Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DOĞAL GÖZ MAKYAJI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
CLIMAX MASCARA
NARS
Maksimum Hacim Veren Maskara
1.420,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Göz Makyajı

DOĞAL GÖZ MAKYAJI

  • Temmuz 01, 2020

Göz makyajı hiç şüphesiz ki biz kadınlar için vazgeçilmez. Çok az makyaj yaptığını ya da hiç makyaj yapmadığını söyleyen bir kadının bile bir maskarası veya göz kalemi vardır. Eski yıllara nazaran genel görünümde doğallığın öne çıkmasıyla birlikte işimiz daha da kolaylaştı üstelik. Gündüz yaptığımız makyajı tazeleyip geceye devam edebiliyoruz veya bir far, bir maskara sürüp istediğimiz yere gidebiliyoruz. Dikkat ettiyseniz profesyonel makyaj artistleri bile çekim makyajlarında aydınlık ve taze görünümleri tercih ediyorlar. Nerede o simsiyah gözler, kaşa kadar uzanan takma kirpikler, göz dibine çekilen kireç beyazı göz kalemleri...

doğal göz makyajı nasıl yapılır

Trendler bir bakıma devir daim olduğuna göre şimdilik bu doğallığın tadını çıkaralım, belki sonra süper ‘smoky eye’ göz makyajları geri döndüğünde özlemiş oluruz. Ne dersiniz?

Şimdi size ünlü makyaj artisti sevgili Erkan Uluç’tan aldığımız tüyolarla en güzel doğal göz makyajı nasıl yapılır, onu anlatalım.


Doğal göz makyajı nasıl yapılır?

 

Size sadece 6 adımda doğal göz makyajını hangi ürünlerle nasıl yapacağınızı detaylı olarak yazdık. Biz denedik ve sonuca bayıldık!

1) Makyaja başlamadan önce far bazı kullanabilirsiniz eğer isterseniz. Çok şart değil ama far bazı ile hem makyajın dayanıklılığını arttırmış, hem de göz kapağına sürülecek ürünlerin birikmesini engellemiş olursunuz. Bu, tamamen tercihe bağlı. Özellikle çok yağlı göz kapaklarına tavsiye ediyoruz ki makyajınız kısa sürede akıp bulaşmasın.

2) Erkan Uluç, Nars’ın aydınlatıcı pudralarının vazgeçilmezi olduğunu söyler her zaman. Nars Highlighting Powder aydınlatıcı pudranın ‘Capri’ rengi her makyajın olmazsa olmaz rengi. İnci pembesi rengi ile özellikle doğal göz makyajındaki vazgeçilmez ürünlerden biri oldu bile.

Nars Highlighting Powder Capri

Bu ürünü daha aydınlık bir görüntü vermesi için göz kapaklarına ve göz pınarlarına uygulayabilirsiniz.

3) Nars’ın kahverengi göz kalemini eyeliner gibi sürüp fırça yardımı ile daha doğal bir görünüm elde etmek için dağıtın. Nars Larger Than Life Long Wear Eyeliner ‘Via Appia’, bakır kahve renkli harika bir göz kalemi. Kalemi dağıtmak için Sigma E40 Far Fırçasını tercih edebilirsiniz.

Unutmayın, gözler birbirine yakınsa kalemi göz uçlarında yoğunlaştırmalı veya gözleriniz birbirine uzaksa rengi göz pınarı tarafında yoğunlaştırıp, gözleri birbirine yakın hale getirebilirsiniz.

4) Sonrasında gözü yukarı çekmek yani gözleri çekik göstermek ve gözlere gölge vermek için göz ucundan göz çukuruna doğru Nars Bronzing Powder Laguna bronzlaştırıcı pudrasını çok hafif olacak şekilde uygulayın.

Nars Bronzing Powder Laguna

Aynı ürünü yoğun renk vermeden sadece daha bütün bir görünüm elde etmek için göz altında kirpik diplerine de Sigma E30 fırça ile sürün. Bu uygulama ile aynı zamanda smoky eye yani dumanlı göz makyajı etkisi de yaratmış olursunuz.

5) Şimdi geldik maskaraya. Nars Climax maskarayı kirpiklerinizi sürün. Bu maskara kirpiklere uzunluk ve tek tek ayrıklık verecektir. Doğal göz makyajları için ideal bir maskara.

6) Son olarak, makyajın final dokunuşu olarak kapatıcı uygulamak lazım. Göz altlarına aydınlık verme ve kapatma amaçlı, Nars Radiant Creamy kapatıcıyı göz altına geniş bir açı ile uygulayarak makyajınızı bitirin.


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ