Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
AYDINLIK VE CANLI CİLT İÇİN HANGİ SERUMLARI KULLANMALIYIZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 75ML - REFILL
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre - REFİL & POMPASIZ
6.250,00 TL 5.450,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 75ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
6.250,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 30ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
3.950,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 15ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
2.250,00 TL
WHITE LUCENT ILLUMINATING MICRO-SPOT SERUM
SHISEIDO
Koyu Lekeleri Hedef Alan Aydınlatıcı Serum
7.100,00 TL
VITAL PERFECTION LIFTDEFINE RADIANCE SERUM
SHISEIDO
Yüz & Boyun Sıkılaştırma, Toparlama ve Aydınlatma Uzmanı Serum
7.100,00 TL

Serum

AYDINLIK VE CANLI CİLT İÇİN HANGİ SERUMLARI KULLANMALIYIZ?

  • Ocak 05, 2022

Aydınlık, canlı ve pırıl pırıl bir cilt görünümü herkesin hayal ettiği bir durum. Cildinde ki mat, cansız ve donuk görünümü ortadan kaldırıp, makyajsızken bile aydınlık görünen bir cilt kimin hoşuna gitmez ki?

Cildin aydınlık ve canlı görünmesi için cilt tipinin ya da yaşın hiçbir önemi yok. Her yaşta ve her cilt tipinde istediğimiz o göz alıcı cilt görünümüne kavuşmamız çok da zor değil aslında.

Günlük cilt temizliği, bakım kremleri ve haftalık bakım ritüelimizin haricinde yine günlük nemlendirici bakım kremlerimiz ile kullanabileceğimiz cilt bakım serumları ile düzenli kullanımda cildimizi aydınlık, canlı ve ışıltılı bir görünüme kavuşturabiliriz. 

Serumlar cilde etkili bir şekilde nüfuz edebilir, hedefe yönelik bakımlarda daha kısa sürede daha net sonuçlar almamızı sağlayabilir ve bakım kremlerimizin de etkisini artırmamıza yardımcı olabilecek şekilde formüle edilmişlerdir. Bu nedenle de cilt bakımında çok önemlidirler.

Aydınlık, parlak ve berrak bir cilt için hem hedefli bakım yapan hem de cildinizi canlandıracak serumları yazımızın devamında sizler için mercek altına aldık.

Bunlardan ilki cildinize hem bakım hem de yatırım yapmanızı sağlayacak, cildinizin savunma gücünü artıran, yaşlanma belirtileri ile savaşan ve cilde canlı, aydınlık bir görünüm kazandıran Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Serum 25 yaş itibariyle her cilt tipinin kullanabileceği Shiseido’ya patentli eşsiz teknoloji ve içeriklere sahip bir serumdur.

İkinci olarak ise canlı, aydınlık bir cilde sahip olmak için aynı zamanda cildinizde ki renk eşitsizlikleri ve lekeler ile de savaşan Shiseido White Lucent Illuminating Micro-Spot Serum Özel aydınlatma teknolojisi ile (Sakura Bright System) cildin tüm katmanlarında donukluğu ve matlığı hedef alan sadece 1 hafta düzenli kullanımda aydınlık ve berrak bir cilde kavuşmanızı sağlayan serumdur. Tüm cilt tipleri ve yaşlar için uygundur.

Bir diğer önereceğimiz serum ise özellikle yaş ile birlikte donuklaşan, matlaşan, sarımtırak bir renk eşitsizliği ve leke sorunu yaşayan ciltler için özel olarak tasarlanmış Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Serum cilde canlılık ve aydınlık vermesi dışında sıkılık kaybını gözle görülür şekilde iyileştirerek cildi sıkılaştıran ve toparlayan bir serumdur. İçeriğinde su teresi özü vardır bu sayede ciltte 3 tip kolajen üretimini de destekler. 35 yaş itibariyle herkes için uygundur hem yüz hem de boyunda kullanılabilir. 


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ