Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ANINDA DOLGU ETKİSİ YENİ BIO SKIN FILLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BIO- PERFORMANCE INFILL SERUM & FULL EXPANSION SERUM
SHISEIDO
Cilde Dolgu Etkisi Veren Gece & Gündüz Serumu (2x30ML)
11.250,00 TL

Serum

ANINDA DOLGU ETKİSİ YENİ BIO SKIN FILLER

  • Eylül 22, 2022

Cildin dolgun ve hacimli olması ciltteki ince çizgi, kırışıklık gibi endişelerin daha az görünür olmasının, cildin nemli, sağlıklı, canlı ve parlak görünmesinin anahtarıdır.

Ve günümüzde cildin dolgun görünmesi için dolgu enjeksiyonlarına başvuruluyor. Fakat bu işlemler öyle çok da kolay işlemler olmamakla birlikte risk de taşıyan işlemlerdir. Dolgu enjeksiyonu uygulamalarında ise en çok kullanılan içeriklerden biri Hyaluronik Asittir. Hyalüronik asit cildin en önemli yapı taşlarından biridir. Yaş ile birlikte ciltte Hyalüronik asit üretimi azalır cilt Hyalüronik asidinin azalmasıyla canlılığını, parlaklığını, esnekliğini kaybetmeye başlar ve yaşlanma süreci hızlanır.

Ama artık enjeksiyona gerek kalmadan cilde dolgu etkisi yaratan estetik prosedürlerin son derece takdir edilen sonuçlarından ilham alan bir cilt bakımı uzmanı var. 

YENİ SHISEIDO BIO-PERFORMANCE SKIN FILLER Estetik işlemlerden ilham alan son teknolojili cilt bakımı..

Mükemmel cilt bakımı için ciltteki nemi verme ve tutma kapasitesine sahip olan kozmetik endüstrisinin olmazsa olmazlardan biri olan Hyalüronik asit içeriğine sahiptir. 

BIO-PERFORMANCE SKIN FILLER Evde anında dolgu avantajları sunmak için estetik prosedürlerden ilham alan Shiseido'nun en yeni teknolojisini kullanan bir gündüz ve gece ikilisi serumudur. 2 adımda çalışmak üzere tasarlanmış ve 2 ayrılmaz seruma ''aşılanmış'‘2 yenilikçi teknolojiye sahiptir.

Gece serumunun içerisinde Derinlemesine penetrasyonunu sağlamak için Yüksek Molekül Ağırlıklı Hyaluronik Asit serum içinde sıkıştırılmıştır. Gece boyunca sıkıştırılmış Hyalüronik asit cilt tarafından yavaş yavaş emilir. Gündüz serumu ise cildin hacmini ve dolgunluğunu ortaya çıkartmak için Yüksek Molekül AğırlıklıHyaluronik Asit'ı sıkıştırılma öncesi orijinal boyutuna kadar geri genişletir ve eşsiz teknoloji sayesinde cilt 1 GÜNDE 5 YAŞ DAHA GENÇ bir görünüme kavuşur. 

Cilt dolgunlaşır, hacim kazanır, ince çizgiler daha az görünür ve canlı bir görünümle cilt daha pürüzsüz görünür.
Sizde yaşlanma karşıtı cilt bakımıyla ilgileniyorsanız, cildinizdeki hacim kaybından endişe duyuyorsanız sizi cilt dolgu maddelerinin sonuçlarından ilham alan BIO-PERFORMANCE SKIN FILLER serumu keşfetmeye davet ediyoruz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ