Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EFSANEVİ NARS MULTIPLE COPACABANA’YI KULLANMAK İÇİN 10 NEDEN!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün

Allık

EFSANEVİ NARS MULTIPLE COPACABANA’YI KULLANMAK İÇİN 10 NEDEN!

  • Temmuz 20, 2020

 

1) Öncelikle makyajda ışıltı seviyorsanız Copacabana tam size göre! 

 

2) Işıltılı inci pembesi rengi istisnasız her tene yakışıyor; buğday, esmer, beyaz tenli olmanız farketmiyor. O yüzden gözü kapalı, denemeden bile satın alabilirsiniz. 

 

3) Stik şeklinde olmasından dolayı çok pratik, her an her yerde kullanılabilir, çantada kolaylıkla taşınabilir. Fırça kullanmaya üşenenler veya eli fırçaya alışkın olmayanlara göre de çok kullanışlı. Çünkü hem fırçayla hem parmaklarla uygulanabilir.

 

4) Islak görünümlü makyaj tutkunuysanız olmazsa olmaz! Yaz makyajının vazgeçilmezi.

 

5) Aydınlatıcı olarak yüzün her bölgesine uygulanabilir; burun, çene, yanaklar, şakaklar... Eksta ürün uygulamaya ihtiyaç kalmaz. Direkt cilde veya fondöten üzerine sürebilirsiniz.

 

6) Fotoğraflarda daha iyi görüntü vermek için şart! Burna yakın, allık-gölge hattına bir şerit olarak çekin ve aynada kendinize bakın. Harika! Fotoğraflarda net şekilde ıslak yanaklı çıkarsınız, tıpkı modeller gibi!

 

7) Far olarak kullanmak için: Gözkapağınıza ürünü dokundurup hafifçe yayın. Bir anda tazelendiniz işte!

 

8) Göz pınarlarına aydınlık vermek için: Far fırçası ile ürünü alıp, göz pınarlarınıza ürünü değdirin ve yumuşakça dağıtın. Aydınlık, parlak ve berrak bakışlara sahip olmak bu kadar kolay!

 

9) Dudakları dolgun göstermek için: Dudaklarınızdaki cupid's bow olarak tabir edilen ortadaki v şeklindeki bölgeye ürünü değdirin ve çok yaymadan biraz dağıtın. Bu noktaya aydınlatıcı uygulamak, dudakları olduğundan dolgun gösterir.

 

10) Fondöteniniz veya allığınız yoğun mu oldu? Yorgun ve cansız, soluk ve mat mı görünüyor cildiniz? Gündüzden geceye hemen hazırlanmak için 1-2 dokunuş ışıltı mı lazım? O zaman hepsi için Copabana’yı kullanabilirsiniz. Copacabana ile ufak dokunuşlar sizi daha canlı ve dinlenmiş gösterir, mat ve cansız görünümü kırar, üstelik gündüzden geceye geçmek için tek başına yeter de artar bile! Aydınlatıcı ve far olarak kullanabilirsiniz. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ