Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
25 YAŞINDAN İTİBAREN SERUM KULLANMALI MIYIM?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 75ML - REFILL
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre - REFİL & POMPASIZ
6.250,00 TL 5.450,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 75ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
6.250,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 15ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
2.250,00 TL

Serum

25 YAŞINDAN İTİBAREN SERUM KULLANMALI MIYIM?

  • Ekim 25, 2021

Cildimiz yaşadığımız koşullar sebebiyle sürekli yaşlandırıcı etkilerin altında. Bu yüzden ne kadar erken önlem alırsak o kadar iyi, tabii doğru ürünleri kullanarak…

Güneş ışınları, hava kirliliği, dijital hayat, uyku düzenindeki bozukluklar, stres ve daha fazlası maalesef cildimizi donuklaştırıyor, matlaştırıyor. Bunun haricinde yaşlanma belirtilerine karşı cildin direncini de zayıflatıyor.

Genel olarak cildiniz 20’li yaşlarda iyi görünüyor olabilir, belki henüz cildinizde belirgin bir sorun bile oluşmamış olabilir fakat gerçek olan bir şey var ki yukarıda saydığımız tüm olumsuz etkiler ile cildiniz yaşlanma belirtilerine karşı savaşma gücünü ve direncini kaybediyor. Bu da birçok yaşlanma belirtisini beraberinde getiriyor.

25 yaşından itibaren cildimizde neler oluyor?

25 yaş itibariyle ciltte hücre yenileme süreci ve cilt metabolizması yavaşlıyor ve bundan dolayı kolajen üretimi, hyalüronik asit üretimi gibi cildin genç ve sağlıklı olmasını sağlayan işlevler zayıflıyor ve ciltteki tüm endişeler de başlıyor. Bu evrede ise yaşlanma belirtileri ile mücadele etmek, cilt direncini güçlendirmek ve kolajen üretimini artırmak için yapılan bakımlar daha da önem kazanıyor.  25 yaş itibariyle cildinize yaptığınız doğru bakımlar ve kullandığınız serumlar, yaşlanma ile savaşmanın en iyi yoludur.

 

Konumuz serumlar olduğu için kısaca serumların cilt üzerindeki görev ve etkilerinden de bahsedelim;
Yüz serumları, günlük olarak nemlendiricilerimize ek olarak kullandığımız, cildin derinliklerine inerek cildimizi besleyen, nemlendiren, savunma gücünü ve üzerine kullandığımız nemlendiricimizin de etkisini artıran özel olarak geliştirilmiş ürünlerdir.

Yüz serumları formüle edilirken kremlerden daha konsantre bir yapıya sahip olup, yüze sürüldükten çok kısa süre sonra emilecek ve cildinizin alt katmanlarına kadar nüfuz edecek şekilde geliştirilir. Ve en önemlisi serumlar yaşlanmayı önlemede büyük bir role sahiptirler.

Shiseido markasının en çok satan ve Shiseido’ya patentli olan Ultimune Power Infusing Concentrate 25 yaş itibariyle herkesin kullanabileceği, özellikle ilk kez serum kullananlar için çok ideal bir serumdur. 

Her yaşa ve herkese uygun bir serum: Ultimune

Sağlıklı ve canlı bir cilt yaratan Shiseido’nun #1 numaralı yaşlanma karşıtı serumudur. Yeni Ultimune sağlıklı, canlı bir cilt yaratmak için çift yaşlanma karşıtı teknoloji ve 8 bitki ile güçlendirilmiş yaşlanma karşıtı serumdur.

 ImuGenerationRED Teknoloji yaşlanmaya karşı daha güçlü etki için cildin savunmasını ve mikro dolaşımını artırır. Botanik kokteyl ise stres ve hava kirliliğinin olumsuz etkilerine karşı cildi güçlendirir. Cilde parlaklık, dayanıklılık, pürüzsüzlük sağlar. Cildin iç savunmasını etkinleştirir. Cildinizi ideal duruma getirmek için cildin hayati mikrosirkülasyonunu uyarır. Cildi nemlendirir ve stres, doğal yaşlanma ve hava kirliliğinin zararlı etkilerine karşı korur. Yaşlanma belirtilerinden arınmış, sağlıklı, canlı bir cilt arzulayan 25 yaş ve üstü tüm kadınlar için idealdir. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ