Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YENİ ARZU NESNESİ: NARS ORGASM X KOLEKSİYONU
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İLİŞKİLİ ÜRÜN
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
MINI BLUSH
NARS
Mini Allık
1.150,00 TL

Allık

YENİ ARZU NESNESİ: NARS ORGASM X KOLEKSİYONU

  • Eylül 28, 2020

İsterseniz önce Orgasm ve Orgasm X arasındaki farklara bakalım?

Orgasm: Orgasm, dore ışıltılara sahip şeftali-pembe bir renk. Ne şeftali ne pembe, ikisinin çok güzel bir harmanı. Ve bu rengin asıl özelliği, mucizevi bir şekilde herkese çok yakışması. Sarışın, esmer, kumral veya kızıl olmanız önemli değil, Orgasm’ın cildinizle harika bir şekilde bütünleşmesine tanık olmak için ufak bir dokunuş yeterli.

Cilt rengine göre kimilerinde daha pembe, kimilerinde ise daha şeftali görünebiliyor.

Orgasm, bu yüzden yıllardır dünyanın en çok satan kozmetik ürünleri arasında ilk sırada geliyor. 

Orgasm X: Orgasm ailesine yeni katılan Orgasm X ise altın ışıltılara sahip derin mercan renginde. Oldukça sıcak bir renk. Capcanlı ve enerji veren bir tonu var. Biz özellikle bu rengi yaza çok yakıştırdık, Orgasm X, yüze anında taze ve canlı bir ifade veren, tatilden yeni dönmüş gibi gösteren çok tatlı bir renk. Orgasm’da pembe ağır basarken bunda ise pembelik yok. Sımsıcak bir mercan tonu.

Mutlaka sahip olunması gereken Orgasm X hangisi?

Dudaklar için// Nars Orgasm X Oil-Infused Lip Tint: Jel-yağ dokusuyla pürüzsüz ve eşit bir uygulama sağlayan dudak renklendiricisini biliyorsunuz. İşte onun Orgasm X rengi.
İçeriğinde Ahududu Tohumu Yağı ve Nar özü var. A ve E Vitamini de dudakları besler ve çevresel strese karşı korur. Dudaklara hafif renk verirken az oranda bir ışıltı da ekler. Saf bir renk ve parlaklık verir.

Orgasm X, incimsi altın ışıltılara sahip pembe tabanlı mercan renginde gerçekten bayılacağınız bir dudak ürünü.


Yanaklar için aydınlatıcı ve allık paleti// Nars Orgasm X Cheek Palette: 3 ikonik renkten oluşan allık ve aydınlatıcı paleti. Cilt üzerinde tüy gibi hafif bir etki bırakır ama zengin pigmentlidir. Rengini tek sürüşte verir. Paletteki renk detayları: Orgasm Aydınlatıcı ( altın ışıltı), Orgasm Allık (altın ışıltılı şeftali pembesi), Orgasm X Allık (altın inci ile parıltılı derin mercan pembesi). 

Gözler için // Nars Orgasm X Quad Eyeshadow: Yoğun pigmentlere sahip 4 renkten oluşan far paleti. Palette 3 ışıltılı 1 mat ton var. Farları tek tek ya da karıştırarak, istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Tek sürüşte bile yoğun renk verirler.

Paletteki renklerin detayları: Işıltılı pas pembesi, parlak kehribar, mat gül kurusu ve ışıltılı kırmızımsı siyah.

Yanaklar için // Nars Mini Blush Orgasm X: Bir süre önce çıkan Orgasm X allığın mini boyu. Cilde sağlıklı ve doğal bir renk veren allık. Derin mercan renginde.


Orgasm allıktan ilham alan bu kült ürün, solgun ciltlere yumuşak ve taze bir parlaklık, koyu tenlere ise sıcaklık katıyor. Evrensel rengiyle tüm ten renklerine mükemmel uyum sağlıyor.

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ