Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN HIZLI ETKİ EDEN MASKELER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
VITAL PERFECTION LIFTDEFINE RADIANCE FACE MASK
SHISEIDO
Yüz & Jawline (Kontur çizgisi) Şekillendirme ve Toparlama Uzmanı Maske
6.950,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EXPRESS EYE MASK
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Ekspres Göz Çevresi Maskesi -12 Çift
4.350,00 TL

Yüz Maskeleri

EN HIZLI ETKİ EDEN MASKELER

  • Ocak 04, 2022

Maske denilince hepimiz pür dikkat kesiliyoruz çünkü  hızlı bir şekilde etki ettiğini bilmek paha biçilemez. Bu hem cilt bakımı hem de saç bakımında bizler için çok önemli bir kriter. 

Kısa bir zamanda çok da uğraşmadan ya da fazla vakit ayırmaya gerek kalmadan anında maske etkisini görmeyi kim istemez ki… Aniden gelişen bir buluşma, davet ve yorgun görünen soluk cilt ya da yıpranmış, kuru görünen saçlar bu ikilemler biz kadınlar için nasıl da can sıkıcı değil mi? 

İşte tam olarak böyle zamanlarda aradığımız şey bu hızlı etki eden, hızlı sonuç almamızı sağlayan maskeler her zaman elimizin altında olması gerekenlerden. Acil bir ihtiyaçtır yani!

Peki hangi maskeler en hızlı, anında etki eder gelin birlikte inceleyelim.

Cilt bakımında:

Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Face Mask: Özel teknoloji ve içeriklere sahip olan 2 parçadan oluşan bu yüz maskesi, cildi anında sıkılaştırır, nemlendirir, canlandırır ve cilde aydınlık kazandırır. Yüz ve çene olarak V şeklinde bir maskedir. Sadece 1 uygulama ve 10 dakika gibi kısa bir sürede hızlı bir şekilde etki ederek yüz kontürünü şekillendirir, ciltteki solgun ve donuk görüntüyü anında siler cildi ışıltılı bir cilt görünümüne kavuşturur.

Shiseido Vital Perfection Uplifting &Firming Express Eye Mask: Ve göz çevresi maalesef tüm yorgunluğumuzu ele veren tek yer. Bu özel göz çevresi bakım maskesi sayesinde hızlı bir etki elde etmek çok kısa bir sürede Sarkma, koyu halka ve kırışıklık gibi yaşlanma belirtileriyle savaşmak mümkün. Saf Retinol içeren express göz maskesi anında etkisi dışında düzenli kullanımda göz çevresinde ki tüm yaşlanma belirtileri üzerinde de etkilidir.

Ve gelelim saçlara, sizde kuru, cansız, sönük ve yıpranmış saçlarınızdan muzdaripseniz ve bu durumun görünüşünüzü etkilediğini düşünüyor bunun için hızlı ve etkili bir ürün arıyorsanız işte sizi muhteşem bir ürün ile tanıştırıyoruz. 

We Are Paradoxx Moisture Express Hair Mask: %99 doğal içeriklere sahip yoğun nem maskesidir. Sadece 1 dakikada içeriğinde ki çok sayıda vitamin ve mineraller sayesinde saçları nemlendirir, besler, pürüzsüzleştirir ve saçlara olağan üstü bir parlaklık kazandırır. 


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ