Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MİNİ BOY KOZMETİK ÜRÜNLERİ HAYAT KOLAYLAŞTIRIR
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
MINI BLUSH
NARS
Mini Allık
1.150,00 TL
MINI CLIMAX MASCARA
NARS
Maksimum Hacim Veren Maskara - Explicit Black
840,00 TL

Allık

MİNİ BOY KOZMETİK ÜRÜNLERİ HAYAT KOLAYLAŞTIRIR

  • Ağustos 24, 2021

Boyutlarından dolayı çok az yer kaplayarak yanınızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz mini boy kozmetik ürünleri ciddi anlamda hayat kurtarır.

Özellikle günümüzde çok hızlı akan zamana yetişmek kolay olmayabiliyor. İşte tam da bu sebepten acil durumlar için her zaman yanımızda taşıyabileceğimiz mini boy pratik kozmetik ürünleri ile anında makyajımızı yapabilir veya tazeleyebiliriz.
Mini boy bu ürünler ile şahaneler yaratabilirsiniz.

Nars Mini Blush, ikonik allık Orgasm ve Orgasm X mini boyudur. Cilde sağlıklı ve doğal bir renk veren allıktır. Solgun ciltlere yumuşak ve taze bir parlaklık, koyu tenlere ise altın ışıltısıyla sıcaklık katıyor.

Nars Mini Bronzing Powder Laguna, kült favori Laguna’nın mini boyudur.  Cilde sağlıklı ve doğal bir renk veren bronzlaştırıcı pudradır. Çok yönlü uygulama alanına sahiptir. Pudra, allık ve kontür ürünü olarak kullanılabilir. Yapısında çok ince pırıltılar vardır ama bu pırıltılar yüzün genelinde sıcaklık yaratmak içindir.

Nars Mini Kabuki Set, yüz ve gözler için mükemmel makyaj yapmayı sağlayacak 4 adet seyahat boy fırça içeriyor. Bu mini kabuki fırçalar şöyle: Hanamachi Kabuki Fırça (pudra fırçası), Ita Kabuki Fırça (kontür fırçası), Kabuki Göz Fırçası (far karıştırma fırçası) ve Kabuli Precision Göz Fırçası (far gölgeleme ve hassas uygulama fırçası).

Nars Instant Orgasm Mini Blush And Balm Cracker, mini Orgasm allık ve mini Orgasm dudak balmından oluşuyor. Markanın ikonik rengini taşıyan Orgasm allığı ve dudak balmını birlikte kullanmak isteyenler için çok ideal bir set. Sette yer alan ürünler; mini boy Orgasm allık (2,5 GR) ve mini Orgasm Lip Balm (1,1 GR). 

Nars Mini Seduction Set, seyahat boy mini Climax maskara, mini Orgasm allık ve mini Raw Seduction rujdan oluşuyor. Markanın en sevilen 3 ürününü buluşturan setteki ürünlerin renk detayları şöyle: Mini Climax maskara (2.5GR), Mini Orgasm allık (3.5GR) ve mini Raw Seduction ruj (1.6GR). Bu set sınırlı sayıda üretilmiştir.

Nars Mini Climax Mascara, ağırlık yapmayan formülüyle kirpiklere maksimum hacim veren ve kıvrım kazandıran maskaradır. Özel fitilli kılları ve yoğun siyah pigmentli yapısı ile yumuşak bir uygulama sağlarken kirpikleri rahatça kaldırmaya yardımcı olur.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ