Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CİLDİ ‘İÇERDEN VE DIŞARDAN NEMLENDİRMEK’ NE DEMEK?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ESSENTIAL ENERGY HYDRATING DAY CREAM SPF20
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı & Uzun Süreli Nem Sağlayan Gündüz Kremi
3.050,00 TL
ESSENTIAL ENERGY HYDRATING CREAM
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı & Uzun Süreli Nem Sağlayan Bakım Kremi
3.050,00 TL

Nemlendirici

CİLDİ ‘İÇERDEN VE DIŞARDAN NEMLENDİRMEK’ NE DEMEK?

  • Şubat 09, 2022

Günlük nemlendirme, sağlıklı bir cilt için hayati önem taşır. Cildimiz vücudumuzun en büyük organıdır ve daha genç, lekesiz, pürüzsüz ve sağlıklı kalması için en temel ihtiyacı da nemdir.

Cilt bakım markalarının tümü cildinizi korumayı ve gençleştirmeyi amaçlayan ürünlerle doludur. Bu ürünlerin bazıları cildi dolgunlaştırıyor, bazıları yaşlanma karşıtı bakım yapıyor ve bazıları ise sadece nemlendiriyor. Elbette burada endişelerinize ve cilt yapınıza uygun olan ürünü seçmek ve düzenli kullanmak büyük önem taşıyor. Fakat bu ürünlerin ortak noktası, hepsinin cildinizin cilt bariyeri olarak adlandırılan en dış tabakasına etki etmesidir.

Nem = Sağlıklı Cilt

Cildiniz her gün, çoğu dıştan ve birkaçı da içeriden gelen bir dizi tehditle karşı karşıya kalır. Ve bu durum cilt bariyerinizi etkileyerek birçok cilt problemi ile karşı karşıya kalmanıza sebep olur. Cilt bariyer fonksiyonlarının her zaman en iyi seviyede çalışması için en önemli olan şey ise cildin nem seviyesidir.

Cildi olumsuz etkileyen dış koşullar neler?

Cildin nem seviyesini olumsuz etkileyebilecek dış ve iç koşullardan bazıları ise şunlardır: Çok nemli veya çok kuru bir ortam, çevre ve hava kirliliği, stres ve uyku düzensizliği.

Bu durumda cildimizin zarar ve hasar görmemesi için, cildi derinlemesine nemlendirmek ve nemi tutarak uzun süre nemlendirme sağlamak oldukça önemlidir.

Yeni Essential Energy ciltte mucizeler yaratıyor

Yeni Essential Energy serisi ile ‘’Cildi hem dıştan, hem de içten nemlendirmek’’ artık mümkün. Bu yeni seri cildi 360 derece nemlendirir. Farklı molekül ağırlıklı 3 çeşit hyalüronik asit ile cildi hem dıştan nemlendiriyor, hem de vermiş olduğu nemin kaybolmamasını (buharlaşmamasını) sağlıyor.

Ginseng özü sayesinde ise ciltte kan dolaşımını en iyi seviyelere çıkartarak, cildi içten de yoğun bir şekilde nemlendirir ve besler.

Shiseido’nun son teknoloji ve eşsiz içerikler ile formüle ettiği Essential Energy serisi ürünleri ile cildi hem dıştan hem de içten nemlendirerek daha canlı, daha sağlıklı, pürüzsüz ve aynı zamanda yaşlanma belirtilerinin olmadığı bir cilde kavuşmak artık hiç de zor değil.

Yeni Essential Energy serisi ürünlerini cildinde bu endişeleri taşıyan, ilk yaşlanma belirtilerini görmeye başlamış 25 yaş üzeri herkes kullanabilir.

İşte bu benim bakım ürünüm olmalı diyenlerdenseniz Yeni Essential Energy serisini mutlaka incelemeli ve hatta deneyimlemelisiniz .
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ