Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HÜCRE YENİLEYİCİ KREM NEDİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
FUTURE SOLUTION LX CONCENTRATED BALANCING SOFTENER
SHISEIDO
Lüks Future Solution Lx Zengin İçerikli Yumuşatıcı Losyon
6.900,00 TL
FUTURE SOLUTION LX TOTAL REGENERATING CREAM
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı Yüksek Performanslı Gece Kremi
18.900,00 TL
FUTURE SOLUTION LX TOTAL PROTECTIVE CREAM SPF20
SHISEIDO
Future Solution Lx Yaşlanmanın Tüm Etkilerine Karşı Çok Fonksiyonlu Lüks Gündüz Kremi SPF20
17.800,00 TL
FUTURE SOLUTION LX EXTRA RICH CLEANSING FOAM
SHISEIDO
Lüks Future Solution LX Temizleme Köpüğü
4.500,00 TL
FUTURE SOLUTION LX EYE&LIP CONTOUR REGENERATING CREAM
SHISEIDO
Göz ve Dudak Çevresi Yapılandırıcı Bakım
8.450,00 TL

Nemlendirici

HÜCRE YENİLEYİCİ KREM NEDİR?

  • Mayıs 24, 2022

Cildimiz her zaman bir değişim halindedir. Cilt hücrelerimiz de sürekli kendilerini yenilerler bu da cildin kendi kendini yenilemesi anlamına gelir. 

Hücre yenilenmesinin aktif olması cildin yenilenmesi haricinde onarılması da demektir. Yaş ilerledikçe hücre yenilenmesi zayıflar, hücre yenilenmesinin yavaşlaması ise maalesef beraberinde cilt hasarlarını ve yaşlanma belirtilerini bize getirir. Bu durum aslında bir döngüden ibarettir.

Fakat doğal yenilenme sürecini hızlandırmak doğru seçimler yaparak mümkündür. Doğru seçimler yapmak, cilt yenilenme sürecinin en iyi şekilde işlemesine yardımcı olabilir.

Hücre yenileme özelliğine sahip olan Kremler de tam olarak bunu hedefler. Yenileyici bakım yapmak, doğal yenilenmeden sorumlu olan hücreleri uyararak cilt hücrelerinin yenilenmesini hızlandırmaya yardımcı olur. Cildi daha pürüzsüz, daha yumuşak ve daha sıkı hale getirirler. Ve bu kremlerde en önemli olan içeriktir.

Shiseido Future Solutıon LX serisi içeriğinde bulunan çok özel ‘’Enmei’’ bitkisi sayesinde cildin yaşlanmaya karşı daha dayanıklı olmasını sağlayarak ciltte hücre yenilenmesini destekler. Bu olağanüstü içeriğin üstün kalitesini sağlamak ve korumak için, SHISEIDO’ nun özel mülkünde yetiştirilmektedir.

Future Solution LX serisi ilk kez 3 TEMEL CİLT GENİNİ desteklemek için çalışır.

Bunlar;

•    Tüm Hücre Yenilenme Fonksiyonu
•    Cilt Biyolojik Saat Fonksiyonu
•    Cildin Savunma Fonksiyonu

Future Solution LX serisi Güzellik ritüeli;

FUTURE SOLUTION LX EXTRA RICH CLEANSING FOAM: Cildin olması gereken nem dengesini bozmadan derinlemesine arındıran lüks temizleme köpüğüdür. 

FUTURE SOLUTION LX CONCENTRATED BALANCING SOFTENER: Cildin neme doyması için yüksek konsantre de aktif bileşenler içeren zenginleştirilmiş yumuşatıcı losyondur. Cildin dokusunu yenilerken, cildin tonunu aydınlatır ve cildi güzelleştirir. Cildin genç, güçlü ve dirençli olmasını sağlar.

FUTURE SOLUTION LX TOTAL PROTECTIVE CREAM SPF 20: Üstün zenginleştirilmiş bir dokuya sahip, çok işlevli gündüz kremidir. Benzersiz teknolojisi ile cildi gündüz stres faktöründen korur ve cildinizin doğal hücresel işlevlerini gün boyunca canlandırır.

FUTURE SOLUTION LX TOTAL REGENERATING CREAM: Yüksek konsantrasyonda Shiseido'nun özel Skingenecell Enmei ile formüle edilmiş yaşlanma karşıtı gece kremidir. Shiseido'nun özel teknolojisi sayesinde gece cildin doğal yenilenme güçlerini uyandırmak için en uygun koşulları yaratır. Gece hücre yenilenme geni'ni harekete geçirir.

FUTURE SOLUTION LX EYE & LIP CONTOURREGENERATING CREAM: Üstün onarım etkileri ile hassas göz ve dudak bölgesi için özel olarak formüle edilmiş üst düzey yaşlanma karşıtı kremdir. Bu yoğun bakım kremi en hassas cildi bile yeniden güçlendirir, yaşlanmanın ve yorgunluğun belirtilerini azaltır esnek, sıkı ve ışıltılı bir cilt ortaya çıkartır.


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ