Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
RETİNOL DOSYASI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CONTOUR SERUM
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Serum
5.350,00 TL
VITAL PERFECTION INTENSIVE WRINKLESPOT TREATMENT
SHISEIDO
Gülme Çizgileri, Derin Kırışıklık & Leke Uzmanı Yüksek Performanslı Bakım Ürünü
4.500,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EYE CREAM
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Göz Çevresi Kremi
4.950,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EXPRESS EYE MASK
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Ekspres Göz Çevresi Maskesi -12 Çift
4.350,00 TL

Serum

RETİNOL DOSYASI

  • Eylül 22, 2022

Bugün bu yazımızda Retinol den bahsedeceğiz. Yani aslında cildimizde ki problemlerden ve bu problemlere karşı etkili olan Retinol içeriğinden.

İnce çizgiler, kırışıklıklar, elastikiyet kaybı, leke ve renk eşitsizliği tüm bunlar cildimizde yaşadığımız sorunlar arasında yer alıyor. Fakat cildinde bu sorunları yaşamayı kimse istemez ve hepimiz bu cilt sorunlarımıza çözüm arıyor ve bu sorunlardan nasıl kurtulacağımızı bulmaya çalışıyoruz.

Ama çok şanslıyız, çünkü artık Retinol içeriğine sahip cilt endişelerimize çözüm olabilecek harika ürünler var. Ve hazırsanız RETİNOL DOSYASI ’nı açıyoruz.

Her şeyden önce, retinol nedir ve ne işe yarar? 

Retinol, A vitamininden yapılan bir retinoid türüdür. Retinoidlerin yaşlanma belirtilerine karşı olumlu etkileri olduğu bilinmektedir. Retinol öncelikle aşağıdaki cilt endişelerine karşı olumlu etkileri sebebiyle cilt bakım ürünlerinin içeriğinde kullanılır. Bunlar;

•    İnce çizgiler
•    Kırışıklıklar
•    Foto yaşlanma olarak adlandırılan güneş lekeleri ve diğer güneş hasarı belirtileri
•    Düzensiz cilt dokusu
•    Cildin genel görünümünü iyileştirmek
•    Yaşlanma belirtilerini azaltmak 

Retinol içeren cilt bakım ürününüzden en iyi sonuçları elde etmek için her gün düzenli kullanmayı ihmal etmeyin.

En büyük endişeniz yaşlanmaksa …

Sizler için içeriğinde Retinol bulunan en etkili cilt bakım ürünlerini derledik.

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum: İçeriğinde RETINOL SOFT CAPS teknolojisi vardır. Cildin esnekliğini geri kazandırmak için, cildin kendi kendine onarım gücünü arttıran kırışıklık karşıtı serumdur. Derin kırışıklıklar dahil olmak üzere kırışıklık ve ince çizgilerin görünümünü iyileştirir, ağız çevresindeki dikey çizgiler (kahkaha ve mimik çizgileri) gibi derin kırışıklıkların görünümünü yumuşatır. Daha sıkılaşmış ve dolgun görünüm için cildin yaşlanmaya karşı direncini arttırır.

Shiseido Vital Perfection Intensive WrinkleSpot Treatment: İçeriğinde saf retinol vardır. Saf retinol, diğer retinol türevlerinden daha etkilidir. Yaş ilerledikçe ortaya çıkan mimik + gülme çizgileri ve sarkmadan kaynaklı belirsizleşen hatları toparlar. Yine yaşla birlikte ortaya çıkan lekeleri, eşit olmayan cilt tonunu, donuk ve sarımtırak cilt rengini düzeltir. Endişe duyulan derin çizgi ve lekeler üzerine lokal olarak bakım rutininin son adımında uygulanır. Herkesin kullanımı için uygundur. 

Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream: Göz çevresini sıkılaştıran, toparlayan, nemlendiren ve aydınlatan Retinol içeriğine sahip bir göz çevresi bakım kremidir. Sıkı ve gergin bir göz çevresi için esneklik kaybına neden olan yaşlanma faktörlerine karşı direnir. Sarkma, koyu halka ve kırışıklık gibi yaşlanma belirtileriyle savaşmak isteyen herkes için uygun bir göz çevresi kremidir.

Shiseido Vital Perfection Uplifting &Firming Express Eye Mask: Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Ekspres Göz Çevresi Maskesidir. Saf retinol içerir. Saf Retinol, yaşlanma ve yorgunluk belirtilerine karşı daha fazla direnç için cildin doğal hyalüronik asit ve kolajen üretimini artırır. Göz bölgesinde yaşa bağlı şişkinlik görünümünü azaltmayı hedefler. Anında daha sıkı görünen, nemli, yorgunluk belirtilerinden arınmış aydınlık bir göz çevresi sunar.


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ