Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TEK KULLANIMDA BİLE CİLT YORGUNLUĞUNA VE DONUKLUĞUNA ELVEDA!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT SERUM
SHISEIDO
Anında Parlaklık & Nem Veren 2 Fazlı Serum
2.390,00 TL

Serum

TEK KULLANIMDA BİLE CİLT YORGUNLUĞUNA VE DONUKLUĞUNA ELVEDA!

  • Ağustos 11, 2022

Kusursuz görünen bir cildin göze çarpan ilk özelliği her zaman canlı, parlak ve yorgunluk belirtilerinden arınmış bir görünüme sahip olmasıdır.

Zaten tüm bu özelliklere sahip bir cildi kim istemez ki, öyle değil mi?

Fakat hem yaşam şartlarımız hem çevresel faktörler hem de özellikle içinde bulunduğumuz yaz aylarında güneş ışınlarından kaynaklanan sebeplerle ne kadar bakım yapsak ya da cildimizi ne kadar korusak da maalesef kusursuz cilde sahip olma hayalimizi bir türlü elde edemeyebiliyoruz.

Ama artık öyle bir ürün var ki, sadece tek kullanımda bile tüm yorgunluk belirtilerinden, donuk ve mat görünümden uzak pırıl pırıl bir cilde kavuşmak hayal olmaktan çıkacak.

O zaman bu efsane ürünle tanışmaya hazırsanız işte karşınızda WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT SERUM..

Yepyeni olan ve C vitamini içeriğine sahip bu harika serumu bir de yakından inceleyelim.

WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT SERUM Nedir?

Anında parlaklık ve nem artışı için Japon süper bileşeni Yuzu ve C Vitamini ile formüle edilmiş %98 doğal temiz içerikli ve vegan sertifikalı iki fazlı bir serumdur.

Tek kullanımda bile, Anında doğal parlaklık ve gün boyunca derin nemlendirme sağlar. Japon Yuzu özünün nem yükleme gücü ve aydınlatıcı özelliğini C Vitamini ile birleştirir.

Yağ bazlı ve su bazlı olarak 2 fazdan oluşan bu nefis serumun içerisinde hem yağda hem de su da çözünebilen vitamin C bulunur. İçeriğinde bulunan 2 farklı C vitamini ile cildi nemlendirmek, canlandırmak ve parlatmak ile kalmaz aynı zamanda erken yaşlanma belirtilerini önlemek için oksidasyon önleyici destek sağlar.

C vitamini bileşenlerinin haricinde ise cildi yumuşatmak, nemlendirmek ve anti-oksidan desteği sağlamak için hafif ve vegan yağ karışımları ile formüle edilmiştir. Bunlar; Üzüm çekirdeği yağı,Kuşburnu yağı, organik susam yağı ve Ayçiçek yağı gibi özel yağlardır.

Peki, bu C vitaminli serumu kimler kullanabilir? Güzel haber şu ki, bu serumu cildinde donukluk, matlık, yorgun görünüm şikayeti olan, ışıl ışıl bir cilde sahip olmak isteyen herkes kullanabilir. Ama elbette cilt bakımında her üründe olduğu gibi bu üründe de kullanım püf noktaları var. Sabah ve akşam kullanabileceğiniz bu serumu mutlaka nemlendirici bakım kreminizden önce uygulamanızı ve gündüzleri üzerine güneş koruyucunuzu sürmeyi ihmal etmemenizi tavsiye ederiz. Uygulama öncesi formülün karışması için ürünü iyice çalkalayınız. Dilerseniz makyaj üzerine veya gün içerisinde istediğiniz alanlarda lokal uygulamalar yaparak parlaklığı artırabilirsiniz.

Waso serisi ürünlerinin hepsini biz çok seviyoruz ve sizlerin de çok sevdiğini biliyoruz. Waso Ailesine yeni katılan bu efsane C vitamini serumunu da çok seveceğinizden hiç şüphemiz yok!

WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT SERUM ’u daha detaylı incelemek için mutlaka tıklayın..

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ