğiniz her gün düzenli olarak göz kremi kullanmak olmalı.

Her yaşta kullanılabilen Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate göz çevresinde birden fazla endişe yaşayanlar için çok yönlü çözümler sunar. Koyu halkalar, şişkinlik, yaşlanmanın ilk belirtileri, donukluk ve yorgunlukla savaşır. Gün boyunca göz çevresini nemlendirir. Koyu halkaların, şişliklerin ve ince çizgilerin görünümünü azaltırken, daha parlak, güçlü ve genç görünen bir göz çevresi ortaya çıkarır.

2-    Göz çevresini aydınlatın
Cilt bakımı tamamlandıktan sonra kapatıcı kullanma adımında. Işıltılı bir görünüm için kremsi yapıda ürünler tercih edebilirsiniz. Eğer yorgun bakışlarınızın nedeni koyu halkalar, eşitsiz cilt tonu ya da ışıltı kaybıysa, o zaman kapatıcı adımından önce NARS Light Reflecting Eye Brightener kullanmanızı öneririz. Göz çevresini aydınlatan ve canlandıran bu ürün, kapatıcıdan önce daha eşit bir görünüm için taban oluşturmanızı sağlar. Ayrıca cilt bariyerini güçlendirmeye ve nemi hapsetmeye yardımcı olur.

3-    Aydınlatıcı etkili  bir kapatıcıya yer verin
İster tek başına isterseniz de NARS Light Reflecting Eye Brightener’ın üzerine NARS Radiant Creamy Concealer uygulayarak yorgun bakışlarınızı anında canlandırmanız mümkün. Radyant bitişli olduğundan yorgunluk belirtilerini azaltma özelliği bulunan bu ikonik kapatıcı, göz çevresindeki halkaları, koyulukları etkili şekilde örter, cildi nemli ve sağlıklı gösterir.


EDİTÖR NOTU
Eğer göz çevreniz şişlik varsa göz kremi uyguladıktan sonra gua sha ya da roller ile masaj yapın. Bu aletleri 10 dakika buzdolabında ya da buz kovasının içinde beklettikten sonra uygularsanız çok daha iyi sonuç alırsınız. 

Aurelia Geneve Paslanmaz Çelik Gua Sha ve Paslanmaz Çelik Yüz & Boyun Roller’ı hem göz çevrenize hem de yüzünüzün geri kalanına uygulayabileceğiniz iki muhteşem seçenek. Paslanma çelik oldukları için de cilde buz etkisi yapar ve cildi canlandırırlar.

Genellikle cilt bakımında atlanan bir adım maske kullanımıdır. Ancak haftalık olarak göz çevrenizi canlandırmak için maske de kullanmalısınız. Anında sıkılaşmış, toparlanmış ve aydınlık bir göz çevresi  sunan Shiseido Vital Perfection Uplifting &Firming Express Eye Mask sayesinde göz çevresindeki donuk ve yorgun görünümden ve kırışıklardan kurtulabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ