Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Aslı Şen'in Günlük Doğal Makyajı Nasıl Yapılır? Bölüm 1 - Erkan Uluç İle
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
EYELASH CURLER
SHISEIDO
Kirpik Kıvırıcı Aparat
1.550,00 TL

Doğal Makyaj

Aslı Şen'in Günlük Doğal Makyajı Nasıl Yapılır? Bölüm 1 - Erkan Uluç İle

  • Temmuz 16, 2020

 


https://youtu.be/fAzqXisfu-A

Makyajımıza güç konsantresi ile başlayıp, aydınlatıcı makyaj bazı ile devam ediyoruz.  Erkan Uluç, aydınlatmayı elmacık kemiklerine, burun kemerine ve çeneye sürmenin doğru olduğunu söylüyor.  Bir sonraki aşama olarak renkli nemlendiriciyi fırça veya sünger yerine en iyi sonucu alabilmek için el ile sürmeyi tercih ediyor.  Bu ürün ile yüzde oluşan kızarıklıkları kapatarak, cildi dengelemiş oluyoruz.  

 

Kapatıcı sürerken arzu ederseniz elinize bir miktar sürüp, fırça yardımı ile yüzünüze uygulayabilir veya direk olarak göz altına noktalar halinde sürüp, yine fırça yardımı ile dağıtabilirsiniz.  Kaş altındaki miktarı elimizle yayarak azaltıyoruz ki böylelikle makyajımız daha net ve doğal olarak ortaya çıksın.  Çünkü kaş altına kadar belirgin bir şekilde uygulanan ürünler sebebiyle ne kadar doğal makyaj yaparsak yapalım, makyajımız yapılandan daha fazla göze çarpabilmektedir.  

 

Sonrasında ise aydınlatıcı allığımızı göz kapaklarına ve kaşa kadar gelen bölgeye uyguluyoruz.

Göz kapağının dışında kalan ve kaşın sonuna kadar gelen bölgeye kalın bir fırça ile ten renginden daha koyu tonlarda pudra sürüyoruz.  Bu uygulamanın üzerine sadece maskara sürerek bile makyajınızı bitirebilirsiniz.

 

Yüzde kalan net çizgiler makyajı her zaman yapılandan daha fazla göstermektedir.  Bu sbeple çizgi bırakmayacak şekilde göz altına da aynı pudradan tampon hareketiyle uyguluyoruz.  

 

Sonrasında göz üzerinde kirpik diplerine çok ince bir şekilde siyah göz kalemini sürüyoruz ve fırça yardımı ile kalınlaştırmak ve yumuşatmak için dağıtıyoruz.  Farımızı kaşın alt bölümüne bastırmadan sürüyoruz.  Burun ile kaş arasınadaki iç bölgeye de aynı uygulamayı yapıyoruz.  Oluşan bu hafif gölge, göz mesafesini büyüttüğü gibi, derinlik de vermektedir.

 

Kirpik kıvırıcısı kullanırken tek bir noktayı uzun süre sıkmaktansa, her sıktığınızda biraz daha öne doğru çekin diyor Erkan Bey.  Böylelikle hem kirpikler zarar görmüyor, hem de kirpik şekli daha doğal duruyor.

 

Maskarayı kirpik diplerine hızlı bir şekilde sürüp bırakıyoruz.  Bu uygulama hem kirpikleri birbirinden ayırıyor, hem de gözü eyeliner uygulanmış gibi gösterebiliyor.

 

Dilerseniz Aslı Hanım gibi kaşlarınıza kalem uygularak dolgunluk verebilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ