Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
C VİTAMİNİ FAYDALARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
WASO FRESH GLOWING SKIN SET
SHISEIDO
Cilde Canlı & Parlak Görünüm Veren Set
4.340,00 TL 3.689,00 TL
WASO MOISTURE & GLOW CHARGE SET
SHISEIDO
Cildi Nemlendiren & Aydınlık Görünüm Veren Set
4.340,00 TL 3.689,00 TL
WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT SERUM
SHISEIDO
Anında Parlaklık & Nem Veren 2 Fazlı Serum
2.390,00 TL

Serum

C VİTAMİNİ FAYDALARI

  • Kasım 01, 2022

C vitaminin genel anlamda vücuda olan faydaları saymakla bitmez. C vitamini sağlığımızı korumada önemli bir rol oynar. C vitamini güçlü bir antioksidandır. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve ayrıca virüslerden ve bakterilerden korur.


C vitamini sağlık açısından birçok fayda sağlar. C vitamini sinir sisteminin çalışmasını normalleştirir. Midede oluşan toksik maddelerin miktarını azaltır. C vitamini kan kolesterol seviyelerini kontrol eder.

C vitamini vücuda birçok sebze ve meyve ile alınabilir. En yüksek C vitamini içeriğine sahip olduğu bilinen bazı besinler ise şunlardır;

- Portakal, mandalina, greyfurt,

- Maydanoz, marul ve roka gibi yeşillikler,

- Kırmızı ve yeşil biber v.b. gibi besinler.

C vitamini, günlük olarak gereksinimi tamamen karşılanması gereken önemli bir besin ögesidir. C vitamini suda çözünen vitaminler grubunda yer alır. Besinler haricinde ise takviye olarak tabletler ile C vitamini almamız mümkün.


C vitamini tablet faydaları söz konusu olduğunda bu tarz takviyeler kişilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak üretilir. C vitamini tabletlerinin daha etkili ve hızlı sonuçlar verdiği de bilinir. Özellikle çinko ve C vitamini kombinasyonlarının hastalık belirtilerini azalttığı ve bağışıklık sistemini desteklediği kanıtlanan doğrulardan. C vitaminin antioksidan etkisinden faydalanmak ve bağışıklık sistemini desteklemek için günlük ortalama 1000 mg alınması önerilir.

C vitaminin cilde faydaları konusunda geldiğimizde ise C vitamini, yaşlanmayı yavaşlatmak, cildin koruyucu işlevlerini ve hasarları iyileştirmek, cilde aydınlık, parlaklık ve ışıltı kazandırmak için kozmetik ürünlerinde yaygın olarak kullanılır. Özellikle C vitamini içeriğine sahip cilt bakım ürünleri, yaz aylarının sonlarında güneş ışığına maruz kaldıktan sonra cildin nemini ve elastikiyetini geri kazandırmaya yardımcı olur.


C vitamini serumu faydaları nelerdir?

C vitamini güçlü antioksidan olmasından dolayı vücudumuza olduğu gibi cildimize de oldukça faydalı olan bir vitamindir. Bu faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz;

- Cildi nemlendirir.

- UV ışınlarının olumsuz etkisini azaltır.

- Ciltte renk eşitliği sağlar.

- Serbest radikallerin etkisini bastırır.

- Cildin daha aydınlık ve canlı görünmesini sağlar.

- Cilt daha yumuşak, pürüzsüz, parlak ve nemli hale gelir.

C vitamini içeren bir serum önermemiz gerekirse Shiseido Waso Yuzu-C Glow-On Shot serumu mutlaka deneyimlemenizi öneririz.

Shiseido Waso Yuzu-C Glow-On Shot serum, cilde anında parlaklık ve nem artışı sağlayan, Yuzu bileşeni ve C Vitamini içeren, vegan sertifikalı iki fazlı serumdur. Anında doğal parlaklık ve gün boyunca derin nemlendirme sağlar. Bu sayede tek kullanımda bile cildinizin yorgunluğuna ve donukluğuna veda edersiniz.


Saç bakımında C vitamini

C vitaminin sadece vücut ve cilt sağlı üzerinde etkili olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. C vitamini aynı zamanda saçlar için de faydalı bir vitamindir. C vitamininin saça faydalarından bahsetmeden önce şunu belirtmeliyiz ki, saç dökülmesi, kepek, kırılganlık, donukluk gibi sorunlar ve diğer saç sorunları vücuttaki vitamin eksikliğinden kaynaklanabilir. C vitamini ise saçların güçlenmesinde, büyümesinde ve onarılmasında büyük rol oynar.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ