Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Didem Soydan'ın Kırmızı Ruj Makyajı Nasıl Yapılır?
PAYLAŞ

Ruj

Didem Soydan'ın Kırmızı Ruj Makyajı Nasıl Yapılır?

  • Temmuz 08, 2020

 


https://youtu.be/ZuWiajnXZt8

Her ne kadar kırmızı ruj bu makyajın yıldızıysa da uygun renkler ve dokunuşlarla kırmızı ruju taşıyabilecek bir tamamlayıcı makyaja ihtiyaç var. Profesyonel makyaj artisti Erkan Uluç, Make Up For Ever ve Nars ürünleri ile Didem Soydan’a kırmızı ruj makyajı yapıyor ve size bu uygulamanın tüm detaylarını açıklıyor. Öyleyse şimdi Didem Soydan ile birlikte Makyajtrendi stüdyolarına dönüp uygulamanın detaylarını inceleme zamanı!

Didem Soydan’ın meşhur kırmızı ruju uygulandıktan sonra ünlü makyaj artisti Erkan Uluç, Nars’ın Dual Intensity farını kullanarak göz kapaklarına baz oluşturuyor.  Sonrasında eyeliner ile kuyruk göz ucunda oluşturup kalem ile göze dağıtıyoruz.  Daha doğal ama yine de vurgulu bir göz olması için kuyruğu çok yukarı çekmemeye dikkat ediyoruz.  Gözü gölgelendirmek için Nars’ın daha koyu renk bir farını göz çukurlarına ve gözaltına hafifçe uyguluyoruz.  Daha doğal bir görüntü için göze sürdüğümüz kalemi fırça ile dağıtıp yumuşatıyoruz.  Maskarayı da sürdükten sonra Nars’ın bronzlaştırıcı pudrası ile elmacık kemiklerinin altından geçiyoruz.  Erkan Bey yanaklardan şakaklara doğru da dağıtabileceğimizi söylüyor.  Rengi ısıtmak için elmacık kemiklerinin üzerine allık uyguluyoruz.

Ve sıra kırmızı ruj da… Öncelikle dudak çizgisine kalın bir şekilde kalem çekiyoruz.  Dudaklara sürülen kalem sayesinde ruj dışarı taşmaz ve daha üzün süre kendini korur.  Ruju dudağın iç kesimleri de dahil olacak şekilde sürüp, makyazımızı sonlandırıyoruz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ