Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÇOK AÇIK TENLİLER VE SARIŞINLAR NUDE MAKYAJDA NELERE DİKKAT ETMELİLER?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL

Nude

ÇOK AÇIK TENLİLER VE SARIŞINLAR NUDE MAKYAJDA NELERE DİKKAT ETMELİLER?

  • Temmuz 04, 2020

Beyaz tenli kadınlar makyaj yaparken, tenlerinin ne kadar açık olduğunu asla unutmamalıdırlar. Nude makyajda bunu hatırlayıp, ten renklerini taze, yumuşak ve sakin gösterecek tonlara yönelmeliler...
 

Çok açık tenli kadınlar nude makyajı nasıl yapmalılar?
 

Fondöten ve Kapatıcı
 

Beyaz tenliler öncelikle makyajın ilk adımı olan fondötenlerini doğru seçmelidirler. Çok açık renk küllü, çok koyu renk ise ciltlerini kırmızı gösterir. Kısaca açık tenli kadınlar için makyaj felsefesi; kendilerini solgun, yorgun ve cansız gösterecek makyajdan uzak durmak, tenlerine doğal bir canlılık katacak fondötenleri tercih etmek olmalıdır. 
 

Önerimiz: Make Up For Ever UHD FoundationNars Sheer Glow FoundationShiseido BB Cream, Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer renkli nemlendirici ve Make Up For Ever UHD Concealer. 

 

 

Aydınlatıcı
 

İnci parlaklığında aydınlatıcılar beyaz tenlilere saten gibi bir görünüm verir. Makyaj artistleri de açık tenli kadınlara Nars Copacabana Illuminator’u çok yakıştırıyor bu yüzden... 
 

Allık
 

Pastel pembeler ve kahverengiye dönük pembe allıklar beyaz tenlilere en yakışacak allık renkleridir. Turuncu ve kırmızı tabanlı bronz allıklar beyaz tenlilerde hoş durmaz. Eğer hala denemediyseniz Nars Gina Blush tavsiyemiz olur.
 

Far ve Göz Kalemi
 

Pastel pembe ve açık gri tonları, yeşil, mavi, mor ile kahverenginin yumuşak tonları açık ten ile mükemmel uyum sağlar. Pastel tonlarda 3 renkten oluşan Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio RD711 nude makyaj için idealdir.
 

Göz kalemine gelince kahverengi bir göz kalemi en doğru seçim olur. Make Up For Ever Aqua Eyes 25L Matte Brown’u kullanabilirsiniz.
 

 

Maskara
 

Açık tenliler nude makyajda mutlaka kahverengi maskara kullanmalılar. Böylece daha yumuşak ve doğal bir ifade kazanırlar. Shiseido Full Lash Volume maskaranın kahverengisini mutlaka deneyin. Bu maskara, kirpiklere hacim ve uzunluk katar.
 

Ruj
 

Beyaz tenliler, koyu renk rujdan uzak durmalıdır. Açık pembe, gül kurusu, şeftali pembe, kayısı rengi gibi pastel tonlar onlara çok yakışır. Nars Audacious Anita ve Brigitte rujlar şu ara sarışınların ve açık tenlilerin en sevdiği rujlardan biri...

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ