Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SKINFILLER SERUMLARIN DİĞER HA SERUMLARDAN FARKI NEDİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BIO- PERFORMANCE INFILL SERUM & FULL EXPANSION SERUM
SHISEIDO
Cilde Dolgu Etkisi Veren Gece & Gündüz Serumu (2x30ML)
11.250,00 TL

Serum

SKINFILLER SERUMLARIN DİĞER HA SERUMLARDAN FARKI NEDİR?

  • Eylül 21, 2022

Hyaluronik asit cilt bakımı için kozmetik bileşenleri arasında abartısız bir süper kahramandır. Son dönemler de özellikle cilt bakım serumlarının içeriğinde yer alan Hyaluronik asit cilde oldukça faydalı olduğu bilinen ve çokça tercih edilen bir içerik olmasının yanı sıra estetik işlemlerinde de kullanılmaya devam ediyor.

İlk olarak Hyaluronik asidin ne olduğunu ve cilde ne gibi faydalar sağladığını tekrarlayarak başlayalım. Hyaluronik asit, insan dokularında, özellikle de yüz cildinde doğal olarak bulunur. Fakat yaşla birlikte ve diğer dış etkenlere bağlı olarak ciltte Hyaluronik asit üretimi zamanla azalır. Hyaluronik asidin azalması ise ciltte belli başlı sorunlar ile kendini gösterir. Bunlardan en belirginleri ise; Nemsizlik, cilt hacmini kaybeder, cilt matlaşır, parlaklık kaybolur, gerginlik hissi ve nemsizlik olur ve ince kırışıklıklar ortaya çıkar.

Bu durumlar da ise Hyaluronik asit içeriğine sahip olan cilt bakım serumları devreye girer ve bu serumların yardımıyla ciltteki Hyaluronik asit miktarı artar veya optimal bir seviyeye ulaşır.

 


Fakat cildimizle uyumlu olan Hyaluronik asit, molekülü yüksek ağırlıklı olduğu için cilt bakım ürünlerinin içerisine eklendiği zaman penetrasyonu düşük olur bu durumda HA cildimize emilemez ve cilt yüzeyinde kalır. Bu sebepten dolayı Hyaluronik asit cilt bakım serumlarının içeriğinde hidrolize edilmiş (küçük küçük parçalara bölünmüş) olarak kullanılır.

Hyaluronik asit içeren serumların en büyük faydası ise cildi nemlendirmesi olduğu için piyasada yer alan serumlar genellikle düşük moleküler ağırlığa sahip Hyaluronik asit içeriyorlar ki cildin derinliklerine inebilsinler. Asıl önemli olan ise cildimizle uyumlu olan yüksek molekül ağırlıklı Hyaluronik asidi cilde vermek ve faydalarından yararlanmaktır. Ama bu işlem son dönemlerde sadece estetik işlemlerde enjeksiyon ile yapılmaktadır.


Fakat artık Hyaluronik asit içeren öyle bir serum var ki… Tamamen bu estetik prosüdürlerinden ilham alarak geliştirilmiş ve formüle edilmiştir.

Bu yenilikçi serumlar sayesinde cilt Hyaluronik asidin sadece nemlendirici özelliğinden faydalanmayacak CİLTTE ANINDA DOLGU ETKİSİ de görebileceğiz.

SHISEIDO BIO- PERFORMANCE SKIN FILLER Serumlarının diğer Hyaluronik asit serumlarından farkı yüksek moleküllü ve cilt ile uyumlu olan Hyaluronik asidi bölmeden ve parçalamadan özel teknoloji ile kompakt hale getirerek (sıkılaştırarak) cildin derinliklerine kadar inmesini sağlamasıdır. Ve akabinde kompakt halde olan molekülü orijinal (büyük) hale getirmesidir. Bu sayede tıpkı enjeksiyon uygulaması yapmış gibi cildi içten dışa doğru dolgunlaştırmasıdır.

SHISEIDO BIO- PERFORMANCE INFILL SERUM &FULL EXPANSION SERUM Cilde anında dolgu etkisi veren, Shiseido’nun en fütüristik teknolojisini kullanan gündüz ve gece ikilisidir. Ve bu ikili birlikte çalışır. Geceleri, Infill Serum cildi yüksek moleküler ağırlıklı kompakt haldeki Hyalüronik asit ile doldurur. Sabahları, Full Expansion Serum cildi içeriden dolgunlaştırmak ve kaldırmak için yüksek moleküler ağırlıklı hyalüronik asiti orijinal (kompakt haline gelmeden önceki hali) boyutuna geri getirir. Bu ayrılmaz ikili bakım cildinizin SADECE 1 GÜNDE 5 YIL DAHA GENÇ görünmesine yardımcı olur.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ