Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HYALURONİK ASİT VE BIO SKIN FILLER NASIL BULUŞUYOR?
PAYLAŞ

Güzellik Trendleri

HYALURONİK ASİT VE BIO SKIN FILLER NASIL BULUŞUYOR?

  • Ocak 02, 2023

Cildi daha dolgun ve sıkı hale getirmek için güçlü içeriklere sahip olan Shiseido Bio-Performance gündüz ve gece serumları, özellikle sahip olduğu hyaluronik asit ile deyim yerindeyse çığır açıyor.

Estetik müdahaleler her ne kadar çok daha fazla rağbet görse de, henüz denemeyen ya da denemekten çekinenlerin sayısı da azımsanmayacak seviyede. Ancak yine de cildinde tıpkı bu işlemleri yaptırmışçasına etkiler görmek istemek de son derece doğal. Peki, bu konuda orta nokta nasıl bulunabilir?


Bunun için net bir cevap arıyorsanız, dikkatinizi Shiseido Bio-Performance Skin Filler ikili seruma yoğunlaştırabilirsiniz. İlhamını estetik işlemlerden alan bu gece ve gündüz serumu, öne çıkan içerikleri sayesinde cildi hem daha dolgun hem de daha sıkı hale getiriyor. Hadi gelin önce içeriğinde neler yer alıyor tek tek inceleyelim.


Kırmızı Yonca Özü: Cilt bariyerinin işlevini iyileştirmeye yardımcı oluyor.
Chai Hu Ekstresi: Sıkılaştırıcı etkiler için kolajen ve hyaluronik asit üretimini teşvik ediyor.
Tarçın Özü: Cildin doğal arınma sürecini optimize etmeye yardımcı oluyor. 
Alpha Glucan Oligosaccharide: Sağlıklı bir cilt ve güçlü bariyer işlevi için mikrobiyomu dengeliyor. 

Üstelik Shiseido Bio-Performance Infill Serum & Full Expansion Serum’un çok önemli bir yanı daha var; sonuçları gözlemlemek için aylarca beklemenize gerek kalmıyor. Zira bu güçlü ikili sadece 1 gün içinde cildi daha hacimli ve esnek hale getirirken, ince çizgi ve kırışıklıkları daha az görünür kılıyor. 


Çığır Açan Hyaluronik Asit Teknolojisi
Shiseido Bio-Performance ikili serum mucizelerinin bunlarla sınırlı olduğunu asla düşünmeyin çünkü anlatacaklarımız henüz bitmedi! Hyaluronik asit içeren cilt bakım ürünlerine elbette aşinasınızdır. Hatta bakım rutininizde hali hazırda yeri bile olabilir. Ancak bu ürünlerin hemen hemen hiçbiri cilt tarafından emilemiyor ve dolayısıyla yüzeyde kalıyor. Bio-Performance Skin Filler serumların içerisinde yer alan hyaluronik asit için ise böyle bir durum söz konusu değil. Çünkü MolecuShift Teknolojisini kullanan Shiseido, cildi içeriden hacimlendirmek için hyaluronik asit moleküllerini önce küçültüyor sonra da büyültüyor. Sizce de devrim niteliğinde bir buluş değil mi?
Akşam kullanılan Infill Serum, küçültülmüş hyaluronik asit moleküllerinin cilt tarafından daha etkili bir şekilde emilmesini sağlıyor. 
Sabah kullanılan Full Expansion Serum ise hyaluronik asit moleküllerini orijinal boyutlarına geri getirerek cildi daha da nemli, dolgun ve sıkı hale getiriyor. 

Eğer estetik müdahalelere gerek kalmadan cildinizi dolgunlaştırmak ve yaşlanma belirtilerine karşı koymak isterseniz, Bio-Performance Skin Filler serumları cilt bakım rutininize bir an önce dahil etmeye ne dersiniz?


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ