Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MUCİZE İÇERİK: HYALÜRONİK ASİT
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ESSENTIAL ENERGY HYDRATING DAY CREAM SPF20
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı & Uzun Süreli Nem Sağlayan Gündüz Kremi
3.050,00 TL
ESSENTIAL ENERGY HYDRATING CREAM
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı & Uzun Süreli Nem Sağlayan Bakım Kremi
3.050,00 TL

Nemlendirici

MUCİZE İÇERİK: HYALÜRONİK ASİT

  • Haziran 21, 2022

Evet, konumuz cilt bakım ürünlerinin içerik listelerinde sıkça karşılaştığımız ve özellikle son günlerde popülerliği bir hayli artan Hyalüronik Asit. Cilt bakımında mucizeler yaratan bu içeriği sizinle birlikte mercek altına alalım. 

En popüler olan içerikler içerisinde aslında cildimize olan faydaları ile liderliği hak eden hyalüronik asit aslında cildimizde hatta vücudumuzda yaradılışımızdan itibaren olan ve üretimi de devam eden bir salgıdır ve asıl görevi ciltte nem seviyesini korumak ve cildin nemli kalmasını sağlamaktır.

Fakat elbette hem yaşla hem de çevresel faktörlerle birlikte Hyalüronik asit üretimi yavaşlar ve azalır. Bu durumda beraberinde yaşlanma süreçlerini, nemsizliği, kuruluğu ve kırışıklık oluşumu gibi birçok cilt sorununu getirir.

Hyalüronik asit cildimizde de bulunan bir madde olduğu için ve azalmasını önlemek ya da üretimini desteklemek için güvenle kullanabileceğimiz bir içerik olmasının yanı sıra cilt bakım ürünleri ile birlikte cildimizde ki sorunları da çözmemiz için çok önemli bir içeriktir.

Hyalüronik asit içeren cilt bakım ürünlerini kullanmanın yaşı ya da cilt tipi ayrımı yoktur. Çünkü bu mücize içeriğin hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. 

Peki, ciltte nasıl çalıştığını soracak olursanız söylemeliyiz ki bu harika içerik cildinize zarar verebilecek serbest radikallere karşı çok güçlü bir antioksidan görevi görür. Aynı zamanda ciltte kolajen üretimini ve cildin nem üretme gücünü de destekler. Cildin nem dengesinin iyi olması ve sürekli nemli kalması ise hayati önem taşır. Çünkü cildin en önemli ihtiyacı nemdir.

İçerisinde ki 3 farklı Hyalüronik asit ile Nemlendirmenin de ötesinde bir bakım sunan Shiseido Essential Energy serisi ürünleri bu mucize içerik konusunda tam bir uzman. 

Essential Energy serisi bakım kremleri ile cildinizi 360 derece nemlendirirken aynı zamanda da yaşlanma karşıtı bakımınızı da yapmanız mümkün. Sağlıklı, canlı ve ışıltılı bir cilt için uzun süreli nemlendirme gücüne sahip yaşlanma önleyici nemlendirici Hyalüronik asit’in gücüyle formüle edilmiştir. 

Ve Shiseido’nun ikonik ürünlerinden biri olan Advanced Super Revitalizing Cream’ den bahsetmezsek olmaz. Shiseido’nun ilk çıkardığı ve dünyada ki ilk 24 saat bakım yapma özelliğine sahip olan bu nelendirici bakım kremi içeriğinde ki Bio-Hyalüronik asit ile erken yaşlanma karşıtı süper canlandırıcı kremdir, cildi anında pürüzsüz ve daha esnek bir hale getirir. Sadece bir haftalık kullanımla bile cilt çok daha genç görünür.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ